След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 946
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Някой одеве питаше за хубав филм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=114752&hit=1
Ако решите да го гледате,няма да съжалявате-много е хубав!

Веси, благодаря много, не съм го гледала - ще го видя  Hug

Ха, добър вечер на всички   bouquet Да си ви нагушкам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Да знаете само сега брат ми ми сервира новината, че ще води приятели в нас и като запалих моторетката подредих и изчистих дневната за 10-тина минути, все едно Кирето ме чака някъде и аз да не го карам да чака бързах много  hahaha hahaha hahaha

Голям мотивейшън тоз Керем бе...  Crazy Crazy Crazy

Сорка за спама  Flutter

# 451
Вадете кандилото.

# 452
За раздялата - а дано, ама надали  Rolling Eyes

# 453
Приключи ли любовта на Керем Бюрсин и ЯТ ( няма да и пиша даже и цялото име, на тази безличната)?
На кратко ще ви преразкажа, че не ми се задълбава в превода, звездата от ГБ, чието име често се споменава с неговата красива партньорка Ханде Догандемир, отлетя за Америка, а неговата спрягана приятелка, също почива на друго място, което говори за евентуална раздяла.
Споменават, за снимката в киното я Зъбла, и че е заминал след края на снимките за филма си,  в Америка. И за Ханде, че имала отлични отношения с нейни възлюбен Окан.

Дай Боже, Дай Боже  newsm20 newsm20 bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

newsm17 newsm17 newsm17
Тя затова ли гледа като препикано мушкато на снимките в мола  Party

# 454
Peace Peace Peace Peace Peace
Да не повторя сестра си , само ще ретуитна Simple Smile

# 455
Едва ли по случай раздялата са отишли на кино.. Не са разделени според мен , колкото и да  ми се иска  #2gunfire

# 456
Ирка, ти нали не вярваше в Якер, защо се радваш на новината  Mr. Green

# 457
Аз си мисля че Зъбла го използва за да е един вид номер 1 ама не и се получава тъй като е възможно да се прова ли проекта на Керем за това по добре той да е в Америка до началото на снимките.

# 458
Всичко окей с черешките- симпатяги са Аяз и Ойкю, ама това с Мете ми идва в повече  ooooh!
Прилича ми работата на Зейно-Баръш- Керем  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 459
 newsm17 newsm17 newsm17 bishop bishop bishop bishop bishop
Скрит текст:
Относно филмчетата, предлагам ви, който не е гледал A Walk to Remember (с лошо момче е) и Вода за слоновете.  Hug
Ех, ама никой не ме поздрави тази вечер Cry

# 460
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, ти нали не вярваше в Якер, защо се радваш на новината  Mr. Green
Естествено, че не вярвам, ама като го преведох и за тия които вярват, мятам кандилото  Mr. Green
Няма да повярвам до последно, никога не си сменям позицията така лесно  Peace

# 461
Скрит текст:
Относно филмчетата, предлагам ви, който не е гледал A Walk to Remember (с лошо момче е) и Вода за слоновете.  Hug
Изревавам си очите на A walk to Remember, а втория го спрях като удариха слона и повече не го пуснах  Joy Joy Joy Joy

# 462
Скрит текст:

Дейзиии  wavey

Ахххх кажете на кои богове да се помоля това недоразумение да е приключило  bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Ирче, мерси за превода, специално за теб, за всичко, което правиш

# 463
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дейзи, чакай аз да те поздравя  Hug Hug Hug
Пърл Харбър, Смело сърце, Улични танци, Бързи и Яростни, Армагедон
Ами за тия се сещам в момента  Peace

# 464
  • У Диспансера ...♥♥♥
Алис  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт