След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 883
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Скрит текст:
Здравейте, мили слънчеви момичета ! Прегръдки за всички без да изброявам, че ще пропусна някой   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Пет дни след завършването на сериала ви чета и слънчасвам допълнително с двойни дози. Реших да не коментирам, нито последния епизод , нито сериала, защото щях да се ядосвам и правилно съм направила.
 Благодаря на Лени за превода на статията на журналистката, която точно, сбито и конкретно е коментирала и посочила и причините и предпоставките за липсата на втори сезон за нескопосаните и несвързани сценарии и сюжетни линии и за  Турска телевизия и за изхабяването на това рядко срещано чудо наречено ХанКер. Сега вече съм спокойна и удовлетворена и затова реших да пиша.

Бу за хубавата тема  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 с медицинско подзаглавие .

Няма да пропусна и ще се възползвам от специалността си, ако ми разрешите разбира се, да направя някои пояснения и да  дам няякои съвети на тези които не се чувстват добре. Предишната поставена диагноза на тук присъстващите беше слънчасване, т.е. слънчев удар, за който в предишна тема споменахме, че се лекува, след като се премахне въздействащия фактор. Сега обаче се оказва, че състоянието се усложнило с допълнителна инфекция и се е получило остро инфекциоозно  заболяване, което трябва да се лекува.
За целта е необходим продължителен лечебно-охранилен режим : 1. Ограничаване и забрана на всякакви външни дразнещи фактори от рода на информация под всякаква форма, вестници, снимки, клипове и т.н. на ЯГ и ЯгКер. 2. Редовно на всеки 6 и 12 часа по две до 4 дози снимки и клипове и всякя информаация за Ханде, Керем и ХанКер . 3. Всеки 24 часа по една серия ГБ, а може и по две от 1-54 серия и обратно до припадане. Гаранирам излекуване, за тези, които се чувстват болни. Останалите да карат както те си знаят. Чаршафа е на лице, който иска да го чете. Ако има печатни грешки, те са от скапаната клавиатура на лаптопа. До скоро . Обичам ви.  bouquet  :bouqu
et:  bouquet  bouquet

Хелен  Hug Heart Eyes
Диагнозата сами си я поставихме, но лечение не можахме. Твоето ми се струва много професионално и добре обмислено, аз го почнах вече и наистина се чувствам значително по-добре   smile3521
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 346
Лил , слънце -нямаме  ли  нещо ново , при Ханденце  newsm78

# 347
Ето втората доза Ханкер

Това клипче е страхотно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  И аз по-рано го постнах  Peace

Верно е много добро  Peace

# 348
Лил , слънце -нямаме  ли  нещо ново , при Ханденце  newsm78

Ами засега не, Кате. Mr. Green

# 349
И задължително дозата от максимално въздействащия прекрасен клип на Ирка. Рускините са го пуснали и в двете си  теми

# 350
Само стари снимки в инстаграм и в туитър ...ама хубави  Heart Eyes

# 351
Влюбена Зейнепче  Heart Eyes  Hug

# 352
Явно Зейнепю не е далеч от тез неща щом в финалният епизод го натисна в ъгала.

# 353

Ханде се вижда в страни усмихната

# 354

Ханде се вижда в страни усмихната

...и гледа в Кирето  Sunglasses

# 355
# 356
И още една доза, задължителна за лечението - друия чудесен клип на Ирка]
ZeyKer - There You'll Be..

# 357
# 358
Продължавам с лечението с още един клип на Ирка с тази хубава руска песен

# 359
Явно Зейнепю не е далеч от тез неща щом в финалният епизод го натисна в ъгала.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Дани, много ми хареса  Peace И аз чакам втория филм с нетърпение  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт