Пет дни след завършването на сериала ви чета и слънчасвам допълнително с двойни дози. Реших да не коментирам, нито последния епизод , нито сериала, защото щях да се ядосвам и правилно съм направила.
Благодаря на Лени за превода на статията на журналистката, която точно, сбито и конкретно е коментирала и посочила и причините и предпоставките за липсата на втори сезон за нескопосаните и несвързани сценарии и сюжетни линии и за Турска телевизия и за изхабяването на това рядко срещано чудо наречено ХанКер. Сега вече съм спокойна и удовлетворена и затова реших да пиша.
Бу за хубавата тема

Няма да пропусна и ще се възползвам от специалността си, ако ми разрешите разбира се, да направя някои пояснения и да дам няякои съвети на тези които не се чувстват добре. Предишната поставена диагноза на тук присъстващите беше слънчасване, т.е. слънчев удар, за който в предишна тема споменахме, че се лекува, след като се премахне въздействащия фактор. Сега обаче се оказва, че състоянието се усложнило с допълнителна инфекция и се е получило остро инфекциоозно заболяване, което трябва да се лекува.
За целта е необходим продължителен лечебно-охранилен режим : 1. Ограничаване и забрана на всякакви външни дразнещи фактори от рода на информация под всякаква форма, вестници, снимки, клипове и т.н. на ЯГ и ЯгКер. 2. Редовно на всеки 6 и 12 часа по две до 4 дози снимки и клипове и всякя информаация за Ханде, Керем и ХанКер . 3. Всеки 24 часа по една серия ГБ, а може и по две от 1-54 серия и обратно до припадане. Гаранирам излекуване, за тези, които се чувстват болни. Останалите да карат както те си знаят. Чаршафа е на лице, който иска да го чете. Ако има печатни грешки, те са от скапаната клавиатура на лаптопа. До скоро . Обичам ви.

Диагнозата сами си я поставихме, но лечение не можахме. Твоето ми се струва много професионално и добре обмислено, аз го почнах вече и наистина се чувствам значително по-добре