Север-Юг - тема 24

• 28 771
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Роминка, благодаря, слънце мило!  bouquet Hug

забелязахте ли парфюма на Бехлюл тая вечер?- на Жан Пол Готие, милото имаше такъв преди Simple Smile Mr. Green Simple Smile

тая серия Нихал ме изнерви тотално! то голяма лиготия бееее, пуууу, е не беше ли злобна?! и като някоя пикла 5 годишна ми се разхожда с тая кукла! разбрахте ли "целта" на Бихтер в живота? - да отдели всички от нея: баща и, Бюлент, мадам...

Марги, Heart Eyes привет, миличка Hug

всички снимки ми се мърдат и завъртат и отзад има някакви реклами newsm78 при вас така ли е? Shocked

# 16
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Роминче, цалифки и прегръдки за хубавата тема, душко!
И цъВтя:  bouquet  bouquet  bouquet

Ванче, днес ми звучиш много по-добре, мила! Много ми стана готино като те четох, спокойна ми се видиш, явно ще се оправят нещата с две блузки една върху друга, а? Joy Joy Joy

Нихал аз не я мразя, даже сутринта я нищих надълго и нашироко, и Бихтер тоже, ама мамата ми отне думата и ми изяде поста, пък после ми се видя скучно да пиша втори път същото. Та не я мразя, обаче лудо ме дразни, даже и тази вечер - е ше ме прощавате, ама 18-годишна мома с тая кукла...е ми малко недорасла ми идва, да не кажа доста. Изобщо се държи като дванайсетгодишна, тропа с краче в преносния смисъл, слава богу не буквално, макар че и това очаквам всеки момент.
Но ми хареса как  "разреши" на Бюлент да има собствени чувства, различни от нейните.

# 17
Светле!  Hug Петенце!  Hug Интересно, на мен като ми вървипо вода мамата, вие имате проблеми  newsm78  Mr. Green

# 18
Ама мноу убава новата тема!

Роминке

Мацки Hug Heart Eyes Hug

# 19
Роминче. newsm51
Малииииии станах шашардък Crazy от цаките в края на миналата тема, но тези са ми най. smile3521

# 20

Eiii, kakva ognena tema! Romi, blagodarsko!
   Ziz, dobre si se zavurnala! Onova =plios= kato go procheth I go chuh.
   Ot 2-ta seriya - 6.

Kuklichki - leka!  Hug Hug Hug

# 21

Kuklichki. dobro utro!  newsm51 newsm51

# 22
Добро утро, сладурки! Hug
Скрит текст:
Как сте днес ?
Орси  Heart Eyes Hug wavey

вижте какъв страхотен колаж открих

# 23
Привет Ви. Hug......Hug
Фенче Grinning и на мен ми харесва колажа.

# 24
Здравейтее мацки

Орси, , Наде Hug
Фенче Heart Eyes, да много е хубав Peace

Ей тук все едно, че е гримиран нашия сапфир Grinning

# 25
Наде, Айрич  Heart Eyes Hug wavey
още един супер колаж

не мога да се нагледам на тази снимка ...

Ванчеее  Heart Eyes момчето пита нарде си, нали днес беше почивка  newsm78

# 26
МайкоУУУ, започва се с Мехметския спам от сабахлем, Crazy ми додовечера не ми се мисли, Blush защото със сигурност, ще има и порция цаки, Кузю, и Сеит, иииииии стана тя не е за приказка. Joy
Айрка, Hug Фенче, Hug щом толкова ти харесва снимката му, защо не си я сложиш като тапет на телефона си!?

# 27
Кацааааам в новата тема

Роминесто гепи чичеци  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Както можете да се сетите, вчера при нас пак буря, грумотевици, чудеса, нямахме ток сума ти време и вие сте се скъсали и да пишете и да спамите  Mr. Green
Гушки на всички по ред на номерата  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 28
Наде  Heart Eyes оплакваш ли се ?  Mr. Green
Ма ти съмняваш ли се, че вече не съм го направила  newsm78 Laughing
Инкеее  Heart Eyes Hug wavey
Любимите ми снимки на Халил

Марги  Heart Eyes за теб!

# 29
Фенче не се оплаквам а и съм подготвена щом влизам тук, запасила съм се,
Скрит текст:
Mr. Green но с Халил нямам нужда, Laughing други да му мислят.Joy
Значи вече си си го сложила йени Кивчо за фон, браво. Не, че се съмнявам в теб но не знаех, но вече знам.

riza_kocaoglu

http://instagram.com/p/rD00NELJmO/?modal=true

Общи условия

Активация на акаунт