Гърция ,почивки All Inclusive и HB

• 125 634
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
То за хубава таверна се е случвало и повече път да бием. И покрай нея и плаж наобикаляме, и някоя забележителност отмятаме  Mr. Green Въпрос на светоусещане и приоритети. И това все в жегите.

# 616
Здравейте, искам да попитам нещо конкретно за два хотела Crownwell Platamon и Alexander the Great- как е морето близо до брега - плитко, дълбоко? Плажът (уж) видях, че е пясъчен, приятен, само за самото море не ми става ясно? Макар че на втория хотел снимките са както и пясък, така и ситни камъни по плажа. Малко не става ясно и затова написах, че уж съм видяла... newsm78

Сега се връщам назад и по другите теми, много полезно инфо намирам, благодарности Peace bouquet

# 617
  • София
Здравейте, искам да попитам нещо конкретно за два хотела Crownwell Platamon и Alexander the Great- как е морето близо до брега - плитко, дълбоко? Плажът (уж) видях, че е пясъчен, приятен, само за самото море не ми става ясно? Макар че на втория хотел снимките са както и пясък, така и ситни камъни по плажа. Малко не става ясно и затова написах, че уж съм видяла... newsm78
Сега се връщам назад и по другите теми, много полезно инфо намирам, благодарности Peace bouquet

Лурдес
Добре си видяла....
Двата плажа много си приличат като пясък, камъчета, море.....
И двата плажа стават за добра почивка, но хотелите ?
Много други неща ги правят различни.
Пускала съм снимки и от двете места, да не ги търся.

И за това си мисля, двата хотели не са съпоставими и въпроса ти ме заинтригува.
Много рядко се пита за хотели, които дори в ценови диапазон не са близки, напротив...

# 618
Може ли мнение за Aristoteles Beach Simple Smile

# 619
  • София
Може ли мнение за Aristoteles Beach Simple Smile

trideva
Първо ще те заблудя малко с хубави СНИМКИ
Така правят и в сайтовете на хотелите често...

Ако ме беше попитала преди години за хотела, щях да ти кажа почти само хубави неща....
Хубавото, страхотна гледка, екзотичен асансьор към плажа, голям двор и до тук.
Казвам го защото наскоро минахме пак през него да си го опресня.
За друго, каквото и да ме питаш, направо казвам, смени хотела...
Или си представи, че отиваш на две звезди, но само при положение, че цената е много ниска.
Съжалявам...

# 620
И аз ще попитам отново, ако може някой да ми даде повече информация : за хотел например Crownwell Platamon - дали е плитко морето и какъв е пясъкът там?
Много благодаря предварително! Hug bouquet

За плажа на Торони - някой има ли отзиви и за там?

# 621
Плажът на Торони е дълбок. Пясъчен. Сравнително едър пясък, не фин като брашно.

# 622
  • София
И аз ще попитам отново, ако може някой да ми даде повече информация : за хотел например Crownwell Platamon - дали е плитко морето и какъв е пясъкът там?
Много благодаря предварително! Hug bouquet

Плажа на Crownwell Platamon...

Не е подходящ за малки деца.

Пясъкът се вижда.
Бързо става дълбоко.
Има и камъни..

ОЩЕ

# 623
  • при късмета
Попрочетох малко в темата но отзиви за Hotel Anastasia Resort, Халкидики не видях. Ако съм ги пропуснала се извинявам. Ще съм благодарна за отзиви

# 624
  • София
Попрочетох малко в темата но отзиви за Hotel Anastasia Resort, Халкидики не видях. Ако съм ги пропуснала се извинявам. Ще съм благодарна за отзиви

ма ко
Писала съм за хотела, вече не помня къде...
Също съм го показвала СНИМКИ
Ще ти кажа накратко...
Няма проблем да се резервира, но въпреки, че прекалявам със звездите...
Веднага казвам, и на него трябва да му свалят 1 или повече.
Така е вече във Гърция, поддържането на луксозните хотели е проблем.
А и там звездите не са това, което трябва да бъдат/има и изключения/.
Ако нещо специално те интересува, питай конкретно, да не се повтарям...

# 625
  • при късмета
Bled, благодаря! Добре ми изглежда чак на супер лукс не държим, въпреки, че се води 5 звезди хотела.
Храната ме интересува по-конкретно и плажа. Рано ще ходим, не мога да разчитам на съвсем топла вода, все пак, но поне да се топмен в морето. Температурата на водата в басейна предполагам няма да има голяма разлика с тази на морето, но ако имаш инфо ще ми е от полза

# 626
  • София
Bled, благодаря! Добре ми изглежда чак на супер лукс не държим, въпреки, че се води 5 звезди хотела.
Храната ме интересува по-конкретно и плажа. Рано ще ходим, не мога да разчитам на съвсем топла вода, все пак, но поне да се топмен в морето. Температурата на водата в басейна предполагам няма да има голяма разлика с тази на морето, но ако имаш инфо ще ми е от полза

ма ко
Храната не е брилянтна/но по-добра от много други места/, но в Гърция знаеш, толкова.
Но пък персонала е много любезен.
Плажа за съжаление не е пясък, особено до водата, назад има.
Има и тревни площи за шезлонги.
Има нещо, което е малко смущаващо.
Вечер настава голям купон и невъобразим шум.
Да го знаеш...

# 627
  • при късмета
Отново, много благодаря! Беше ми много полезно  bouquet
Децата вече не са толкова малко, шума не ни притеснява

# 628
Може ли отзиви за добър хотел на о. Тасос? По  възможност в близост до хубав плаж. Предвижването не е проблем- може и с колата да ходим, стига хотела да си заслужава  Simple Smile

# 629
Може да хвърлиш поглед на Rachoni Hotel 3*+ и на Makryammos Bungalows Hotel 4*.

Общи условия

Активация на акаунт