Гърция ,почивки All Inclusive и HB

• 125 690
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Може ли отзиви за добър хотел на о. Тасос? По  възможност в близост до хубав плаж. Предвижването не е проблем- може и с колата да ходим, стига хотела да си заслужава  Simple Smile

Ellinor*

http://www.royalparadise.gr/
Собствен плаж..

http://www.alexandragoldenhotel.com/
До Golden Beach...

# 631
Здравейте, кой хотел според вас е по-подходящ за деца ( 8 г.),
Hotel Makryammos Bungalows- Тасос или Халкидики- Blue Dolphin?
Благодаря!

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 14:18 от dorisdm

# 632
Hotel Makryammos Bungalows е  подходящ за деца, но аз не бих повторила, защото се намира насред нищото. Ако това не ви притеснява-мястото е страхотно.

# 633
Благодаря ви момичета  Hug Започвам да разглеждам Simple Smile

# 634
Момичета, чета че масово се отменят резервациите за почивка в Гърция заради протестите. Вие какво мислите - отменяте ли резервациите си или?

# 635
И аз точно това влязох да попитам.Вчера много смело тръгнах да превеждам сумата за майско море в Гърция и чух по новините,че гръцките фермери обявили официално,че до края на май,границите ще бъдат затворени.Мислех да правя застраховка отмяна на пътуване,но и тя е с доста условия и не връща цялата сума,освен това къде ще търся читаво място в последния  момент #Crazy
Та затова съм в голяма чуденка и май клоня по скоро да не рискувам!Вие как процедирате?

# 636
  • София
Вие как процедирате?

Независимо от събитията, никога не резервирам рано...казвала съм много пъти защо.
Гърците са непредвидими в момента.
Колкото повече отменени резервации, толкова повече места и по-ниски цени.

Не ми се коментира темата, а не и мястото.
В крайна сметка света е голям.

# 637
Последно и спирам,но и за без пари да резервираш,ако не можеш да стигнеш,какъв е смисъла?Затова и повдигнах този въпрос! Peace

# 638
Колкото повече отменени резервации, толкова повече места и по-ниски цени.
Само че пътуващите със самолет или по шосе от други страни няма да се трогнат от блокадите на българо-гръцката граница, така че повечето хотели ще си останат резервирани и на високи цени (каквито и без това са планирани за тази година, има едно 10-20 евро нагоре масово заради последните 2 много силни сезона, почти навсякъде в страната с малки изключения).
Само нашего брата може да си мисли, че само него посрещат и за него размитат в Гърция.

А блокада по майските празници и в периода 15 юни-15 юни обещават българските превозвачи със съдействието и подкрепата на малоумното правителство, не гръцките фермери. На тях през май тракторите им трябват.

# 639
  • София
Последно и спирам,но и за без пари да резервираш,ако не можеш да стигнеш,какъв е смисъла?Затова и повдигнах този въпрос! Peace

Aurori
Няма проблем от полезни коментари.
И през Македония, Турция да минеш пак ще стигнеш, но дали си струва, но няма значение.
Няма да е без пари, отдавна казах, че цените тази година ще вървят нагоре.
Но за обичайните за българи места, ще изчакаме да видим.
Не е за прогнози в момента, времето ще покаже...

Преди не много време CNN излезе със заглавие:
"Is it time to cancel your Greek vacation?"
Та това се питат много хора, но колелото се върти, времената се менят, хората също...

Аз започвам да мисля за Гърция в началото на май, ако въобще помисля тази година.
Може да е първата в която сме пропуснали Гърция в началото на сезона, ако малоумници продължават да си съсипват красивата страна.
Както казах, красота по света много...
Но от Гърция няма как да се откажа.

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 14:04 от Bled

# 640
Bled аз точно май месец исках да прекарам в Гърция и затова исках да резервирам по отрано,но и аз май ще дебна нещо  последният момент.Отпуските вече сме ги взели,та затова исках да си организирам нещата.Както казваш-свят голям,красиви места много,обаче на мене много ми липсваше точно гръцката атмосфера след обикаляне по другия свят.
Сега по темата конкретно,интересува ме хотел Океания,сега вече с друго име Икос Оливия май беше,как е с новия мениджмънт,има ли някой отзиви?

# 641

Преди не много време CNN излезе със заглавие:
"Is it time to cancel your Greek vacation?"
Та това се питат много хора, но колелото се върти, времената се менят, хората също...

И точно миналата година когато бяха на ръба на Grexit се оказа рекордна за туризма им. И не само CNN тогава говореше... А ти си пиши. Няма лошо. Все още има хора, които лековерно четат.

# 642
  • София
Bled аз точно май месец исках да прекарам в Гърция и затова исках да резервирам по отрано,но и аз май ще дебна нещо  последният момент.Отпуските вече сме ги взели,та затова исках да си организирам нещата.Както казваш-свят голям,красиви места много,обаче на мене много ми липсваше точно гръцката атмосфера след обикаляне по другия свят.
Сега по темата конкретно,интересува ме хотел Океания,сега вече с друго име Икос Оливия май беше,как е с новия мениджмънт,има ли някой отзиви?

Писала съм няколко пъти за хотела, включително и от миналата година.
Предишния сезон бяхме и в новия Ikos Olivia, ако те интересува...
Остават си едни от хубавите места, но си имат и негативи.
Какво точно те интересува ?

# 643
Интересува ме дали е добре за прекарване на една седмица само в комплекса,ние с мъжа ми ще обикаляме,но майка ми с детето ще си стоят там.Интересува ме дали се подгрява водата в  басейните и как е ол изклузива,доплаща ли се нещо?
Благодаря!

# 644
  • София

Тук малко ги бъркаш, за кой хотел питаш Ikos Oceania/бивш Oceania Club, Nea Moudania/ или Ikos Olivia-Gerakini ?
Че горе си изписала и двата...
Те и двата стават, но все пак.

Общи условия

Активация на акаунт