GB- В очакване на слънцето тема 127.2 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 609
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро и от мен ..............
Да ви гушкам  Hug Hug Hug Hug Hug

След като се по оправих от снощното фиаско на КБ и ЯТ , да ви ги постна и тук , да не забравяме кой с кой е ............ Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ямур е много хубава тук ,като истинска звИздъ .................

Казах ви ,че след тия снимки , разбрах ,че сериала свърши ......... Blush , ама да се повторя

Ирка , не ти ли е минавало през ума ,че може би Ханде е изпитвала нещо към КБ , а не той към нея .....на мен поне това ми се струва по - правдоподобно .... newsm78 newsm78 newsm78

# 46
Забравих да кажа ,че моя мъж има същите еспадрили , като на КБ, ама сини ........... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy и той много си ги носи

# 47
Добро утро на всички! Благодаря за новата тема и за клипа - видях го.

След като се по оправих от снощното фиаско на КБ и ЯТ , да ви ги постна и тук , да не забравяме кой с кой е ............ Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Казах ви ,че след тия снимки , разбрах ,че сериала свърши ......... Blush , ама да се повторя

Ирка , не ти ли е минавало през ума ,че може би Ханде е изпитвала нещо към КБ , а не той към нея .....на мен поне това ми се струва по - правдоподобно .... newsm78 newsm78 newsm78

Споменах го в миналата тема, но не ме отразихте много - много Laughing
Затова пак ще го кажа :
Аз си мисля, че Ханде беше доста използвана - тя беше параван на връзката им. Не съм много убедена, че го е осъзнавала, но в последствие си мисля, че е останала много разочарована и обидена. Как да кажа - нещо от сорта на това, че КБ търси някаква близост с нея по събития, снимки и тн, тя е привлечена към него, харесва го и откликва, но после разбира, че не всичко е такова, каквото изглежда.

Хубав ден на всички   bouquet Hug

# 48
Добро утро на всички! Благодаря за новата тема и за клипа - видях го.

Споменах го в миналата тема, но не ме отразихте много - много Laughing
Затова пак ще го кажа :
Аз си мисля, че Ханде беше доста използвана - тя беше параван на връзката им. Не съм много убедена, че го е осъзнавала, но в последствие си мисля, че е останала много разочарована и обидена. Как да кажа - нещо от сорта на това, че КБ търси някаква близост с нея по събития, снимки и тн, тя е привлечена към него, харесва го и откликва, но после разбира, че не всичко е такова, каквото изглежда.

Хубав ден на всички   bouquet Hug

Алис  Hug И според мен е така... де да знам, просто Ханде ми се струва "по-привлечената"  Peace

# 49
  • У Диспансера ...♥♥♥
Катюш  Heart Eyes Hug
Ами не, не мисля, че тя е била влюбена, и двамата чак любов не изпитват, защото тя ще дойде във времето, ако бъдат заедно, имат много силно привличане един към друг според мен, но просто казах, защо Ханде, не предприема нищо, и убедена съм ще съжалява един ден.
Това са просто точно изцепки на хлътнали един по-друг, хора.
И снимките, които Ханде, сложи снощи за мен са доста показателни, с една дума, абе не ми пука, ето аз съм щастлива и се забавлявам, а ти си ходи на кино с кой си искаш, не можеш ме засегнеш.
Ето и да покажа нагледно  Mr. Green

# 50
Гюнайдън, Гюнешчета  Hug

Аз пък днес като гледам снимките по-спокойно, Кирето ми се вижда леко притеснен с усмивката, пък Ямурчето досущ като холивудска звезда в крачка  Simple Smile Не трябваше ли като за първа официална проява, да демострират повече близост, а не тя да върви на две крачки след него със смирен поглед ?
Те взимат за пример Ханок Joy   Добро утро Hug Hug Hug

# 51
Кате  Hug И според мен това е по-вероятният сценарий, но не знаем и няма да узнаем. Единственото, което аз им пожелавам е да са щастливи - в лично отношение и в професионален план. Сега КБ е на гребена на вълната ( видях и клипчето от сета в Голиази с истерясалите фенове)
и май-май ми прилича на играч, в който изведнъж се оказват всички козове (цитирам по памет от 49 серия мисля) Остава да видим как ще ги изиграе.  Peace

# 52
Ирче, да знаеш, че много ми се иска да си права  Hug

# 53
# 54
   Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug

Както и да го въртим и сучем резултата накрая е един - К.Б избра ЯТ пред Ханде

Все пак Ханде не е омъжена дори !
  Никой не може да го накара да я харесва ! Какво да направи момичето !

Пресата още е на тема фотосесията на снахата !  Толкова много новини , чак не могат да сварят да ги публикуват
 http://www.ayakligazete.com/cnt/magazin/kerem-yagmuru-ailesiyle- … i-tanistirdi.html

# 55
Ирче, да знаеш, че много ми се иска да си права  Hug

И на мен ми се иска Ирка да е права , ама вариат две - където Ханде е ПО-МАЛКО  влюбената , защото от личен опит знам ,че в една връзка е по- добре да си не влюбения .....

Кате  Hug И според мен това е по-вероятният сценарий, но не знаем и няма да узнаем. Единственото, което аз им пожелавам е да са щастливи - в лично отношение и в професионален план. Сега КБ е на гребена на вълната ( видях и клипчето от сета в Голиази с истерясалите фенове)
и май-май ми прилича на играч, в който изведнъж се оказват всички козове (цитирам по памет от 49 серия мисля) Остава да видим как ще ги изиграе.  Peace

За съжеление Алис , наистина няма да разберем ..............а бих искала  Hug Hug Hug Hug

# 56
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ето и клипа със субовете, които Ками, направи а Лини, преведе  Hug Hug Hug

# 57
  • Керодиспансера
Ирка  Hug Кате  HugЕва  Hug Алис Hug Ляля Hug Вани  Hug

На по-трезв акъл, защо си мисля, че тия снимки не са от неделя newsm78
Спомняте ли си, че преди серията бяха пуснати снимки с фенове  отделно с К и отделно с ЯТ, той беше със същите дрехи  newsm78 тогава изкоментирахме,че са стари  Thinking
Още повече,щом дават дата 30.07 ,може би са били предвидени да се пуснат днес,когато К вече е в Америка, но някой изпревари  newsm78
ЯТ е в Бодрум от миналата седмица, да се върне само за да гледат филм и да ги снимат  newsm78 пак не ми се върже с неделята  Thinking

Краси Hug

Защо нещо ми се мотае из главата, че и ЯТ с тия дрехи съм я виждала някъде по-рано  newsm78

# 58
  • У Диспансера ...♥♥♥

Започна се  ooooh!

# 59

Ето и клипа със субовете, които Ками, направи а Лини, преведе  Hug Hug Hug

bouquet    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Само да кажа за снимките , че ЯТ пак не е в унисон с КБ - той с еспадрили , тя на платформи и панталон тип "чалстон" (ама пак обожавана  Joy Mr. Green)

Ели  Hug

Общи условия

Активация на акаунт