Север-Юг - тема 24

• 28 805
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
НАДЕНЦЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен  love001  love001  love001 Да си преди всичко здрава,усмихната и най-вече обичана Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и това ти го казвам аз и още кой.......познай  Joy Joy Joy

А сега хай на всички Hug Hug Hug.Сори милички ,че не се вясвам,тук съм си,
чета набързо,да не опусна някоя клюка и се паркирам ,пред компа,че Бехлюл ме чака tooth tooth tooth
Боже ,така съм завладяна от този филм,че изживявам всичко с тях  ooooh! Mr. Green
Та и сега само да ви "видя" и пак при Бехлюл,не моА се запра напраУ
Калпазанка...изчезва hahaha hahaha hahaha hahaha

# 616
# 617
Който може да си гледа Бехлюлчо, си е добре  Rolling Eyes

# 618
  • Плевен / София
Здравейте,
утре, като се прибера ще видя всичко споделено на спокойствие.....
за съжаление не можах да прекарам деня си така, дано вие да сте успели...
Скрит текст:
лека нощ....
Скрит текст:

# 619
НАДЕНЦЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен  love001  love001  love001 Да си преди всичко здрава,усмихната и най-вече обичана Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и това ти го казвам аз и още кой.......познай  Joy Joy Joy
Скрит текст:

А сега хай на всички Hug Hug Hug.Сори милички ,че не се вясвам,тук съм си,
чета набързо,да не опусна някоя клюка и се паркирам ,пред компа,че Бехлюл ме чака tooth tooth tooth
Боже ,така съм завладяна от този филм,че изживявам всичко с тях  ooooh! Mr. Green
Та и сега само да ви "видя" и пак при Бехлюл,не моА се запра напраУ
Калпазанка...изчезва hahaha hahaha hahaha hahaha
Ммммм, Heart Eyes цаки по диагонал, 1 и 4, Ванче Hugмерси. Grinning
Фенче, от коя година са снимките на Киво от предаването, че гледам бая ми младее на тях?!

# 620
Наде, ами след срещата му с Джеймс Камерън, а тя беше по-миналата година, мисля  newsm78 Той като се обръсне си е винаги млад  Joy Joy Joy Joy
Гости  Heart Eyes благодаря ти! Лека и синеока, мила! smile3524

# 621
Наде, ами след срещата му с Джеймс Камерън, а тя беше по-миналата година, мисля  newsm78 Той като се обръсне си е винаги млад  Joy Joy Joy Joy
Гости  Heart Eyes благодаря ти! Лека и синеока, мила! smile3524
Брех, отпреди две години а аз си мислех, че е доста отдавна.

# 622
Наде, съжалявам ... без да искам те подведох  Embarassed това не е същото предаване , за което си мислех ... явно е наистина по-старо и Киво е доста младичък. Ето с това го обърках, ама на мен все си ми е млад  Laughing

# 623
Добро утро Hug
Хайде на кафе Grinning

много му отива тая фланелка Heart Eyes Heart Eyes

Хубава неделя от мен!

# 624
Добро утро!
Айрич  Heart Eyes Hug wavey
И аз много го харесвам именно с тази фланелка

# 625
# 626
Фенче Heart Eyes, ама много хубав клип, и толкова е готин, като говори на английски  Kissing Heart

Това е специално за Ванчето Heart Eyes, че тя съвсем ни забрави Mr. Green

# 627
Айрче, нали ? Съвсем забравяш, че е турчин  Laughing
Някой беше питал къде се е снимал със Сюзън Сарандън  newsm78 и намерих клипчето, където си говорят двамата на сцената  Laughing

кажете, че не е зевзек  Laughing

Последна редакция: нд, 10 авг 2014, 11:08 от queen_fenka

# 628
Ехооо добро утро  Hug Hug Hug
Как сте днес?
Връщам се да ви чета

# 629
Оооооо, Фифилотке  Heart Eyes Hug wavey радвам се, че се сбърка и влезе при нас  Mr. Green Кво ше четеш, то няма кой да пише тези дни  Joy Joy Joy Joy само спам ...
намерих клип, от погребението на Екрем Бора - дядото на Мехмет от Перла ... много ми стана мъчно за Киво, личи си, че много го е обичал, а му беше сърдит дълго време заради думите му за него и Сонгюл ...

Общи условия

Активация на акаунт