IPL фотоепилатор Philips Lumea ви осигурява перфектно гладка кожа до 6 седмици!

• 51 685
  • 510
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте и от мен!
Никога не съм се интересувала от подобни уреди за фотоепилация заради високата цена. И затова много се радвам, че се дава възможност на момичетата тук. Аз бих искала да попитам най-вече относно принципа на работа:
 - колко време отнема обработването на ръце, крака, мишници;
 - по време на работа с уреда какво се случва с косъма, къде отива, пада ли, веднага или по-късно, обезкосмени ли сме след една такава процедура или трябва да се натрупа епилирането във времето, а дотогава да си ходим космати;
 - може ли веднага след епилация да се излезе навън или кожата е зачервена;
 - има ли шум или някакво бръмчене от уреда при работа?
Благодаря!   bouquet  

Здравейте,
В зависимост от мястото на третиране, процедурите варират: за подмишници -1 минута на подмишница; една подбедрица - 8 минути; един цял крак -14 минути. Уредът работи чрез нагряване на косъма и корена под кожата. Меланинът в косъма и корена на косъма абсорбира излъчените светлинни импулси. Колкото по-тъмен е косъмът, толкова повече светлина се абсорбира. Този процес стимулира косъма да премине във фазата на покой. Между третиранията космите падат естествено и повторното им израстване се потиска. Космите може да паднат след една или две седмици. Излагането на слънце преди да са минали поне 24 часа след третиране е противопоказно. Philips Lumea е безшумен. Единсвеният звук, който уреда издава е при освобождаването на светлинния импулс.

Поздрави,
Д-р Павлова

# 391
Здравейте, включвам се и аз  Laughing
Необходимо ли е закупуване на някакви консумативи след това?
Здравейте,
Със системата на Philips Lumea не се налага закупуването на допълнителни части.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 392
Здравейте,моето питане е има ли болка или парене при използване на уреда и колко дълготраен е ефекта от използването му Simple Smile

Здравейте,
При правилно използване, процедурите с уреда са напълно безболезнени. В много редки случаи, при изключително чувствителна кожа е възможна лека болка. Ако не отшуми до няколко часа, съветвам да се консултирате с вашия личен лекар.
Д-р Павлова

# 393
здравейте,
интересува ме как сттои въпроса с обърнатите косъмчета, тъй като с обикновен епилатор проблема е доста голям.
Здравейте,
IPL фотоепилацията има много полезно въздействие върху зоните с врастнали или обърнати косми. Светлинните импулси унищожават врастналите косми, след което кожата ги избутва на повърхността и проблемът се елиминира.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 394
Здравейте!
Мен ме интересува всички зони на тялото ли могат да се епилират с този уред?Става ли за лице(мустак),интимна зона,мишници?
Здравейте,
Уредът е подходящ за епилирането на интимните зони, както и  на брадичката, горните устни и бакенбардите, но областта около очите трябва да се избягва.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 395
Здравейте! Искам да попитам колко време след излагане на слънце може да се извърши процедурата?
Здравейте,
Препоръчително е да изчакате  48 часа след излагане на слънце преди да използвате уреда, тъй като  излагането на слънце може да предизвика потъмняване или изгаряне на кожата. След тези 48 часа проверете кожата за следи от слънчево изгаряне.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 396
zdr, interesuvam se kolko proceduri sa nujni za premahvaneto an tamni i tvardi kosmi i koga se o4akva sledva6to ponikvane? blagodarq
Здравейте,
Намаляване на окосмяването може да бъде постигнато след съвсем кратък период на третиране – 4 процедури през 2 седмици, а резултатът е гладка кожа без никакво окосмяване. Времето на повторното израстване варира в зависимост от индивидуалните особености.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 397
Здравейте д-р Павлова,
След като вече отговорихте, че уредът не се препоръчва по време на бременност и кърмене, бих желала да попитам, какъв е оптималният период, след който той би могъл да се използва?
Седмици, месеци и т.н. след края на бременността/кърменето? Наистина, след толкова промени, които настъпват в женския организъм, кога е препоръчително да започнат процедурите? Вярвам, че всяка майка желае да възобнови вида и самочувствието си Simple Smile
Благодаря ви предварително!
Здравейте,
Можете да започнете веднага след като приключи периода на кърмене.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 398
Здравейте и успех на всички включили се в надпреварата за чудесната награда  Grinning
Аз имам много чувствителна кожа и много проблеми с обезкосмяването. След епилация /кола маска, епилатор, за бръснач и дума не може да става/, ползвам много агресивна и скъпа козметика за справяне със зачервяването и обривите. И въпроса ми е има ли вероятност тези проблеми да се изпарят с използването на IPL уреда за домашно ползване?
Здравейте,
Уредът не би трябвало причинява раздразнение на кожата при правилно използване.Можете да тествате върху малка част от тялото. При евентуални зачервявания ,изчакайте известно време и ако не изчезнат се консултирайте  с лекар.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 399
Колко време трае ефектът след процедурата, както и дали е болезнено? Появяват ли се подкожни косъмчета?
Здравейте,
За да постигнете максимален ефект и да  запазите кожата си гладка, ви препоръчвам  да повтаряте процедурите  на всеки 4 до 8 седмици. Времето между третиранията може да варира в зависимост от индивидуалното повторно израстване на космите, а също и в различните части на тялото. Ако между процедурите порастват твърде много косми, моят съвет е да скъсите отново интервала на третиране, но без да третирате никоя област повече от веднъж на две седмици, защото увеличавате риска от кожни реакции. IPL фотоепилацията има много полезно въздействие върху зоните с врастнали или обърнати косми, като предтвратява тяхното образуване.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 400

Здравейте,д-р Павлова ,интересува не дали преди фото епилация със Philips Lumea косъмът трябва да е отскубнат или обръснат и какво е значението .Благодаря Ви.

Здравейте,
Косъмът трябва да бъде обръснат. Най-добър ефект се постига след бръснене на краката, защото по време на фазата на растеж нивото на пигмент във фоликула е най-високо, за това именно в тази фаза космите се поддават на третиране с IPL.
Поздрави,
Д-р Елмира Павлова

# 401
   Д-р Павлова, здравейте !
 Могат ли да се третират места с липса на пигментация - витилиго ? Кожата е бяла, а косъмчетата, които излизат са чисто бели и малко по - твърди.
 Благодаря Ви !!!
Здравейте,
Тъй като  в медицинската литерарура има  описан случай на жена на 41 година с поява на витилиго при използване на IPL, не бих Ви посъветвала да използвате IPL при подобно заболяване.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 402
Здравейте д-р Павлова . Колко често трябва да се правят процедурите и как трябва да бъдат третирани космите преди процедура? И колко време трае ефектът на този вид епилация ?
Здравейте,
В началните етапи на използване на уреда са необходими едва 4 процедури през 2 седмици, за да се премахне окосмяването. За да се поддържат тези резултати, просто трябва да се повтарят процедурите, когато е необходимо. Ефектът и времето между различните процедури може да варира в зависимост от индивидуалното повторно израстване на космите. Преди процедура косъмчетата трябва да бъдат добре избръснати, за да не замърсят уредът.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 403
Добър ден.

Процедурата дали е подходяща за тинейджъри ?

Благодаря.
Здравейте,
Процедурите са подходящи за тинейджъри, навършили 14 години и, при които менструалния цикъл вече е започнал.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 404
Здравейте.

Подходящо ли е процедурата при бременност ?
Здравейте,
Процедурите не са подходящи за жени по време на бременност.
Поздрави,
Д-р Павлова

Общи условия

Активация на акаунт