След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 801
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Тая идиотка няма ли да спре да се зъби  ooooh! ooooh! ooooh!

# 151
Ля, малко по-добре съм вчера виех от болка  , но след системите съм добре. Боли ме, но тази болка е търпима.
Не те  попитах как да те наричам, всеки път те пиша различно
  Я Зъбла си е качила нова снимка в инстаграм
Наричай ме Лил... ми тя страшна снимка Stop тя по тва време качва, щото в Америка е към 7 вечерта мисля  hahaha (е зависи къде точно е Керем,де) дано тва за Мелис Бюрсин е вярно Praynig

# 152
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вярно е, сега проверих  Peace

# 153

Тая идиотка няма ли да спре да се зъби  ooooh! ooooh! ooooh!

#Sniper #Sniper #Sniper  comp03 Rage

# 154
Да, но Ирка тя въобще имала ли е някакви снимки на Зъбка в ТТ , май в Instagram нямаше.. и някога следвала ли я в ТТ, май само в Instagram (е ако става въпрос тя Мелис Б не следва брат си никъде) .. аа и как така, които снимки харесала Зъбла, Мелис ги изтрила..нищо не разбирам. Mr. Green

# 155
Доколкото знам тя не я е следила в туитър, само в инстаграм, а там още я следи. Тя в туитър брат си не следи, пък Зъбатка ще следи. Там следи само Девлин от тия дето познаваме  Mr. Green

# 156
  • София
Следеше Мелис Яамур в ТТ.

# 157
Доколкото знам тя не я е следила в туитър, само в инстаграм, а там още я следи. Тя в туитър брат си не следи, пък Зъбатка ще следи. Там следи само Девлин от тия дето познаваме  Mr. Green
може и на нея да и е ударила някоя фотосесийка  Joy

# 158
  • София
Лека нощ  Heart Eyes
  sleepuu smile3524 Sleeping newsm46

# 159
Лека БУ  Hug  лека и на Ирка  Hug

# 160
# 161
# 162
# 163
# 164
Добро утро, слънца  Hug  Как сте днес ? Пожелавам ви усмихнат и ползотворен ден !
На мен лично много ми се иска / знам, че е невъзможно / , да видим нова снимка на КБ и ХД заедно, не като гаджета, ами просто ей така, като приятели, да разберем, че поне са запазили нормални отношения, защото честно казано, хич не вярвам на снимките от последната вечер! Направо ме стиска нещо за гърлото, като си спомня какво беше и какво стана, яд ме е за последните епизоди... Не, че не играха, точно там е проблема - ИГРАХА, не беше както преди, все едно наистина го преживяваха и ме караха да плача с тях  smile3518 Аз все още не знам в коя фаза съм, на отричане ли, на примирение ли, обаче много ми е ревливо, особено като гледам някоя от сериите със силните им моменти.
За пръв път, сигурно ще е и последен, съм толкова силно разтърсена емоционално, хич не ми подхожда на годините, никога не съм била фен, запалена фенка на когото и да е! Толкова в тема не съм писала, не съм чакала с нетърпение всеки пост, с надеждата, че ще науча нещо ново. Може би затова сега ми е толкова тежко и така не ми се иска да са истина последните събития.
Ех, какво да го правиш, живот  Peace

Общи условия

Активация на акаунт