След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 632
  • 744
  •   1
Отговори
# 705

Ще редим ли ? newsm78 newsm78 newsm78
 Ирко що не вземеш едно дърво и не ме удариш..... Вече прекалявам Joy Joy Joy Joy

# 706
Оооооооооооооо Лени ,тъкмо бях събрала една група пожарникари , една група полицаи и една група от КАТ ,та да съм подготвена в издирването  и да отреагирам на всякакви обстоятелства ...
Наредели съм ги пред вкъщи и ги избирам .....
Който няма баклава три крачки назад и да си оди  по институциите , за които работи
Значи , либоффффффффффффф събрах около 10 момчета ,ама момчета та дрънкат -баш като за теб --- то баклава до баклава  , то мускул до мускул , чар и финес .....
Тъкмо вадя снимката ти от десния ,заден джоб  и ............. гледам пишеш в темата ...
Хем се зарадвах ,че си добре .....хем си помислех ...Тва сега Лени не можа ли да изчака още поне 5 минути ...,че да тръгна аз с тия красавци да я търсим , че да я намерим , че да пийнем по кафенце -- аз , ти и младежите ....................пууууууууууууу Еми , питай първо -- да се показваш ли , на изчезнала ли да се правиш............
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ха,  сега привет и на теб, и на Бабчето .... Hug Hug Hug Hug Hug

Вени ,пак съм на бойното поле  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Аз ще гледам сериала с КБ и то определено ......
Ханде е изключителна на тези снимки с феновете и оная с бялата рокля ...Наистина изглежда много по-малка отколкото е ...... и  е толкова хубава ...
Аз лично също харесвам Девлин ... много е сладичка и миличка , но знаете ли какво си помислих като я видях за първи път ...... "Ханде има шанс " , защото бях сигурна ,че КБ си пада по жени като Ямур ...... Не знам какво е направил на тази Девлин ,дано не е нещо лошо , но след като се следят ,значи не е чак толкова лошо .........

съжале боку , ако имам грешки , ама бързам щот отивам да готвя  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

До после муцунки ......

# 707
Кате, и аз искам да ми направи от същото лошо дето е направил на Девлин, може и по-лошо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy
И ква е тая група от пожарникари, полицаи и от КАТ, не можа да намериш някоя друга група ...плюс това, сего по новото разпределение, аз вземам Керем, на Ирка остава Шюкрю  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, така че, добре че си ги отпратила твойта група
Ирка, предлагам го, щото все пак си с нова професия, ПР, мениджър и адвокат на Керем, и по пътя на логиката, там дето се работи, не се върти любов...па аз като взема Керем сега от "Честта ...." нали така се зовеше новият сериал, вече няма да превеждам, щото ще съм загубена в друг превод .... Търсете си нова преводачка , от сега да ви кажа ....
И да ви поздравя де, добре, че сте нахлули в съседния двор, та сте им изписали страниците, ще взема и аз да си туря сега някое вирусно име ...чакам предложения, че съм много на ти с енглиша ...мисля нещо радиоактивно да си спретна
Тери, пък майка ти , направо....егати поста, много ми хареса началото ..ма жено...... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy уникална

# 708
А и не бива да сме от хората, които се "застъпват" за един любим сериал и после не одобряват нито една партньорка/партньор или нито един бъдещ проект на любимците си, просто защото сравняват всичко с миналото. ГБ свърши и няма да го върнат на екран. Няма какво да се направи, освен да се гледа напред. И аз харесвах сериала, Зейкер, Ханкер и т.н., но се примирявам с настоящето.
+1

+1
Айнен ойле! С такава философия се живее по-лесно, по-весело и по-дълго!  Wink Heart Eyes

Аз все още харесвам и мисля дълго време още ще харесвам З/К и Х/К
И не е въпрос , че няма да го/я харесваме с друг парктньор/ка  или филм /сериал.
И защо да се примирявам с  този разиграван цирк последните 5 месеца . Та ние го изживяхме този сериало-реал 24/7 .
Разбира се , че ще го погледна сериала , но да се въвличам в невероятната история и живея с житието и битието на артистите и героите - не . След 5 -8 епизод , ще видят на къде духа вятъра и ще е старата песен на нов глас . Я Керем , я Шукрю , я Ясемин или там другите ще са въвлечени по снимки от сета или кой знае какво в някакви манипулации и интриги. Това са толкова много сериали и борба за рейтинг . Да не говорим , че има и "стари" , които продължават с пълна сила и рейтинг и имена в тях .

# 709

Добър ден на всички появили се следобед  love001

Вени, нова ли е..Господи тоя Окан какъв щастливец е ....!

Ама тук тя е по-щастлива от Окан, щото отива към първата си целувка с Кирето  Crazy
Много готино е заснета тази сцена, когато се приготвя за рождения ден на Баръш, който беше в къщата на Кирето ...Басейна ...И тук Керем й вкара коварната мисъл - аджаба в кого всъщност е влюбена   Mr. Green

Както и обратното де  Mr. Green

За да последва това ...

И накрая това....

# 710
И аз се разписах в съседния двор, поправям грешки , пуснали са туит на О.Карайел, , който е опроверган лично от нея, ама не го преведох  Mr. Green, ех, че съм гадна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вени, стахотно ни го напомняш, нагледно направо

Никой не ми отговори, каква аудитория очаквате в неделя ?

# 711

Как й се радваше тук  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 02 авг 2014, 20:10 от LoVeni

# 712

Песента , която ще се превърне в хит за Керем Бюрсин след 15 септември
Чакайте да ви потърся превода й

# 713
Оооооооооооооо Лени ,тъкмо бях събрала една група пожарникари , една група полицаи и една група от КАТ ,та да съм подготвена в издирването  и да отреагирам на всякакви обстоятелства ...
Наредели съм ги пред вкъщи и ги избирам .....
Който няма баклава три крачки назад и да си оди  по институциите , за които работи
Значи , либоффффффффффффф събрах около 10 момчета ,ама момчета та дрънкат -баш като за теб --- то баклава до баклава  , то мускул до мускул , чар и финес .....

Кате... сериозен човек си ти, може да се разчита на теб... ми то... мисля си ....дали да не взема и аз да изчезна...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 714
Кате, и аз искам да ми направи от същото лошо дето е направил на Девлин, може и по-лошо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Нека ти е лошо, викаш...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 715
Вени, имай предвид, че е събрала момчета от сой при положение, че знае къде съм, с кой съм и защо съм
ти представяш ли си, ако наистина не знае къде съм и няма връзка с мен, мисля, че ще докара съвсем друг отбор...Така, че моят съвет към теб е, като се загубиш, моля те не давай инфо къде си поне 2-3 дни, и тогава виж Катето с какво ще те посрещне .. няма да има и следа от пожарникари и полицаи  Joy Joy Joy Joy
Иначе, диалога ни с теб си върви добре, народа май спи

Последна редакция: сб, 02 авг 2014, 20:04 от Анонимен

# 716

Гиди мискинин ....как му отива този цвят

майка му също я следва, друг е въпроса, от кога е тази снимка и дали и сега я следва

а сега да питам, каква работа има Ханде при Девлин, кой кого следва, че не ми е ясно

# 717
  • София
Един слух от ТТ. По време на снимките на филма на Керем, той е забелязан да се разхожда из Измир с непознато русокосо момиче на около 20.

# 718
Един слух от ТТ. По време на снимките на филма на Керем, той е забелязан да се разхожда из Измир с непознато русокосо момиче на около 20.

Най-сетне, ще приема всяка, независимо какъв цвят е косата й  Mr. Green, искам да повярвам на това  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Момичетата на Измир са едни от най-красивите в Турция, но като се има предвид, че има баба и дядо там, като нищо може да е някоя братовчедка ...
Бу, къде го чете , аха в ТТ

# 719
  • София
И аз си помислих, че е някоя братовчедка.

Общи условия

Активация на акаунт