Юлските ни бебета са вече на 1 годинка! - тема 24

• 29 733
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Леле, дано има интерес! Макар, че ако не веднага, то след месец- два- три, все ще се поинтересува. Пък и я пробвахме на наподобяващи атракциони на детска площадка и ги язди. Както споменах, язди и други неща, дето не са за яздене. Е, ще явидим в крайна сметка. Ако не друго, ще си украсим с него за Коледа - пред елхата червен лос много добре стои.

# 676
Глупи ако ти се разправя стерилизирай си бурканчета сама. Аз бях напраеила така, но ги забравихме всичките. Яде готови както преди месец не искаше.
Пине има една фирма звезден свят от Габрово за такива детски люлки кончета. Мнпго по-евтини са и ги доставят за два дена. Изработката е супер и съм много доволна. Ако ти харесват повече и можеш да канселираш икеята...
При мен 3D на бебка мина добре, всичко е супер засега.
Да ви кажа, че в Н&М има промоция подплатен панталон с боди за 18 лв. Взех й дънки с боди:-)

# 677
Пине,хубаво е кончето,ако не се язди е страхотен коледен декор.
Жалина -Ивета предпочитам аз.На дядо Иван ли ще е името ?Любопитна съм пусто Wink
Аз от вчера съм официално в депресия.Излезе ми постановлението за глобата от КЗП - 800 лв.Това са много пари ,трябва да затворя магазина ,ако ми ги искат наведнъж.Имало вариант за разсрочено плащане.Можело и десет години да ги плащам,но ми адски обидно и тъпо.Глобяват дребни хорица като мен ,а големите измамници не ги пипат.От цялата "измама" не съм спечелила и един лев.За пореден път съжалих ,че не съм емигрирала.

За капак трябва да намеря 400 лв до утре на обяд  ooooh!Приказка просто ooooh!

# 678
  • varna
Данче, егати гадорията, дано намерите някакъв вариант  Cry
Помощ, Ема от днес вече с протягане стига всички маси вкъщи и сега вече наистина няма къде да складирам нещата, дето не трябва да ги пипа Confused

# 679
Жалина, аз съм фен на Икеа по много причини. Няма да се откажа.

Данче, и аз съм имала такива глоби. Даже тази късна пролет си платих една такава, която ми беше от 10 години. Пратиха ми съдия изпълнител  Tired  Някога и аз въртях магазин, но печалба нямаше никаква.

# 680
Близначе днес и при нас имаше "болка",рев и падане. Ники падна на една пейка в парка, а бях точно до него и почти си сцепи бузата, порева малко и сега е червено-синкво.

Аз започнах да купувам пижамки, обувки и да организирам прегледите, които са задължителни за прием в ясла.От 8 или 15 септември тръгват, чувствам се ОСОБЕНО. Та утре ще събирам материали за лабораторията.

Иначе тази седмица сме на очен преглед, този, които се прави на годинка, ама ние много го замотахме и другата седмица на ваксина.

Напоследък младежите не искат да си спят в леглата, като ги сложа там се събждат, ако ги сложа на моята спалня си спят без проблем, но там не мога да ги оставям сами  - много е висока.

# 681
  • София
Бени, стискам палци да израстете тази алергия час по-скоро! Hug
Ани, не подценявай този проблем. Обърни си внимание. Hug
Жалина, и двете имена ми харесват, но бих предпочела Ивета.
Пине, кончето е много хубаво. Моите деца не са минавали през фаза обяздване, може пък Ю. да стане жокейка Grinning Иначе имаме един розов еднорог, наследство от Бранка.
Терп, с голямо закъснение, приеми и моята честитка за Адриан!  bouquet
Данче, даваш ли си сметка, че твоето е една голяма борба с предизвестен край? Днес ще е касова бележка, утре Инспекция по труда, вдругиден пожарната, примерно.... И в един момент ще осъзнаеш, че трошиш и време, и нерви, и пари залудо.... Дано нещата да се оправят, но честно казано силно се съмнявам, бидейки наясно с икономическата обстановка и реалния бизнес.

# 682
Жалина, и двете имена са хубави, повече ми харесва Ивета. Много харесвам и Ивет, харесвам и Ивелина.

Мерснах само, че на някой от младежите му предстои ходене за "поправка" на пишлето и нас това ни чака, на единия почти не му се забелва, а на другия - има мнооого екстра кожа. След седмица ще ги види личната и може би ще ни прати в Пирогов.

# 683
  • София
Терп, ти кога ще качиш малко снимки? Вие се разбихте от плажуване Simple Smile   grinning039

Джалинка, на Ивайла не съм фен, на другото - също, но Ники е права да се ориентирате към по-интернационалното. Кажи после Емито кое име е избрала. От производните на Ива, харесвам Ивелина.

Ани, хич не е за подценяване ситуацията! Ти с това хронично неядене ще вземеш да си докараш сериозни здравословни проблеми! Аз съм страдала от хранително разстройство (булимия) и не искам дори да си спмням какъв порочен кръг е. Ако нямаш време за лекар, то поне си купи Линекс. И моля те, моля те започни да се храниш здравословно!!!

Данче, не знам какво да кажа, освен, че не трябва да се отчайваш! Не взимай сега прибързани решения, афектирана си. Като ти попремине, тегли една черта, осмисли трезво ситуацията и прецени дали наистина си заслужава да влагаш в този бизнес или е по-добре да продължиш напред. Имам приятелка, която имаше магазин за цветя, който уж вървеше, ама не съвсем и тя все не искаше да се откаже от него, нищо, че й тежеше като воденичен камък на шията. Накрая се вслуша и го затвори. Два месеца по-късно я потърсиха за работа, а сега има собствен бизнес с цветни декорации - изключително успешен и печеливш. Като губиш, не знаеш какво печелиш! Емиграцията не винаги е добро решение и не е такъв пенкилер, какъвто го изкарваш, според мен. Стискам палци всичко да се нареди и не забравяй - това са само пари!

Пине, жестоко! Дано да се ползва!

# 684
  • София

Напоследък младежите не искат да си спят в леглата, като ги сложа там се събждат, ако ги сложа на моята спалня си спят без проблем, но там не мога да ги оставям сами  - много е висока.

E точно по този начин Лазар ни превзе спалнята. Почна да се буди през нощта по сто пъти, обаче като го сложа на спалнята при мен си спи цяла нощ. Будих нощно време баща му, да се премести в хола и го взимах принца. Баща му ни изтърпя ден, два, три, пет, месец и накрая започна направо да си ляга в хола. Лазар окупира неговата половина на спалнята, а сега прави опити да превземе и моята.

# 685
Терп, куцукайки на 2 патерици - да е живо и здраво името на Адриан!  bouquet Браво голямо море направихте вие!

За храната - ползвахме ДК, а за уикендите - готови бурканчета и сготвени от баба кремчета. Днес бяхме на гости на свеки и му беше сготвила пилешка супа - е за първи път яде супа с хляб, та полека се ориентира към нашата храна. Хапва с удоволствие сливи и грозде.

Днес видях количка за кукли на Бертони за 37лв. К. също обожава да бута колички всякакви, но най-много му е присърце подаръкът от леля му http://igrachki-bg.com/Dolu-Detska-kola-Smile-4-%D0%B2-1-49047 З рожденния му ден му подарихме люлеещо, музикално конче - първо много се радваше, сега нещо не иска да го язди, а предпочита сам да го люлее или да му скубе гривата  Laughing

Данче, съгласна съм с Мъхчето  Peace

Днес минахме прегледа при дерматолог и имаме (вкл. и аз) атопичен дерматит ... та се сдобих с мехлеми и козметика за над 50лв.  ooooh! Tired, Praynig но дано да помогнат за К., а за мен ... вече съм свикнала със змийската си кожа  Laughing Rolling Eyes

Направлението за очен лекар на 1г. за всички бебета ли се отнася? Нашият лекар не ни даде и май пак се прави на "леко разсеян" #2gunfire

# 686
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 wavey
Минавам само набързо,че пак стана никое време  ooooh!
Данче много е кофти това с глобите.Все малките магазини го отнасят,но аз вече не се давам.Преди сигурно два месеца останах за малко в магазина и мина проверка от РИОКОЗ.Та накратко таз тетка се хвана,че нямаме тетрадка за температурата на хладилника и аз  Shocked.Изобщо и не подозирах,че трябва такова чудо при положение,че в него има само вода и безалкохолни.Както и да е започна да мрънка,че ще пише акт и ми каза да затворя,за да се разберем.Аз избеснях и пред клиентите директно и казах"Да затворя,за да си искаш пари ли?няма да стане.Така ли действате с всички магазини?А тя се опули и каза,че съм и развалила деня.Тръгна си много бързо и нито акт писа,нито протокол.
Терп дай снимки де.
Танче я ти се включи по така какви са тези едно,две изречения.Кажи Далийка какво прави?
Пине зариби ме с тази люлка  Whistling.Сега и аз ще се оглеждам.
Весе Лазар и теб ще изгони скоро  Mr. Green
Дабъл аз знам,че е желателно да се заведе на годинка детето за пръв преглед,но не е задължително.Аз водих Кирил,но в Исул при една позната и не ми искаше и направление дори.
Джине посвикна ли вече?А Маринка?
Кирил не обръща внимание на бебешките колички.Види ли обаче топка не можеш да го стигнеш.Та на него са му слабост топките и колите.Аз все още съм така.Лошото е че вече нямам сили.Днес си взех пробиотик да пия да видим дали ще се подобри положението.На гастро ще ходя като се приберем,че утре тръгваме към морето.В последния момент променихме деня та днес цял ден събирам багаж и пак не съм готова и остана и за утре. Tired

# 687
  • varna
WWaz, ние също минахме кръв и урина на 1 г., но на очен не ни е пращала, явно е по преценка на ЛЛ.

# 688
  • Бургас
Ани, Далия и Роси се върнаха тия дни от Арапя, там седят по доста време Simple Smile

# 689
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
WWaz, ние също минахме кръв и урина на 1 г., но на очен не ни е пращала, явно е по преценка на ЛЛ.

По-скоро стискане на направления  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт