Север-Юг - тема 24

• 28 777
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Божкее, ся пак тръгнали да си ги мерят hahaha hahaha
Аз си падам от 2010 г. Mr. Green
Е Ванче Heart Eyes, ти пък съвсем не ме отрази Crossing Armsа аз ти правя комплименти Wink
Милоооо да те забрави злото начи,ми Надето тука ме "нервира" Joy Joy Joyнещо
айде шти простя Joy Joy
Инче Hug и аз съм го изключила, иначе ставаш разноглед Shocked

# 46
Ванче ама как, ще ставаме на кълбета заради мъж, Shocked никогиШ, Naughty че ние сме дами, подхожда ли ни да се скубем и търкаляме на кълбета?!? Joy
Плюс това не си падам ни по Киво, ни по който и да е друг, не съм ничия фенка, харесвам само екранните образи на някои от тях.......за Кивчо се бийте но без мен newsm62 нооооо за цаките в боя, ще се включа и аз, и ще забравя, че съм дама. #Silly rotfImao rotfImbo
Сега сериозно.
И аз разбрах, че Йойкю, ще участва в сериала "Seref Meselesi".
Хубаво е, че ще се върне отново на екрана но не бих гледала сериал с участието й и няма да го следя.
Живот и здраве, ще продължа наесен с КСШ(и с КГ ако го продължат), и ако наистина Хазалчето, ще участва в нов проект както се пише, и говори бих му отделила време, защото си я харесвам а и главния, с който я спрягат е голям симпатяга.
За мен е много важно главната двойка да ме грабне, smile3521 анти ли ми е някой от тях Sick съм до там Stop и ни сюжет, ни нищо не е в състояние да ме задържи пред екрана.
Айрка. Hug
Алиска честичко ни наблюдава зад пердето но не влиза през вратата да ни види, защо ли!? newsm78
Снимка ли е, или колаж в резултат на фенски мераци да ги видят заедно в проект? newsm78

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 13:22 от Neidjal

# 47

Strahoten e kolajat s valka. I kato zamisal I kato izpalnenie!

# 48
Е Наденце то и аз за бой за цаките говорих,ти какво си помисли Joy Joy Joy
аз пък насилието го ненавиждам ,но мохабет да става де,ко да си бърборкаме сега Mr. Green
И аз така не са ли ми симпатични главните герои се отказвам,ауууу какви сме повърхностни женки,само външният вид гледаме  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Супер фотка,незнам дали е колаж,но много харесвам Туба

# 49
Ааа Наде ще станем на кълбета rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao,мноО моля ама аз си падам по Киво,и то как си падам rotfImbo rotfImbo rotfImboоще от СЮ,а ти ехеее едва от КСШ,аз съм по-стара фенка  tooth tooth tooth newsm62 newsm62 newsm62 smile3533 smile3533
ГлеЙ сЯ, нищо не си мисля, ти направо си го написала. Mr. Green
Ванче, не сме повърхностни а сме естетки, обичаме хубавото. newsm47
Отпочинах си малко с Вас и продължавам.
И аз харесвам Туба а сцената с Бехлюл, и Елиф, и въобще целия сериал ЗП го гледах само веднъж с едно око Joy а с другото жумях, и то отвреме навреме.
Писала съм вече за това и ако трябва да избера то това е Нихал(по-малкото зло Mr. Green) от двете ББ, особено от едното в ж.р. Rolling Eyes
Орси, защо пишеш на латиница, проблем ли имаше някакъв с писането, че нещо инфото, което сподели преди с нас ми се е изпарило? Embarassed

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 13:34 от Neidjal

# 50
Ама Наде не знаЙш ли Нихал е и моята любимка Heart Eyes
Е тук всички знаят,че след Фен,съм аз луда по Киво Joy Joy Joy
А ЗП преди не съм го гледала целият точно заради тази Бих,ама сега гледам ....познай заради кого hahaha

# 51
Ванче, познах от първия път заради кого го гледаш. tooth
Оххх, изчезвам от темата, че трябва да продължа със задачките.

Нищо не разбрах, а Вие!? newsm78 Рекламират ли нещо, що ли? newsm78

https://www.facebook.com/photo.php?v=780139612000588

Mehmet (Kivanç Tatlitug) egy szörnyű baleset során elveszíti szerelmét. A gyász teljesen összetöri a férfit, ráadásul vasakaratú nagyapja – aki folyamatosan igazgatja a család sorsát, akárcsak cégbirodalmát – úgy dönt, hogy kiházasítja unokáját. Választottja Gyöngy (Songül Öden), a szegény családból származó lány, akit Mehmet gyermekkora óta ismer, és aki titkon szerelmes a férfiba.Mehmet tiltakozik a szülői akarat ellen, ám Gyöngy kedvessége és természetessége megenyhíti és szerelemre lobbantja a férfi szívét. Ezt az idillt rombolja szét egy váratlan telefonhívás: a vonal végén az elhunytnak hitt barátnő szól a telefonba...

# 52
Ааа Наде ще станем на кълбета rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao,мноО моля ама аз си падам по Киво,и то как си падам rotfImbo rotfImbo rotfImboоще от СЮ,а ти ехеее едва от КСШ,аз съм по-стара фенка  tooth tooth tooth newsm62 newsm62 newsm62 smile3533 smile3533
ГлеЙ сЯ, нищо не си мисля, ти направо си го написала. Mr. Green
Ванче, не сме повърхностни а сме естетки, обичаме хубавото. newsm47
Отпочинах си малко с Вас и продължавам.
И аз харесвам Туба а сцената с Бехлюл, и Елиф, и въобще целия сериал ЗП го гледах само веднъж с едно око Joy а с другото жумях, и то отвреме навреме.
Писала съм вече за това и ако трябва да избера то това е Нихал(по-малкото зло Mr. Green) от двете ББ, особено от едното в ж.р. Rolling Eyes
Орси, защо пишеш на латиница, проблем ли имаше някакъв с писането, че нещо инфото, което сподели преди с нас ми се е изпарило? Embarassed

Offf, oshte si chakam kompa,, a ne sa ami izpisani bulg. bikvi  na  klaviaturata I te taka...

# 53
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айрич, Ванче, Наде, Фенче, Фифунче, Криси, Марги....кого забравих newsm78?
Привет на всички ви! Hug

Ванче, те ти линк за детските смешки. Аз мойта тема я изтрих, за щото се оказа, че вече има.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=748426.0;topicrefid=4

А за свекървите са две:
С какво ни дразнят свекървите
Аз обичам свекърва си

Ти коя искаш? Joy Joy Joy

# 54
Здрасти Светле Heart Eyes,ами тази в която има смешки Mr. Green

# 55
Здрасти Светле Heart Eyes,ами тази в която има смешки Mr. Green

Ееее, мило! ОбъркАла си се, при свекървите няма смешки, само при децата има. Свекървите са сериозни хора. Joy Joy

# 56
Еее стига де,нали си говорехте с Инка,че било много забавно и там Mr. Green

# 57
Еее стига де,нали си говорехте с Инка,че било много забавно и там Mr. Green

Аз лично се смях при свекървите, защото има разкази, които звучат като научна фантастика. Пък беше забавно и там където си ги обичат свекървите  Mr. Green

# 58
Ванче, ето ти "дразнещите" свекърви:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=791296.0;topicrefid=4

А тук са "обичаните":

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=789530.0;topicrefid=4

Но са много малко, само три странички. Joy Joy Joy

# 59

Общи условия

Активация на акаунт