Север-Юг - тема 24

• 28 793
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Приземих се успешно Фенче
Нарде е навалицата  newsm78

# 677
Малиииии, ма вярно е късокрак значи, rotfImao rotfImbo как не съм го забелязала по-рано. Joy
Инче. Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бура да не участва в ново Дизи? newsm78
#BanaArtikHicranDe #Set @BugraGulsoy

# 678
Инке, тук си е, ма ти не видиш, на ти очилИ

Наде, ама и на теб ти трябват, мац! Ми късокрак си е, то отдалеч се забелязва  Joy

# 679
Роминесто ко пак ме обвиняваш  newsm78
Летим кат безмоторен самолет и не знам кво стаа ич

# 680
Що бе Инке, кво ти е? Кажи си, да ти олекне   love001

# 681
Що бе Инке, кво ти е? Кажи си, да ти олекне   love001

Свекър ми не е добре здравословно и само летим по болници  Peace За тва ме няма и не знам какво става

# 682
Да се насладим на истинските гласове на артистите, че с този дублаж  ooooh! ooooh! ooooh!

https://www.youtube.com/watch?v=tU7fl7fU3lM
Инче  Heart Eyes съжалявам, че си имаш проблеми, не знаех  hug

# 683
Инче  Hugпожелавам бързо оздравяване  Peace
Аз сега гледам КПА ...и той е един шедъовър на туркото кино ooooh!, ама си го гледам заради Туба Grinning
Фенче, мерси че ми пусна тоя  последния клип, за да си припомня божествения талант на нашето момче Peace(не случайно използвах думата божествен Wink Wink )

# 684
Инче, бързо да оздравява!  Hug

Фенче, и аз си ги пускам в оригинал, че не мога да ги търпя иначе  ooooh!

# 685
Фенче Heart Eyes, ама много хубав клип, и толкова е готин, като говори на английски  Kissing Heart

Това е специално за Ванчето Heart Eyes, че тя съвсем ни забрави Mr. Green

Айрич миличко,благодаря,не съм ви забравила,чета ви,ама нямам време за писане,Бехлюл ме чака Mr. Green,и все пак той ми е по-интересен от вас tooth tooth tooth маааалко по-симпатичен е,не друго rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 686
маааалко по-симпатичен е,не друго rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Глей сЯ ква обида от близък човек!  Crossing Arms Бехлюл й бил по-интересен, че за какво, я колко е грозен!  Shocked

# 687
Фенче Heart Eyes, ама много хубав клип, и толкова е готин, като говори на английски  Kissing Heart

Това е специално за Ванчето Heart Eyes, че тя съвсем ни забрави Mr. Green

Айрич миличко,благодаря,не съм ви забравила,чета ви,ама нямам време за писане,Бехлюл ме чака Mr. Green,и все пак той ми е по-интересен от вас tooth tooth tooth маааалко по-симпатичен е,не друго rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Crossing Arms е това че ме отрази не е малко Joy Joy
ами по симпатичен е , ама и ние не сме лоши Mr. Green

# 688
да страхотно го изигра свиренето на пиано!

и това сега го виждам Mr. Green

Айрич това клипче колко пъти съм го гледала,с майка му,колко е внимателен към нея и тук ми е най,най,най-красив Heart Eyes

# 689
Инке, тук си е, ма ти не видиш, на ти очилИ

Наде, ама и на теб ти трябват, мац! Ми късокрак си е, то отдалеч се забелязва  Joy
Веднага се поправям и турам цаките, че да го видя дългокрак Joy този лилипут. Mr. Green
Инче, бързо възстановяване на свекъра ти. fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт