След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 889
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Абе хора, все се каня да ви кажа, да забележите какво се случва когато Керем казва на Яамур да излезе и да ги остави....  Тогава той явно забрави, че и Гюнеш е там (нали не го вижда, милия.. а и го играе.. а и в тая серия всичко се е снимало явно без много дубли) и Ханде му посочва Гюнеш зад гърба й и му казва: "А Гюнеш?" ...и се подсмихва  Joy Joy Joy Joy Joy
На Керем също му стана смешно и не можа да си скрие усмивката  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Не мога да намеря снимката от точно този момент, но за болницата става въпрос..

да

# 331
Абе хора, все се каня да ви кажа, да забележите какво се случва когато Керем казва на Яамур да излезе и да ги остави....  Тогава той явно забрави, че и Гюнеш е там (нали не го вижда, милия.. а и го играе.. а и в тая серия всичко се е снимало явно без много дубли) и Ханде му посочва Гюнеш зад гърба й и му казва: "А Гюнеш?" ...и се подсмихва  Joy Joy Joy Joy Joy
На Керем също му стана смешно и не можа да си скрие усмивката  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Не мога да намеря снимката от точно този момент...

Трябваше зад кадър някой да стои да изпълнява ролята на Гюнеш,че да нр го забравят,че и той е там  hahaha  Добре,че Хандеджик има добра памет  Mr. Green  Той Кире се е ошашавил от толкова образи,да играе  Joy

...или от целувките на Зейнеп/Ханде  Mr. Green

# 332
Докато изгледам "Дивергенти" сте изписали света  Shocked

# 333
Кате, ми на работа съм я... ма вече по-отпускарско и за това цЕл ден съм с вас  Hug
А ти защо се притесни  newsm78  Heart Eyes
Значи... ще ми останат 2-3дни отпуск ...за септември за Турция да ги пиша, така ли? Тая година ще ми е за втори път, ама не отказвам.
Ама обещаваш ли ми, че няма се отметнеш  Praynig
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 334

Тери  Hug да видиш кво ми е на мен като съм била на работа цял ден  Wink
А пък на почивка като отида и.... почвам да страдам от безсъние, докато се запозная с матИриалЪ  Mr. Green

# 335
  • В света на мечтите... ❤

Емииии  Joy Joy Joy Joy   Hug Hug Hug

Хареса ли ти филма  Party  на мен ми хареса,сега чета и книжките,нямам търпение да излезе и по втората книга филм  Party

# 336
Толкова ли не можаха като връщане назад,да ни покажат и един момент от сватбата  Crossing Arms  Поне как си казват ЕВЕТ и се целуват  Naughty

# 337
Здравейте, мили слънчеви момичета ! Прегръдки за всички без да изброявам, че ще пропусна някой   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Пет дни след завършването на сериала ви чета и слънчасвам допълнително с двойни дози. Реших да не коментирам, нито последния епизод , нито сериала, защото щях да се ядосвам и правилно съм направила.
 Благодаря на Лени за превода на статията на журналистката, която точно, сбито и конкретно е коментирала и посочила и причините и предпоставките за липсата на втори сезон за нескопосаните и несвързани сценарии и сюжетни линии и за  Турска телевизия и за изхабяването на това рядко срещано чудо наречено ХанКер. Сега вече съм спокойна и удовлетворена и затова реших да пиша.

Бу за хубавата тема  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 с медицинско подзаглавие .

Няма да пропусна и ще се възползвам от специалността си, ако ми разрешите разбира се, да направя някои пояснения и да  дам няякои съвети на тези които не се чувстват добре. Предишната поставена диагноза на тук присъстващите беше слънчасване, т.е. слънчев удар, за който в предишна тема споменахме, че се лекува, след като се премахне въздействащия фактор. Сега обаче се оказва, че състоянието се усложнило с допълнителна инфекция и се е получило остро инфекциоозно  заболяване, което трябва да се лекува.
За целта е необходим продължителен лечебно-охранилен режим : 1. Ограничаване и забрана на всякакви външни дразнещи фактори от рода на информация под всякаква форма, вестници, снимки, клипове и т.н. на ЯГ и ЯгКер. 2. Редовно на всеки 6 и 12 часа по две до 4 дози снимки и клипове и всякя информаация за Ханде, Керем и ХанКер . 3. Всеки 24 часа по една серия ГБ, а може и по две от 1-54 серия и обратно до припадане. Гаранирам излекуване, за тези, които се чувстват болни. Останалите да карат както те си знаят. Чаршафа е на лице, който иска да го чете. Ако има печатни грешки, те са от скапаната клавиатура на лаптопа. До скоро . Обичам ви.  bouquet  :bouqu
et:  bouquet  bouquet

# 338
Кате, ми на работа съм я... ма вече по-отпускарско и за това цЕл ден съм с вас  Hug
А ти защо се притесни  newsm78  Heart Eyes
Значи... ще ми останат 2-3дни отпуск ...за септември за Турция да ги пиша, така ли? Тая година ще ми е за втори път, ама не отказвам.
Ама обещаваш ли ми, че няма се отметнеш  Praynig
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Да обещавам  , ще  се чуем и ще се разберем

# 339
Скрит текст:
Здравейте, мили слънчеви момичета ! Прегръдки за всички без да изброявам, че ще пропусна някой   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Пет дни след завършването на сериала ви чета и слънчасвам допълнително с двойни дози. Реших да не коментирам, нито последния епизод , нито сериала, защото щях да се ядосвам и правилно съм направила.
 Благодаря на Лени за превода на статията на журналистката, която точно, сбито и конкретно е коментирала и посочила и причините и предпоставките за липсата на втори сезон за нескопосаните и несвързани сценарии и сюжетни линии и за  Турска телевизия и за изхабяването на това рядко срещано чудо наречено ХанКер. Сега вече съм спокойна и удовлетворена и затова реших да пиша.

Бу за хубавата тема  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 с медицинско подзаглавие
.

Няма да пропусна и ще се възползвам от специалността си, ако ми разрешите разбира се, да направя някои пояснения и да  дам няякои съвети на тези които не се чувстват добре. Предишната поставена диагноза на тук присъстващите беше слънчасване, т.е. слънчев удар, за който в предишна тема споменахме, че се лекува, след като се премахне въздействащия фактор. Сега обаче се оказва, че състоянието се усложнило с допълнителна инфекция и се е получило остро инфекциоозно  заболяване, което трябва да се лекува.
За целта е необходим продължителен лечебно-охранилен режим : 1. Ограничаване и забрана на всякакви външни дразнещи фактори от рода на информация под всякаква форма, вестници, снимки, клипове и т.н. на ЯГ и ЯгКер. 2. Редовно на всеки 6 и 12 часа по две до 4 дози снимки и клипове и всякя информаация за Ханде, Керем и ХанКер . 3. Всеки 24 часа по една серия ГБ, а може и по две от 1-54 серия и обратно до припадане. Гаранирам излекуване, за тези, които се чувстват болни. Останалите да карат както те си знаят. Чаршафа е на лице, който иска да го чете. Ако има печатни грешки, те са от скапаната клавиатура на лаптопа. До скоро . Обичам ви.  bouquet  :bouqu[/color]et:  bouquet  bouquet

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Страхотно си го написала  Hug Hug Hug

# 340
Една доза Ханде

# 341
Ето втората доза Ханкер

# 342
Здравейте, мили слънчеви момичета ! Прегръдки за всички без да изброявам, че ще пропусна някой   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 Благодаря на Лени за превода на статията на журналистката, която точно, сбито и конкретно е коментирала и посочила и причините и предпоставките за липсата на втори сезон за нескопосаните и несвързани сценарии и сюжетни линии и за  Турска телевизия и за изхабяването на това рядко срещано чудо наречено ХанКер. Сега вече съм спокойна и удовлетворена и затова реших да пиша.

Бу за хубавата тема  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 с медицинско подзаглавие .

Няма да пропусна и ще се възползвам от специалността си, ако ми разрешите разбира се, да направя някои пояснения и да  дам няякои съвети на тези които не се чувстват добре. Предишната поставена диагноза на тук присъстващите беше слънчасване, т.е. слънчев удар, за който в предишна тема споменахме, че се лекува, след като се премахне въздействащия фактор. Сега обаче се оказва, че състоянието се усложнило с допълнителна инфекция и се е получило остро инфекциоозно  заболяване, което трябва да се лекува.
За целта е необходим продължителен лечебно-охранилен режим : 1. Ограничаване и забрана на всякакви външни дразнещи фактори от рода на информация под всякаква форма, вестници, снимки, клипове и т.н. на ЯГ и ЯгКер. 2. Редовно на всеки 6 и 12 часа по две до 4 дози снимки и клипове и всякя информаация за Ханде, Керем и ХанКер . 3. Всеки 24 часа по една серия ГБ, а може и по две от 1-54 серия и обратно до припадане. Гаранирам излекуване, за тези, които се чувстват болни. Останалите да карат както те си знаят. Чаршафа е на лице, който иска да го чете. Ако има печатни грешки, те са от скапаната клавиатура на лаптопа. До скоро . Обичам ви.  bouquet  :bouqu

Охх,слънце  Hug  много хубаво лечение си ни предписала  Party Party Party
Ще се постарая да го спазвам  Hug Hug Hug

# 343
Ето втората доза Ханкер

Това клипче е страхотно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  И аз по-рано го постнах  Peace

# 344
Скрит текст:

Хелен  Hug Heart Eyes
Диагнозата сами си я поставихме, но лечение не можахме. Твоето ми се струва много професионално и добре обмислено, аз го почнах вече и наистина се чувствам значително по-добре   smile3521

Общи условия

Активация на акаунт