Север-Юг - тема 24

• 28 772
  • 737
  •   1
Отговори
# 30

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
за теб това  Laughing

# 31
Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
за теб това  Laughing
Скрит текст:

Знаех си но добре, че предвиждам нещата отдалеч. Laughing
Ти сега какво, а!? Joy
Връщам ти го тъпкано. smile3533 newsm62

# 32
Фен сега вече като се събудих се сетих да ти честитя на патерица вчерашния празник  Embarassed
Да ти е живо и здраво момчето (и да доведе читава снаха)  Mr. Green  Hug Hug Hug Hug Hug

# 33
Наде  Heart Eyes УАУ ... благодаря! Само, че аз нямам нужда от хапчета, за да приема тази красота , имунизирана съм вече след толкова години  smile3534 smile3533  love001
Инче  Heart Eyes благодаря, мило! Дано! Praynig Ама още ми е малък  Laughing нека си поживее ... аз на неговите години вече бях с две деца, боже - за къде сме бързали едно време  newsm78 Сега не бих се омъжила толкова рано ...

# 34
Здравейте!
Приятен четвъртък!

Криси, Фенче, Наде, Airra, Ина, привет!  Hug
Хубав ден и днес за вас!

Минавам само набързо, че реала ме е притиснал по време на отпуск.  Crossing Arms
Днес ще съм и в ново амплоа...ще съм бояджийка...ама не като колегата тук... hahaha Joy

До довечера! Hug

# 35
Марги  Heart Eyes Hug wavey  Crossing Arms изобщо не отбеляза фотките ми ...
Мацки  Heart Eyes и аз ви напускам временно  Mr. Green / да не се радвате, че е за постоянно / след малко отивам за последен ден преди отпуската на работа  newsm44 newsm44 newsm44
До довечерка!

# 36
Добър ден мацуранки,уж щях раното да съм тука,ама на ,не моА сколасам от тел разговори tooth tooth tooth
Ох ойде прическата на Джема,лудата Гюла я нареди съвсем hahaha hahaha
Ма Фенооо съвсем си ми луда Joy ама заболват ме очките ве докат минем всички фотки и стигнем аджеба до некви писания hahaha hahaha hahaha hahaha
то фотки,то красоти,заболяха ме очите,сърцето и незнам още кво newsm78,а уж съм с очила #Crazy Joy
Роминче,аз ама изобщо не съм разбрала,че гащите ми ги няма, Joy Joy Joyпредставяте ли си маАм :35 си без гащи и не усещам rotfImao rotfImao rotfImao,е кажете дали не сън непукист Mr. GreenБих те помолила ,ако можеш да ми сложиш,такова гифче с цаките,ама ако става,ще съм мноО хепи Heart Eyes
Светленцето с гоУемото сърце Heart Eyesблагодаря ти мила,размина ми да черната дупка,то не че нещо се е променило де,ама сложих си две блузки,сложих си и още два ката непукизъм и...нареждат се нещата,къде ще ходят.Той моят приятел само пита да дойде ли да ги бие,или да се оплаче в Сф в ръководството,че ни е там,ама няма нужда чак толкоз Joy Joy Joy
Тебе мила те моля,ако можеш да ми дадеш линк,към темата за детските бисери и за свекървите,плийз Heart Eyes
Наденце ,ама с теб как ще го раделиме Киво с цаките,любими са миии Joy Joy Joy
Айрич,Инко,Криси,Марги,Зизу момичета привет и на вас,всички вие сте моят лек за душата и за очите  love001
Наде тоз момент с целувката с Елиф и с едното очо към Бих съм го гледала 10 пъти,уауууууу

# 37
Сори Ванче Hug ама аз си го заплюх първа. Joy Айййде молА Ви се по ред на номерата. Stop Joy
Инче, Hug Марги Hug приятно боядисване(знам, че няма да е но послеееее, ще си вери хепи. Grinning)
Като мярнах гифчето с Гюлтен и Джема преди да го видя си помислих, че някои се бият, и скубят.
Фенче, последен напън ти е днес, да е спорен денят ти.
И аз изчезвам, че задачките ме притискат #Crazy а окъснях. ooooh!

# 38
Пак съм аз, но попаднах на нещо любопитно. newsm78

Цитат

Нашето момиче, май ще участва в "Seref Meselesi" по Канал Д... newsm78
Не знам колко е вярно, само го прочетох и ви го споделям.
Инфото и снимката са от пост на Диди, 117-ми
Ето от тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=792317.105

Фенче,  Heart Eyes
Ааа, видях ги, харесаха ми, ама аз съм казвала, че имаш невероятен архив от фотки и се радвам, че го споделяш с нас!  yes thumbsup Но понеже няма промяна в мнението ми- не споделих нищо за последните които си ни предложила. Не е неотбелязваме, змам, че знаеш това! Hug
Довечера ще се реванширам, обещавам! Heart Eyes

Наде, Hug

Ванче, привет и за теб! Hug

# 39
Ванче Heart Eyes, усмихна ми мръчкавото утро Grinning
Като каза гащи и мойте не съм разбрала кога са паднали Mr. Greenпък и никой не ми прави забележка hahaha тряя да си купя нови Mr. Green
Кивчо с цаки ви го давам от сърце, нещо не ме вдъхновява Rolling Eyes
А ония твойте ако продължават така, може пък само боя да ги оправи Joy Joy
Фенче Heart Eyes, айде лека ти работа и честито за отпуската Peace
Марги Hug и на теб успех Grinning а сега прочетох инфото за новия сериал и евентуалното участие на Ойкю Peace ами дано да е вярно ще ми бъде много интересно да я видя в друг сериал.
Наде HugИнке Hug

Shocked Shocked

http://www.blitz.bg/news/article/282003?news=164160&utm_medi … ;utm_source=blitz

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 12:40 от Airra

# 40
Ааа Наде ще станем на кълбета rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao,мноО моля ама аз си падам по Киво,и то как си падам rotfImbo rotfImbo rotfImboоще от СЮ,а ти ехеее едва от КСШ,аз съм по-стара фенка  tooth tooth tooth newsm62 newsm62 newsm62 smile3533 smile3533

# 41
Божкее, ся пак тръгнали да си ги мерят hahaha hahaha
Аз си падам от 2010 г. Mr. Green
Е Ванче Heart Eyes, ти пък съвсем не ме отрази Crossing Armsа аз ти правя комплименти Wink

# 42
Божкее, ся пак тръгнали да си ги мерят hahaha hahaha
Аз си падам от 2010 г. Mr. Green
Е Ванче Heart Eyes, ти пък съвсем не ме отрази Crossing Armsа аз ти правя комплименти Wink
Милоооо да те забрави злото начи,ми Надето тука ме "нервира" Joy Joy Joyнещо

# 43
Айрич  Hug Heart Eyes
Яз съм си изключила подписите и за мен всички сте по без гащи  Mr. Green

# 44
Айрич  Hug Heart Eyes
Яз съм си изключила подписите и за мен всички сте по без гащи  Mr. Green
А хубава работа Фифо,и ни гледаш тука по без гащи и си траеша а? #2gunfire Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт