Високо интензивни тренировки за дами във Варна

• 10 905
  • 28
  •   1
Отговори
Здравейте, прекарах дълго време в лутане и трениране на различни места във Варна. Обиколих доста клубове и опитах различни спортове: тае бо, аеробики, зумба, бокс/кик бокс, каланетика, пилатес, фитнес, кросфит, шейпинг и др. В общия случай, графиците се променяха, инструктурите напускаха или залата прекратяваше дейността си. Бих била благодарна, ако някоя активна дама ми препоръча спретната зала, в която бих могла да се натоваря, изморя, инструктурите да са на ниво и цените да отговарят на качеството. Благодаря предварително за участието на всяка bg-mamma  Simple Smile

# 1
Айкидо , всеки ден е.

# 2

А къде във Варна се тренира айкидо?

# 3

В спортна зала или там нейде в района . Имам познат учител дори , знам всеки ден прави тренировки по час и половина , лично не съм ходила и не знам точно  .Мога да разпитам , има и в фейсбук групи айкидо , може да питате там за зали и да си харесате учител.

# 4

В спортна зала или там нейде в района . Имам познат учител дори , знам всеки ден прави тренировки по час и половина , лично не съм ходила и не знам точно  .Мога да разпитам , има и в фейсбук групи айкидо , може да питате там за зали и да си харесате учител.

Интересно ми се струва и искам да пробвам  Sunglasses Тренирам тае бо от няколко години - забавно е също и доста изморително.

# 5
Тае бо е за стягане , айкидо е бойно изкуство . Писах го защото момичето е писала , че и бокс/кик бокс е тренирала. Има във фейсбук айкидо Варна май страница, ако те интересува и координати на моя познат мога да дам .

# 6
Благодаря за коментарите Simple Smile
За мен определящо е тренировката да бъде наистина много силна и залата да бъде чиста. Към момента с бокс и кик бокс успявам да се поизморя, но графиците не ме устройват. Бих предпочела зала в идеален център, с гъвкаво работно време. Ходих в Проектантска и в още няколко типично мъжки спортни зали, но хигиената беше ужасна и само заради това не ми се връща. На Червения площад има един дамски клуб, но собстеникът изобщо не разбира от тренировки и си докарах контузия и грешно усвоена техника.
Чудя се дали на центъра има чиста и спретната зала с квалифицирани треньори/инструктори, които ще успеят да ме изморят  newsm78  Laughing

# 7
Благодаря за коментарите Simple Smile
За мен определящо е тренировката да бъде наистина много силна и залата да бъде чиста. Към момента с бокс и кик бокс успявам да се поизморя, но графиците не ме устройват. Бих предпочела зала в идеален център, с гъвкаво работно време. Ходих в Проектантска и в още няколко типично мъжки спортни зали, но хигиената беше ужасна и само заради това не ми се връща. На Червения площад има един дамски клуб, но собстеникът изобщо не разбира от тренировки и си докарах контузия и грешно усвоена техника.
Чудя се дали на центъра има чиста и спретната зала с квалифицирани треньори/инструктори, които ще успеят да ме изморят  newsm78  Laughing

Не . Ходи на фитнес или плуване , за какво ти е треньор. Аз тренирам бойно изкуство , но не айкидо , залата изобщо не е чиста и не в това е смисъла. Учителя изобщо не дава да се мрънка ,а че преди са тренирани на полето в царевицата. Дори е препоръчително да се изграе отвън. Повечето са и вечер , за да са нагласени с работното време на повечето.  Това не е йога или спа. Бягай си на някой стадион , карай колело , ролери. Защо държиш някой да седи и да ти казва какво да правиш . Това което искаш е за частна зала с личен треньор , не за обществени мероприятия.

# 8
Защо държиш някой да седи и да ти казва какво да правиш . Това което искаш е за частна зала с личен треньор , не за обществени мероприятия.
Естествено, че е за частна зала, то други зали има ли  newsm78  Thinking Laughing
Относно инструктор/треньор - такъв човек винаги е необходим, дори и най-добрите спортисти си имат треньори. Ако нямаш някой, който да ти седи на главата, ще постигнеш значително по-малко спортни успехи.
Всичко, което писа, вече съм го правила или все още го правя и много добре знам какво искам, защо го искам, къде го искам и кога го искам. Не е приемливо да си плащаш поне 5 лв. на тренировка, а залата да мирише толкова силно, че да не смееш да си поемеш въздух, а подът да е мръсен и мухлясал.

# 9
Защо държиш някой да седи и да ти казва какво да правиш . Това което искаш е за частна зала с личен треньор , не за обществени мероприятия.
Естествено, че е за частна зала, то други зали има ли  newsm78  Thinking Laughing
Относно инструктор/треньор - такъв човек винаги е необходим, дори и най-добрите спортисти си имат треньори. Ако нямаш някой, който да ти седи на главата, ще постигнеш значително по-малко спортни успехи.
Всичко, което писа, вече съм го правила или все още го правя и много добре знам какво искам, защо го искам, къде го искам и кога го искам. Не е приемливо да си плащаш поне 5 лв. на тренировка, а залата да мирише толкова силно, че да не смееш да си поемеш въздух, а подът да е мръсен и мухлясал.

Под частна имам предвид , да си отделиш една стая във вас и да си я оборудваш  Wink Разбира се , че най-добрите спортисти си имат лични треньори нали се заминават с това професионално . Но не да им  седят на главите да постигат повече , а да ги учат как да го постигат, по-скоро като учители. Когато не е професионално за мен лично не е толкова нужно. Залата мирише най-вече като в градския транспорт, хората се потят и ....

# 10
Аз съм в същото лутане в момента. До скоро живеех в София, където тренирах в топ фит - чиста проветрена немиризлива зала  с инструктор всеки път . Сега във Варна положението е отчайващо - или цените на картите са от 100 лв на горе за 12-15 тренировки , което за мен е безумие или залите с нормални цени са мазенца 2 на 2 където няма един читав кардио уред и тежестите започват от 15 килограма на горе. За момента съм се насочила към фитнеса който е над Била на колхозния пазар, въпреки че все още не съм го посещавала , ще искам от инструктора ми в София да ми състави програма и така. Ако пък случайно някой открие чиста зала с кардио уреди и дъмбели с тежест под 15 килограма на разумна цена в град Варна бих се радвала да сподели  Laughing

# 11
  • Варна
Тогава опитай КАНГО ДЖЪМП Wink гаранте ще ти хареса,много кардио,после силови,стре4инг и аеробика Wink

https://www.facebook.com/KangooJumpsVarna?ref=br_tf

или направо отиди на място в залата на FULLMAX фитнеса Wink

Канго има и в ТИМ и в ПАЛАХ,но най-върховната тренерка е Юлия от Фулмакса  bouquet

# 12
  • Варна
http://maxfitnes.eu

Много съм доволна,мн чисто и в цената на тренировките ти влиза и сауната и кърпите.еее малко е скъпичко но има за какво.

# 13
Момичета в залата на денс палас варна /квартал Левски, Планекс/ е много чисто и хубаво има всякакви разнообразни тренировки...как не е спомената, незнам  Rolling Eyes

# 14
http://maxfitnes.eu

Много съм доволна,мн чисто и в цената на тренировките ти влиза и сауната и кърпите.еее малко е скъпичко но има за какво.

Какви точно са цените там? Въпреки че за мен това със сауната е абсолютно излишно , аз отивам да тренирам - една тренировка ми е 2 часа, нямам нито време нито желание за сауна .

Общи условия

Активация на акаунт