GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 346
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Скрит текст:
Лени, ще те трансферират в темата за КЕР.  rotfImbo

Мише, ти се смееш , ма знае ли човек...ако имат по-добри мотивации от на Елито...като нищо ще ида там ...вие тука ме държите на .... че и Джан ми дадохте, за да ми замажете очите ... Joy Joy Joy Joy
А там ще си превеждам за Кер, и това е ,пей сърце ...

Те сигурно изобщо не са чели интервюто му, че са искали да поамериканчат името му и той категорично е отказал. Е, тук успешно го направиха.  Joy

Голямата му фенка не е споделила клипа си в НЕГОВАТА тема.  Mr. Green

Да го сложим тук във фалшивата тема.  Wink

Скрит текст:

# 76
  • София
Аз очаквам Дида скоро да направи колаж на Масал и Керем без Зейно, а вместо нея СС.

# 77
Едно предложение за снимка, която да се постне в съседната тема

# 78
  • София
Аз очаквам Дида скоро да направи колаж на Масал и Керем без Зейно, а вместо нея СС.

Ти представяш ли си Сера и Керем?!  Joy Сера ще стърчи над КЕР /Боже, не мога да се стърпя  rotfImbo/ и ще го погълне целия още в първата сцена.  Joy Тя докара Чаатай почти до отчаяние и той беше готов да скочи от Виенското колело за едното нищо.  Joy

Скрит текст:

# 79
  • София
Чудя се на Сера как може да е едновременно: тъпа, грозна и нахална.

# 80
  • У Диспансера ...♥♥♥
Те да си водят инициативи, колкото си искат, хич даже да не се е доближила до Кире, тоя сопол, че направо ще ида тоя път у Туркието  #2gunfire #2gunfire

# 81
  • София

Все качества, които намирам и в една друга звезда. Явно това е начинът за успех.  ooooh!

# 82
  • София
Те да си водят инициативи, колкото си искат, хич даже да не се е доближила до Кире, тоя сопол, че направо ще ида тоя път у Туркието  #2gunfire #2gunfire
За да промотира ЗвиЗдЪтЪ Керем Чатай на всичко е готов.

# 83
  • София

Все качества, които намирам и в една друга звезда. Явно това е начинът за успех.  ooooh!
Сравнение Серенай, Яамур е светлини години напред. А и тя не е грозна просто има зъбата усмивка, която ако се пооправи ще изглежда добре, защото когато не се усмихва е красива.

# 84
  • София

Сравнение Серенай, Яамур е светлини години напред. А и тя не е грозна просто има зъбата усмивка, която ако се пооправи ще изглежда добре, защото когато не се усмихва е красива.

А, тя се зъби на всички снимки. Поне да й кажат, че е по-добре да не го прави. Наскоро четох за Биктория Бекъм, че не се харесвала усмихната и затова не го прави.

# 85

Ти представяш ли си Сера и Керем?!  Joy Сера ще стърчи над КЕР /Боже, не мога да се стърпя  rotfImbo/ и ще го погълне целия още в първата сцена.  Joy Тя докара Чаатай почти до отчаяние и той беше готов да скочи от Виенското колело за едното нищо.  Joy

Скрит текст:

Мише, просто е удоволствие да те чета  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 86
  • София

Все качества, които намирам и в една друга звезда. Явно това е начинът за успех.  ooooh!

А, тя се зъби на всички снимки. Поне да й кажат, че е по-добре да не го прави. Наскоро четох за Биктория Бекъм, че не се харесвала усмихната и затова не го прави.
Сравнявай ти Зъбла с Виктория Бекъм.....

# 87
    Какво се косите  за Сера . Той Керем сега  Ясемин ли да мисли ,  Ямур ли ?

След 2 седмици ще видим снимки и усмивки от старите ленти  Mr. Green

# 88
  • София
Дори Ойкю-Мойкю е по-добре като партньорка на Кире отколкото СС

# 89
И от мен лека,че сънят ме надвива   sleepuu

Общи условия

Активация на акаунт