Север-Юг - тема 24

• 28 781
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ихууууууууууу Party Party Party Party Party

Здрасти на све Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Фен Heart Eyes Hug ЧРД на майчето, да ти е жива и здрава и винаги да те подкрепя...  bouquet

# 706
Привет и на появилите се Hug......Hugслед мен.
,,,να! και η Melisa με τον μάνατζέρ της, τον αδερφό του Κivo, Cem και τη γυναικα του Burcum...μια όμορφη βραδυά λέει..

melisapamuk
πριν από 8 ώρες
@cemtatlitugmanagement @burcumcemom güzel bir gece

http://instagram.com/p/rh4rcoI4zj/?modal=true

# 707
Честит понеделник!  wavey
Гости, Наде, Ромина, Айра, Фенче, Марийче, благодаря, че прочетохте!
Фенче, хубав празник, да е жива и здрава майка ти!
И аз като теб съм пристрастена към гласовете, особено характерните на Къванч и Йойкю, но и на всички останали. Какво би бил сериалът без гласа гръмотевица на Сами? Ако не се лъжа, „Кузей Гюней” е първият сериал, в който Къванч участва без дублиране и на турски. Май между „Забраненият плод” и „Кузей Гюней” - в „Каква е вината...” - се въвежда новата техника на едновременно снимане и запис на звука?
Айра, разсмя ме, не съм се завърнала, защото не съм заминала. Понякога работа, понякога човек иска да помълчи, аз по принцип имам нужда от повече дистанция – и така. Нали сме различни. Тук ме държи „Кузей Гюней” по най-здравия начин. 
Успешна седмица! 
[/b]
[/b]
[/b]

# 708
Ваня. Hug
Най-добрите целувки. Според мен има и още.
И Мехмет, и Кузю са тук.

# 709
Айрче, нали ? Съвсем забравяш, че е турчин  Laughing
Някой беше питал къде се е снимал със Сюзън Сарандън  newsm78 и намерих клипчето, където си говорят двамата на сцената  Laughing

кажете, че не е зевзек  Laughing
Първо поздрав на турски и после:
"Добър вечер на всички.Много съм горд да съм тук и съм много развълнуван.За първи път съм в Мускат(това мисля че е името  newsm78)
Аз ....( и тук гръм Misc Bomb)..Сега трябва да кажа нещо Mr. Green....хмм...ааа ..Как сте? Laughing Laughing
Много балагодаря за наградата,ще я поставя на специално място в дома си.Благодаря ви много ,от цялото си сърце.Обичам ви Мускат"

Много ,много е сладък Heart Eyes Laughing и погледа дето извади след като гръмна,ейй Кузей видях  Laughing
Такова сладурче е,защо искат да го изкарат тежък характер,незнам  newsm78,скорпион е ,знам,но ми изглежда лек характер,положителна личност и много,много харизматичен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Прииска ми се да споделя,ей така като гледах това видео Simple Smile

# 710
Наде  Hug
Страхотни целувки,а песента е мноооого хубава и особено мъжкият глас е връх  Rolling Eyes Heart Eyes

# 711
Доколкото знам, само Мехмет е дублиран на турски, в другите филми Къванч си говори.

# 712
Наде  Hug
Страхотни целувки,а песента е мноооого хубава и особено мъжкият глас е връх  Rolling Eyes Heart Eyes
Мдаааааа. smile3521

Most beautiful turkish couples-№5.

# 713
Доколкото знам, само Мехмет е дублиран на турски, в другите филми Къванч си говори.
newsm10

# 714
Наде, Роминче, Зизко, Ваня
Много хубаво си изкарахме, ама преядох  Laughing
Наде  Heart Eyes благодаря за клипчетата! И аз мисля, че има още по-добри целувки - бих сложила втората целувка на Кузи и Джемре , а не тази и непременно целувките между Бехлюл и Бихтер - не съм виждала по-добри от техните в турските дизита / поне колкото съм гледала /
Ваня  Heart Eyes Киво го дублират единствено в Перла. Peace
Ванче  Heart Eyes благодаря ти за превода! И аз мисля, че момчето ни освен красиво е и добро, личи му по очите,  те никога не лъжат ... а и така го усещам, като гледам държанието му с хората. И много ми харесва чувството му за хумор.

# 715
Не знам дали е до човек или има нещо общо в зодиите но моя мъж също е Скорпион като Киво и по-добър, търпелив и любвеобвилен мъж от него не познавам.
Пу, пу, Praynig да не чуе Дявола, че нищо не се знае в този живот.
Колкото и пъти да гледам този момент, винаги се вълнувам с героите.
Оказа се, че наш Кузю можело да говори гладко без да заеква и да се тикосва от притеснение.

# 716
Наде  newsm10 newsm17
Дааа, в тази сцена Кузи говори повече, отколкото в целия филм  Laughing
това гледали ли сте го ? Този Беяз е невероятен!

https://www.youtube.com/watch?v=FjwbyOeytKQ

# 717

https://www.youtube.com/watch?v=w6RNwif8vxA
как ме е яд, че нищо не разбирам  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 718
Наде  newsm10 newsm17
Дааа, в тази сцена Кузи говори повече, отколкото в целия филм  Laughing
това гледали ли сте го ? Този Беяз е невероятен!
Скрит текст:
Ох бееееее, Joy как са сглобени кадрите. rotfImao rotfImbo
Хазалчето е много сладка и с Киво ги виждам като батко, и по-малка сестричка.

# 719

Общи условия

Активация на акаунт