След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 874
  • 744
  •   1
Отговори
# 195

Да ви поздравя с една много хубава песен на Никос Вертис  Heart Eyes Mr. Green

# 196
Здравейте Hug Hug Hug Кате Joy каква  е тази снимка бе.. май е чисто нова.. Окан идглежда променен, ама нищо- харесва ми Peace Joy

# 197
Илинче  Hug  Heart Eyes  ..и аз така като реша да изброявам и се връщам по пет пъти, да не би да пропусна някой  Wink

Вени ,-  питник , митник , пикник - квото дойде ,важното е сърцата  ни  да са щастливи и да си го споделил ,главно с баба си и дядо си ..............  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох, Кате, винаги много на място  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 198
Илинче  Hug  Heart Eyes  ..и аз така като реша да изброявам и се връщам по пет пъти, да не би да пропусна някой  Wink

Вени ,-  питник , митник , пикник - квото дойде ,важното е сърцата  ни  да са щастливи и да си го споделил ,главно с баба си и дядо си ..............  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох, Кате, винаги много на място  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ЛюбовЪъъъъъъъъъъъъъ  , как няма да е на място , като се уча от най- добрия в бранша ....
Той няма нещо от което да не разбира ........ чакай да помисля , да не съм в грешка  Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking   упсссссссссссссс  ,то май само от жени не разбира  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 199
  • У Диспансера ...♥♥♥
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Вижте какво, по-голям адвокат от мен, на Кире, няма  Naughty

# 200
  • У Диспансера ...♥♥♥

Тая на Кире, мениджърката ли е  newsm78

# 201
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 202
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 203
Между другото , като гледам колко са красиви турските актриси  и в новия сериал с какви хубавици ще играе ,как ще издържи да остане с ЯТ  , не знам  newsm78

А нея не я мисля ,че ще е все тЪкЪ .....

и после ......

# 204
Дани Hug Ирка  Hug

Вижте какво, по-голям адвокат от мен, на Кире, няма  Naughty

Ирка, няма, няма  bowuu .... ти си главния му защитник - постоянен в мнението си, ние сме ти детективите и асистентите и затова понякога сме склонни да се съмняваме, докато не ни се изяснят напълно доказателствата  smile3503

# 205
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вени  Heart Eyes Hug

# 206
# 207
и едно колажче  ...... не съм го правила аз , то и не мога и да се напъна , ама може да е ЯТ ,докато тъгува за КБ и за да умилостиви  Мелис Бюрсин -- та нали е баш шефа  Joy Joy Joy Joy Joy

# 208
  • У Диспансера ...♥♥♥
Катюш  Heart Eyes Hug
Може някой от другата тема да го е правил  hahaha hahaha hahaha

Веднага да отвърна на удара с мой колаж  hahaha hahaha hahaha

# 209
  • Керодиспансера
Ирка  Hug Hug ти не само адвокат, а и най-добрия ПР на Кирето си  Joy Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт