Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 27

• 59 894
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Магнолия,на мен ембрижгът ми казо да го пия в деня на трансфера,като ли звънна

# 676
  • Пловдив
Момичета, току що говорих с д-р Начев, относно резултата ми на ТСХ 2,88 и той иска още утре да ме види в Майчин дом, за да решим какво правим с дозата на Л-тироксина, който явно трябва да започна да пия.
В същото време си записах и час за д-р Персенка, че не ми идва /втори цикъл след ин-витрото ще е/, тъкмо да съчетая, че така и така ще пътуваме до София.

Хубав ден и седмица ви желая!

# 677
Момичета, имам час за обикновена биопсия на 18 с хормони Е2 и Прогестерон. Когато попитах кога да пусна хормоните, момичето от регистратурата ми каза, че било важно резултатите от хормоналните да излязат преди резултатите от биопсията, нямало значение час, ядене и пиене. Да не би да се е объркала и да трябва да излязат преди самата биопсия?? Съмненията са защото ми каза, че ако искам мога да дойда няколко часа предварително...

# 678
Това ТСХ и на мен ми обърка плановете меналата есен преди инвитрото,беше ми 3.28 и ми отне 3-4 месеца да го сваля до под 2,след трансфера когато правих кръвен тест се бе покачило на 2.88. Сега ходя на проследяване преди ЗЕТ,евентуално другата седмица ще е трансфера и днес изследвах ТСХ и бе 0.06 - това е под минималните стойности. Лятото за известно време бях спряла Л-тироксина и от около месец го започнах по 50 мк.гр. Ще се обадя на Начев,но мисля са го спра засега,че с тези стойности незнам дали ще направя трансфер.

# 679
  • на морето
Estlar,

Аз пуснах хормоните веднага след биопсията. Лекуващият д-р ти записва на бележката стойността, отиваш на каса за плащане, после в лабораторията за изследванията.

# 680
Estlar, аз пък миналата седмица правих биопсия. Когато отидох да си взема картончето с номера, ми казаха, че д-р Стаменов задължително иска хормони и че пускат заявка, и мога да отида да ми вземат кръв докато чакам да ми дойде реда. Отидох на касата платих общо 200 лв. за хормоните и биопсията и след това в лабораторията за кръв.

# 681
  • Пловдив
Това ТСХ и на мен ми обърка плановете меналата есен преди инвитрото,беше ми 3.28 и ми отне 3-4 месеца да го сваля до под 2,след трансфера когато правих кръвен тест се бе покачило на 2.88. Сега ходя на проследяване преди ЗЕТ,евентуално другата седмица ще е трансфера и днес изследвах ТСХ и бе 0.06 - това е под минималните стойности. Лятото за известно време бях спряла Л-тироксина и от около месец го започнах по 50 мк.гр. Ще се обадя на Начев,но мисля са го спра засега,че с тези стойности незнам дали ще направя трансфер.
Това ТСХ е..ва майката на пейзажа, досега 5 пъти съм го изследвала и винаги е бил под 2, а сега преди ЗЕТ реши, че трябна да се покачи до 2.88, дано успея бързо да го сваля и док да даде зелена светлина. Успех мила и на теб!

# 682
 Момичета, отново се обръщам с въпрос  знаете ли д-р Стаменов дали ще отсъства някой ден от клиниката?/искаме да отидем с бебо при доки/Не мога да се свържа с клиниката, за да попитам.Успех и много стиснати палчета имате от мен. Praynig Heart Eyes

# 683
  • В сърцето на любимия човек
На 21-ви е празника на киниката, можете да заведете малчо там Simple Smile
http://invitro-bg.com/bg/vsichki-zaedno/137/21-2014-15-00

# 684
  • София
На 21-ви е празника на киниката, можете да заведете малчо там Simple Smile
http://invitro-bg.com/bg/vsichki-zaedno/137/21-2014-15-00
такава навалица е, че едва ли ще се докопат до доктора  Crazy

# 685
  • СОФИЯ
Добро утро момичета  Hug
Мола Ви тези от Вас който имат телефон и имейл адрес на д-р Персенска да ми го изпратят на лична. Спешно ми трябва. Благодаря предварително.
Приятен и успешен ден   bouquet

# 686
  • Пловдив
Консултацията при д-р Начев мина и ми назначи 25 мгр. Л-тироксин за 45 дена и после контрола на тсх, дано да има резултат бързичко. Сега съм в Надежда и чакам за д-р Персенска.

# 687
Здравейте момичета. Искам да Ви попитам знаете ли за колко време излизат резултатите от лабораторията. Трябва да пусна хормони преди часа за преглед.

# 688
  • София
Здравейте момичета. Искам да Ви попитам знаете ли за колко време излизат резултатите от лабораторията. Трябва да пусна хормони преди часа за преглед.
около час и половина, а може и по-бързо.

# 689
Благодаря ivankaka.

Общи условия

Активация на акаунт