Лежащи, бъдещи майки, заповядайте да не скучаем - тема 31!

• 46 852
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Честито бебче
Страхотни новини
Бързо възтановяване   bouquet
Irene mуспех на прегледа
Winipooh браво
Успешен финал Simple Smile

# 601
Честита радост и от мен, сега само остава да се гушкате и обичате :*

# 602
Честито бебе и от мен Wink)) Да е жив и здрав Давид и мнооого да ви радва....Айде и на мен май ми е време да гушкам бебе, толкова се уговаряхме да стои вътре, а сега май ще почна да я уговарям да излиза Wink)) Тук бебетата трябва да си знаят и спазват реда, а вече е мой,после на Winipooh Wink

# 603
Добро утро и хубав ден, Честито и от нас, да е жив и здрав и много послушен!

# 604
Честито малко съкровище! Да ви е жив и здрав и пожелавам на всички ни успешен финал, момичета Simple Smile

# 605
  • Стара Загора
Да бъде живо и здраво малкото съкровище и да радва мама и  тати Simple Smile

# 606
Ехаааа, толкова е хубаво, човек да чува такива добри новини!!! Честито миличка, да ви е най - вече жив, здрав, късметлия и много успехи в живота!!!!  smile3525 newsm51 smile3525

# 607
dokich, да ви е много здрав малкия Давид  Hug
Желая му щастливо детство, а на вас много прекрасни мигове заедно!
  bouquet

Дано историята на всяка една от нас завършва с такъв финал  Praynig Praynig Praynig

# 608
Честито бебенце, да ви е зфрав и ммного да ви радва.
И аз от началото съм с контракции, още когато забременях имах болки все едно ще ми идва. Не знаех, че съм бременна, защото даже не ми беше закъсняло, бяхме на дискотека и умрях от болка, мислех, че ми се пука киста, два дни след закъснението и положителен тест, агто каза, че имам отлепване. После почна и кръвта, сумати хапчета, но скоро ще се срещнем с непослушната бебка  Heart Eyes
Всички ще имаме хубав финал Hug

# 609
Хубава седмица мами и много положителни мисли на всички пожелавам и само хубави новини да четем и на много хубави бебоци да се радваме!

# 610
  • Стара Загора
Здравейте момичета:) Как сте днес? Аз да споделя, че в събота бях на преглед за шийката и за фетална морфология. Всичко с бебчето е наред, развива се добре и няма проблеми. Относно шийката положението си е същото - 1см. При предния преглед бях споделила, че плацентата ми беше доста ниско - радостното сега е, че се е вдигнала и лекаря каза, че с нея няма проблем. Нещото, което обаче ме притесни и го мисля, е че главичката на бебчето е доста ниско. Лекаря каза, че при положение, че  съм с такава шийка това донякъде било нормално, но мен си ме притеснява. Искам да ви попитам нещо - извинявайте за въпроса ми - бебчетата в тези седмици въртят ли се (24 седмица). Питам ви защото понякога го усещам по-високо около пъпа наппример и по-встрани, а понякога го усещам доста ниско долу и това ме притеснява Дали е нормално в тези седмици да се усеща ниско долу и знаете ли нещо относно това, че главичката е доста ниско? Благодаря предварително.

# 611
Здравейте момичета:) Как сте днес? Аз да споделя, че в събота бях на преглед за шийката и за фетална морфология. Всичко с бебчето е наред, развива се добре и няма проблеми. Относно шийката положението си е същото - 1см. При предния преглед бях споделила, че плацентата ми беше доста ниско - радостното сега е, че се е вдигнала и лекаря каза, че с нея няма проблем. Нещото, което обаче ме притесни и го мисля, е че главичката на бебчето е доста ниско. Лекаря каза, че при положение, че  съм с такава шийка това донякъде било нормално, но мен си ме притеснява. Искам да ви попитам нещо - извинявайте за въпроса ми - бебчетата в тези седмици въртят ли се (24 седмица). Питам ви защото понякога го усещам по-високо около пъпа наппример и по-встрани, а понякога го усещам доста ниско долу и това ме притеснява Дали е нормално в тези седмици да се усеща ниско долу и знаете ли нещо относно това, че главичката е доста ниско? Благодаря предварително.

Добро утро и от мене! Не се притеснявай че бебчето се върти- това е нормално, пък и има някои бебчета , които са по- подвижни както беше и моето и се въртят повече. Даже ние се въртяхме и в 34 седмица. А относно ниското придлежание на главичката и това не е за притеснение и ние бяхме така, просто основно повече трябва да лежиш. Изкарах 8 месеца на легло- постижимо е, при това за втори път  Simple Smile. Следи се за контракции, за да не тръгне бързо бебенцето и лежане. Стискам палци и ще видиш , че всичко ще е наред и накрая ще гушкаш прекрасното си бебче. За всичко ,което те притеснява се обръщай към АГ- то. Това им е работата да ни следят.  Hug  bouquet

# 612
Здравейте момичета, как сте? Дано всички мами и бебоци са добре  Hug
Искам днес да ви почерпя виртуално, защото с ММ празнуваме 1 година брачен живот. Не знам как да сложа снимка хахахах   Heart Eyes Но си пожелавам Господ да ни дари със здраво бебче. Пожелавам го от сърце и на всяка една от вас!  bouquet

# 613
Докич Честити ви бебче!!!! Да ви е живо и здраво, и много, много да ви радва!!! Прекрасни новини. Пожелавам ти бързо и безпроблемно възстановяване!!! Прочетох те преди 2 дни, но не можех да пиша в сайта, нещо се беше случило. Както и да е, та купих си масажно масло за перинеум аз, че явно понякога няма значение кое раждане по ред е...както казваш ти. Много се раздвам за вас и да сте живи и здрави цялото семейство!!!  Hug Hug Hug Hug  smile3525 smile3525 newsm44 newsm44 stork-boy stork-boy stork-boy Two Hearts 1stroller newsm32 smile3541 smile3501
Файт не разбрах само дали докторът е казал, че главичката е по-ниско отколкото трябва или ти си се притеснила? Аз от твоята седмица бях и до днес съм така. Бебчо си е с главата надолу и понякога ме опъва много ниско, повечето случай мърда много около пъпа или в страни и когато рита си е кошмар, защото ми рита буквално в стомаха Simple Smile  Laughing Когато се беше наместил аз се притесних и попитах доктора дали не е много рано, а той каза че това е нормалното, да започне да се завърта с главата надолу Simple Smile Все пак се прибрах, разрових се из нета и открих, че в тези седмици бебчетата започват и трябва да започнат да заемат подготвителна поза, така че не се притеснявай, ако докторът ти не е казал, че има за какво Simple Smile Аз даже съм доволна (защото искам нормално раждане) и си му говоря, че това си е правилната му поза, просто още трябва да си чака вътре Simple Smile

# 614
Искам да попитам нещо, ако имате представа. При Плацента превия водите не могат да изтекът нали?

Общи условия

Активация на акаунт