Юлските ни бебета са вече на 1 годинка! - тема 24

• 29 734
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Да ви е жив и здрав именикът, Терп!

Ани, със сигурност трябва да си обърнеш внимание; даже и на гастро да отидеш.

Жалина, аз гласувам за Ивета  Peace
Пиши ми на ЛС линк към профила си във ФБ и ще те добавя.

Дейзи, забравих да ти отговоря за пастата (гел) за зъби на Веледа - не съм ползвала досега.

Джина, беше ме питала за нашата АБКМ (благодаря, че питаш   bouquet ). Заради варицелата отлагам захранването с жълтък, а после и с млечни. Но не се кося; все ще стане. Засега го докарвам откъм кърмене и слагам от хидролизираното му мляко в закуските сутрин и следобед.

Мъхче, какви бисквити слагаш в СЗ?

# 661
  • София
Здравейте, ние се завърнахме от морето. Бяхме на къмпинг в Гърция за три седмици, на гости при познат. Доста път на отиване 14 чАса, на връщане 12 чАса. Изкарахме много добре. Първоначално Ясен го беше страх от водата, но после се престраши и плачеше, когато го изкарвахме. Игра на воля, много му хареса. В събота вечерта отидохме на вилата. Мислихме да стоим до другата неделя, но свеки получи разстройство и се наложи да се приберем днес.
Пентаксим ще му бият на Ясен в понеделник. Дано няма странични ефекти!

# 662
  • Бургас
Бени, какво е това хидролизирано мляко?
Жалинка, мен Ивета повече ме кефи, другото ми е по-мъжко и грубо.

# 663
Таничка, Аптамил ADC давам аз. Иначе други хидролизати на пазара са Фризопеп и Алфаре.

verabel, 3 седмици на почивка край морето звучи повече от страхотно Simple Smile

# 664
  • varna
Жалина, определено Ивета по ми харесва, Ивайла ми звучи грубо и мъжки Embarassed
Мисти, какво се косиш, нали казах нашата как също се тръшна да реве по средата на стаята, че после трябваше да я държа в мен и оттам да я пускам върху нещата Laughing
Евала, Портокалче  bouquet
Честит имен ден на Адриан! Как сгафих, на собствената си сестра именния ден да не знам, голям съм заплес Embarassed

# 665
Верабел, 12 часа път, това ми звучи като екзотична дестинация, не нашенската Македония или о. Тасос, Старозагорска околия. Казвай къде бяхте!

Дейзи, ма много ви претенциозна куклата, добре, че й угаждате!  Joy

# 666
Портокалчо, респект!

# 667
  • Бургас
Бени, разбрах, но не знаех че така им казват. Аз като не давам и не ги знам.

# 668
  • София
Честит имен ден на Адриан на патерици!

Бени, на СЗ давам бишкоти на Плазмон. Много удобно са опаковани по няколко в едно пакетче и стават и за пътуване. 

# 669
Добро утро,
аз клоня повече към Ивета или Ивет, но ММ е по-скоро за Ивайла. На мен без да се обижда никой второто ми е малко .... Ами предизвикателно:-)  то ММ точно за това иска така да я кръстим, да станела жена огън:-)  идеята Еми да избере ми допада много, благодаря:-)  тя вече веднъж посочи цвета на един повивалник за който се чудех и се оказа, че съвпадал изцяло с пбзавеждането на стаята на бебето за което го купивах:-)
Момичета не ми се ражда, днес се събудих с тая мисъл и не мога място да си намеря...ама няма къде да ходя:-)
Верабел а как се справихте  на къмпинга с малко дете? Аз също съм почитател, но сега с Еми ми беше супер удобно да я слагам да спи на климатик в хотела следобяда.

# 670
Момичета, кажете какво давахте на децата за ядене като бяхте на море. Ние ще сме в  хотел в Гърция и ще се яде в таверна и не знам на Ками какво да взема за ядене. Последно готовите пюрета само ги отваряхме, тя хапне една лъжичка и го хвърляме. Моят мъж вика да вземем 2 буркана мусака и кюфтета и везнам си там какво. За мен е безумие.
Мъхче, ти като готвиш и затваряяш в бурканчета колко време може да издържат?
Жалинка, на мен Ивета повече ми харесва.
Ники, кога се прибирате?
Портокалчо браво!

# 671
  • София
Глупи, до две седмици са ми издържали, но аз съм давала най-късно на ден 3 от тях и са си със съвсем запазени вкусови качества. Единия път затворих тъкмо мусака, дори картофите не си бяха променили вкуса.

Подаръче, много се радвам и добре, че има хора като Портокалчо.

# 672
Ники1, не разбрах много какво точно имаш предвид, но във Фейса мога да те добавя веднага. Ще ти пиша на ЛС как да ме търсиш.

Днес поръчах това

Много отдавна му се канехме. Сега вече умира от кеф по обществените люлки, също си язди стола за хранене, едната табла на нашето легло се обяздва и всичко друго, каквото успее. Явно в един етап от развитието се минава задължително през това 'яздене', аз не знаех, както още куп други бебешки неща не знаех и все още не знам.

# 673
  • София
Честит имен ден на Адриан на патерици!
Да, наистина  доста време са три седмици!
Бяхме на полуостров Пелопонес, Захаро. Не е туристическо селце и е сравнително спокойно. Има огромна пясъчна ивица 65 км. ситен пясък. Много е открито и не беше въобще топло - 31-32 градуса.
Жалина, първия ден ми беше трудно докато си подредя нещата, след това нямах проблем. Но  ние си ходим на къмпинг от много отдавна /15 години/. Спеше навън.

# 674
  • София
Благодаря за пожеланията за Адриан! Simple Smile

Аз съм за Ивайла, хич не ми звучи мъжко. Просто Ива, без нищо друго, най-много ми харесва.

Глупи, ние ще сме в Гърция в края на другата седмица, живот и здраве. Мисля да яде от нашата храна. Сега сме на нашето море и също се храни от нашата храна.

Верабел, страхотно ми звучи! Аз съм фен на къмпингуването, с това бебе не съм ходила, но с голямото много пъти и си е супер просто! Страхотно звучи почивката ви!

Бебешките колички за кукли са вървежни при всички момчета май. На големият му бях купила едно розово бъги от Хиполенд, сгъваше се като чадър и нищо не тежеше, струваше 10 лева тогава. Разказа му играта от бутане.

Пина, имаме и ние люлеещо се конче и нулев интерес към него все още. Тоест интересът е към очите на кончето, казва им "боооц!".

Хохохо, днес кисна един час без прекъсване във водата, няма такъв кеф. Дано поспи поне 3 часа сега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт