Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са посланията и подкрепата, изразени в дискусията?
Какви са мненията за медицинските изследвания и резултатите от тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са посланията и подкрепата, изразени в дискусията?
-
Какви са мненията за медицинските изследвания и резултатите от тях?
-
Каква е причината за забавянето на менструалния ми цикъл и какви изследвания препоръчват лекарите?
-
Какви са причините за нередовния менструален цикъл и какви съвети има за тестване за бременност?
не ми идва при положение, че трябваше да ми дойде най рано на 24 - най късно на 28 и днес сутринта ми е отрицателен теста /шуър чек/
Преди има няма месец колата бе6е надрана с клу4ове
На никой не сме сторили ни6о ло6о,а все на6ата кола пострадва.Когато няма свободно място zа паркирване я паркирваме винаги на тротоара,както праят вси4ки.Интересното е,4е само на6ата кола от други 5 е одраскана,а сега и гумите..На другите коли ни6о..А не можем да раЗберем кои го прави.Все пак сме нови в квартала,от 5 месеца сме там...Имам леки подоzрения 4е е ком6ийката на първия етаж,но не съм сигурна.Как да го докажа?

Къде се криете всички?Един път и аз да стана по-рано,а вас никакви ви няма 
дано да е така - аз между другото имам предчуствие защото още от 20 федруари като ме почнаха едни болки като пмс което никога не се е случвало - обикновено ме боли макс. 2 дена преди да ми дойде
такива неща трудно се доказват, ако нямаш преки доказателства...няма ли шанс да я вкарвате в гараж някакъв?
А може и просто да ти закъснява поради някаква друга причина. Пожелавам ти да е бебче