GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 159
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирче, Лени е отговорила на въпроса ти за снимката, затова няма да се повтарям.  Peace

Сериалът трябваше да свърши.  Peace Снимката в МОЛ-а беше гаф за мен.
Не ми е отговорила, защото ако е правена с цел, естествено е да се напише така.
Плюс това фена, какво го интересува, че щял да свършва сериала, че да я пусне сега, айде де, глупости на търкалета, може да го интересува човек, имащ интерес, тоест от екипа, ако е така, тезата за нагласена снимка, ми се потвърждава .

# 556
Ирка, да ти кажа никога не е късно да се разочароваш, особено от хора, които не познаваш лично. Всеки рано или късно си показва истинското лице. Аз примерно съм със супер смесените чувства за Нина. В началото толкова я харесвах, след това започна да ме разочарова и сега пак й се радвам. Много е объркано - зависи от ситуацията. Но не е късно да се разочароваш. Не знам и от Иън не очаквах подобен избор, ама той си знае, в крайна сметка то се видя, че няма да ги бъде повече с Нина, но все пак ми се стори тъпо да се хваща с нейна приятелка. В смисъл на мен би ми станало неприятно, дори уж да съм приключила с този човек..  Stop

# 557
  • София
Това па за стаите, ако е истина. Тоя Керем се е вкарал в много голям филм  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Макар, че не знам от къде биха могли да го знаят фенове, пък и инфото да излиза чак сега  Joy Joy Joy

Не ми се вярва да е истина, но ако все пак е, то Керо се е оплел като пате в калчища.  Joy

Лени, и вечерта когато Ханде пусна първата снимка с Окан от острова, К.Б. хареса ТТ на ЯТ.  Wink

Ирче, аз пак казвам, за мен тезата за Ямкер е по-приемлива от тезата за нагласени снимки, защото второто би ме отвратило от К.Б.  Sick

# 558
И на мен ми направи впечатление че снимките са изчистени и че са снимани с професионален апарат.Тоз фен много е знаел къде са Якер бе ....пу то си носел професионален апарат ау....

# 559
На мен ми се струва, че папараци са снимали тези снимки, не фенове. Да застанат така нагло пред тях е прекалено  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 560
Мишето ме провокира и си четох мойте публикации за сериала и вижте какво съм писала на 16,02,2014г.
Цитат
привет слънца остана още малко време
много е хубава тази Ханде
но си мисля че не е типа на Керем не знам усещането ми е такова
но пък се надявам тайно дори и по-късно да са заедно в живота

Ха , кво ще кажете , а  newsm78

Лил пуснала си страхотни снимки на Ханде ............. може да не упреквам КБ , но винаги като вида Ханде ,от усните ми излиза едно неволно - "тъпак" и след това се чудя - кой нормален човек може да нея хареса  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 561
  • София
За мен от този проект с най-голямо достойнство излезе Ханде. Хубаво, лошо, игра до последната минута в Зейкерските сцени без колебание.  Peace

# 562
  • У Диспансера ...♥♥♥
На мен ми се струва, че папараци са снимали тези снимки, не фенове. Да застанат така нагло пред тях е прекалено  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Ако са папараци, бъди сигурна, че още на другия ден щяха да са продадени в някой вестник, а и охраната на МОЛ-а, щеше да им вземе снимките.

# 563
Добре, да приемем, че Окан е окей с чок аркадашите, Ямур как приема нещата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ако са били заедно по време на снимките на рекламата, не знам. Аз не бих реагирала спокойно на това. Явно проблема е в мен  Joy Joy Joy Joy

Кате, на мен не ми се струва, че К.Б не харесва Ханде  Mr. Green Струва ми се, че факторът Окан играе роля тука  Joy Joy Joy Joy

# 564
  • София
Кате, аз 2-3 писах за семесйтвата, средата и типажите на К.Б., ЯТ и К.Б.  Peace

# 565
  • У Диспансера ...♥♥♥
Така е Теро, но ми трябва повече за да го зачеркна, толкова лесно не погазвам принципите си и това в което вярвам, еми такъв упорит човек съм и давам на хората шанс до край.

# 566
Ако са папараци, бъди сигурна, че още на другия ден щяха да са продадени в някой вестник, а и охраната на МОЛ-а, щеше да им вземе снимките.
О, да сигурно! Как ще им вземе снимките? Те да не снимат със старовремски апарати, дето изкарват снимките веднага. Колко снимки има на знаменитости из моловете, правени точно от папараци - пример Бергюзар и Халит редовно ги снимат в Каниьон  Joy Joy Joy

# 567
Бабче

Обичам те, да не съм чула повече да се съмняваш в мен ...Момичета ,задружно се почерпете ...виртуално за съжаление
Сега 3 въпроса към тебе с повишена трудност
1. Какво става в Харбието, понеже се пише, че главните са се разделили, сега как ще го играят Флюбени
2. От къде на къде сезонът на вишните - като кираз е череша, а вишна е вишне ?
3. И сега като виден кадър тука , кажи си тежката дума - до кога ЯТ ще ни е снаха ?

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 23:17 от Анонимен

# 568
  • София
Тери, ЯТ приема спокойно нещата, защото е с него. Тя знае нещата от кухнята и явно няма причина за притеснение. Сега, дали тази причина е Окан, Ханде, К.Б. или съвкупност от всичко, но тя няма явно притеснения по този въпрос.  Peace

# 569
Ако ги беше правил фен също нямаше веднага да се поколебае да ги пусне  Peace

Общи условия

Активация на акаунт