GB- В очакване на слънцето тема 127.2 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 959
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 226

По време на снимките на таз реклама, пак голям професионализъм пада, да знаете  Peace

# 227
  • Керодиспансера
Ама това Ханденце-голяма купонджийка, бе  hahaha hahaha hahaha hahaha
Кате, и аз се притеснявам за Окан -той много демократичен бе, може ли тъй тя сама да се развява  по софри  newsm78 Mr. Green
Май и такова нещо като Ханок няма, а  newsm78

# 228
Зайче,не така ,бе чеденце-ти го изкара Бюрсин съвсем тъп!Той не се усеща,че го работят! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Да,бе!!! Явно,той си иска да е с нея.Тя и сестра му го навива,а доколкото си спомням,той някъде беше казал,че се съветва с нея./уж за  стайлинга си,ама май и за друго./ #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
      То не ,че ще бъде завинаги с нея-няма да е нито първата,нито последната зарязана.Но като гледам последната му приятелка от Америка колко е грозна,Саблезъбата е направо красавица пред нея hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
   Явно ,момчето си няма вкус,горкото Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вай , Бабче  аблата го съветва  , Зъблата го люби , мъ тва момче е обречено ..... ooooh! ooooh!

Требе вече да се събираме и да идем да му подадем по едно рамо .... или кой квот има , щот ще ни иде момчето  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 229
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Отвори ли сте супермаркета и сте подпукали М.Б и Зъбатка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 230
  • Керодиспансера
Бабче, не е тъп,просто бизнес  Naughty"Кой каквото да ти казва, знай, че става дума за пари "! Naughty

# 231
Ирка цял ден се грижи милата ,за имиджа на КБ

Предлагам да мехнем оная с червената рокля , от наградите и да си сложем нашето момиче за мениджър на Керем Бюрсин
Ще спим спокойно ...баклавата ще е на сигурно място и никой няма да може и с пръст да го барне
Мениджерката на Ча , пасти ще яде до Ирка ... ЯТ ще требе да си го снима и да си го гледа на снимка

Кой е съгласен да гласува ......

# 232
  • Керодиспансера
Абе, защо няма желаещи да си сложат снимките от киното за гащи   newsm78Толкова са актуални в момента  Mr. Green
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 233
Абе, защо няма желаещи да си сложат снимките от киното за гащи   newsm78Толкова са актуални в момента  Mr. Green
НЕВЪР  Mr. Green

# 234
  • София
  От аферата " кино" разбрах:

К.Б , който всички чухме и видяхме с очите си - в шоуто на "Беаз" и университета,

каза , че не иска хората да се занимават с личния му живот , и не можел да разбере това любопитство за неговия такъв . Иска хората да гледат работата му и т.н.
 Е след 3 месеца същия К.Б  плаща(не лично , ами ЯТ ) на журналист и фотограф да заснеме,  как отива на кино с гаджето си и кой филм гледа . Браво!  ooooh! ooooh! ooooh!

Аз затова казах, че за мен по-добре е да има Ямкер, защото, ако горното е вярно, говори мноооооооого зле за К.Б. като човек.  Stop За мен по-лесно е да приема, че е влюбен в ЯТ, отколкото, че е част от тази игра.  Sick

# 235
  • София
Бабче, не е тъп,просто бизнес  Naughty"Кой каквото да ти казва, знай, че става дума за пари "! Naughty

Това по-добре ли е от Ямкер?

Не знам вече, честно да ви кажа, аз просто се чудя, как се приема такава теория за нормална.  Tired Нормално е да играят такива игри и К.Б. да участва доброволно в такива ПР акции? За мен това е достатъчно условие, за да си направя извод за човека.

Аз бих била по-скоро фен на човек, който се е влюбил и изживява нещо със своя колежка, макар и не с тази, които феновете харесват, отколкото на на човек, който играе подобни безумни игри за рейтинг, ПР, бизнес, пари и т.н.  Blush Ужасна работа!  Sick

Честно да ви кажа, ако излезе и каже, че има Ямкер, ще си отдъхна. Поне ще запазя някакво уважение.  Peace

Всъщност въпросът не е конкретно към Ели, а разсъждавам върху поста й.

# 236
EXXXXXXX  , днес сте без настроение и не ми оценяте хумора ииииииииииии изчезвам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Мише , споко няма такова нещо ...Той просто си е с ЯТ

# 237
Абе, защо няма желаещи да си сложат снимките от киното за гащи   newsm78Толкова са актуални в момента  Mr. Green
НЕВЪР  Mr. Green

+1 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 238
  • Керодиспансера
Мише,честно да ти кажа, не знам вече кое  и за кого е по добре  ooooh!толкова много се обърках от думи, снимки, поведение,  игра, реал, зад камера, пред камера, ..... ooooh!
Докато някой от тях - Ямкер,Ханок,Ханкер  ,не излезе и не каже с две думи кое как, ние все ще гадаем  Naughty

# 239
    Мише , а как да разбираме и другият вариант.

Излизаш  с гаджето си на  кино и викаш пак срещу заплащане фотограф и журналист.

Ето,  Ирка сложи доказателствата. И двамата са и приятели , разбира се срещу пари.

Върви гледай си филма , ако те снимат , снимат .  Защо непременно искаш да демонстрираш връзката си във всички вестници , като си казвал точно обратното .

Общи условия

Активация на акаунт