32 соу униформи 2014г.

• 24 189
  • 177
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте! Дали има тук някоя мама, която да знае нещо за "задължителните" униформи за учениците в 32 СОУ от учебната 2014-2015 г.? И ако не си ги закупим какво - ще ни отписват ли? Разбирам да са задължителни при положение, че училището ги закупува, но да ни изнудват да ги заплащаме ние... А може да не съм разбрала правилно за това дали са задължителни, защото на сайта на училището не намерих такава информация.

# 1
  • Sofia
Не помня точно какво ми казаха, става въпрос само за блузка или суитчер. На невисока цена. Лично аз проблем с това нямам. Каквото кажат и колкото и да струва. Дори адмирирам, ако са задължителни. Но ще ходя днес или утре пак там, ще ги питам и ще ти пиша.

# 2
  • София
Ще очаквам още информация, благодаря!

# 3
  • България, София
Имаше нещо мътно там. Освен, че поискаха парите почти от днес за утре, доколкото разбрах кампанията я води зам. директорката, пък директорката не знаела. Преразказано ми е и не гарантирам достоверност. Другата "особеност" е, че искат размер на детето през юни за дрехи, които ще носи през септември-октомври. На тази възраст за едно лято може да израснат с 20 см.

Забравих: информацията е във фейсбук профила на заместник-директорката  #Crazy

# 4
  • София
Ха, доста странно.... може ли едно линкче до този профил, дори не зная името на зам. директорката!

# 5
И на мен ми дойде,като гръм от ясно небе, но никой не ме е питал. На родителската среща ни обясниха, че детето трябва да носи задължително поне един елемент от униформата. Не знам колко строго ще ги следят, но няма да се изненадам, ако успеят да наложат носенето и. До 7 клас дъщеря ми си ходеше в кварталното училища, както си иска. В 8 клас в 32 СОУ внимателно си подбираше дрехите и ми обясняваше, че ако Аначкова я видела с потник с тънки презрамки лошо и се пишело.

# 6
  • България, София
Ха, доста странно.... може ли едно линкче до този профил, дори не зная името на зам. директорката!

Лени Аначкова - помощник директор на среден курс. Новината е от 5 юни.
http://facebook.com/lenianachkova

# 7
  • София
Ние дори родителска среща не сме имали! Информацията дойде през вече започналата ваканция...

# 8
  • София
Благодаря за линкчето и уточнението от коя дата е.
Изчетох коментарите на родителите под поста на г-жа Lenny Anachkova и определено оставам с впечатлението, че тая нЕма да я бъде!

p.s. ама тези суичъри наистина са  ooooh!

# 9
Щом сте избрали това училище за децата си ,не виждам проблем в изпълняване на изискванията му.
Познавам ръководството на училището и със сигурност ще я бъде.Никой не върши самоволни неща.
Приятна ваканция!

# 10
  • България, София
Щом сте избрали това училище за децата си ,не виждам проблем в изпълняване на изискванията му.
Познавам ръководството на училището и със сигурност ще я бъде.Никой не върши самоволни неща.
Приятна ваканция!
Аз лично нямам проблем с изискванията на училището. Дори платих тъпата униформа. Имам обаче проблем с различната информация, дадена от двама висшестоящи, както и с начина, по който се представя на децата.

И аз познавам ръководството и нямам съмнения, че ще я бъде Mr. Green , но това е друга тема!

Между другото, подобно нещо каза и г-жа дректорката: "В София има 200 училища, никой не Ви кара да записвате детето си при нас" Това е запазена марка.
Nice, a?

# 11
  • София
Приятна ваканция!

Без обсъждане, без родителска среща, взимайки такова решение насред лятната ваканция, задължавайки родителите да плащат безумни цени (поне от видяното тук https://www.facebook.com/lenianachkova), търсейки информация тук поради липса на такава в сайта на училището - НЕ ТОВА НЕ Е САМОВОЛНО!!!  #Crazy

# 12
Ние дори родителска среща не сме имали! Информацията дойде през вече започналата ваканция...
В кой клас е детето? Доколкото разбрах за 11 и 12 клас няма да има униформи.

# 13
  • София
В кой клас е детето? Доколкото разбрах за 11 и 12 клас няма да има униформи.
2-ри

# 14
Limpid, за малките нищо не знам. Ние поне вече не растем, та ни е лесно с номерата. Купихме сако и две блузки с къс ръкав. Няма мераклийка да ги носи, но ше видим...

Общи условия

Активация на акаунт