За готините мъже и самотата

• 17 126
  • 257
  •   1
Отговори
# 150
Мързелчо, я си направи една себяшка и дай да я видим.

# 151
С тези разсъждения скоро и прегръдките в изоставените сгради ще са ти кът Simple Smile

ПП Втора като майка ти надали ще намериш нейде по света Simple Smile

# 152
Себяшка, селфи ли се води Laughing Днес мислех да се отдам на тъга, ама с вас е невъзможно Joy

# 153
Себяшка, селфи ли се води Laughing Днес мислех да се отдам на тъга, ама с вас е невъзможно Joy

Да. Laughing

# 154
Бе, хубаво е да се знае,че човекО, може да не си го преведе правилно и да изтипоса нещо като  танц със саби и то със себе си...пък и да го пусне тук Laughing

# 155
Сабята му е само за избрани. Wink

# 156
Ох, много се развеселих с този младеж  Laughing

Незнам кое как е, ама ние тука не пускаме теми че сме самотни, а ти, така че си прецени, в нас ли е проблема или в теб.

Ох чакай да си погледна мъжа пак,  да не би да ме засенчва щото си мисля че е готин.  newsm03

# 157
Аз разбрах друго, че  сабята е  самотно работеща и търси помощ от мамите и сигурно да даде себяшката си го е зарадвало Laughing

# 158
Да де, самотна е сабята, ама той не я показва на всяка.  Simple Smile Иска тръпка.

# 159
  • София
Един ерген си направил списък с десетки  изисквания, на които трябва да отговаря бъдещата му половинка.
Заглавието било "Търся жена".
С времето започнал да задрасква някои от изискванията, и така задрасквал, задрасквал... докато станал на 60 години и един ден като си погледнал списъка видял, че останало  само "Търся жена".

Ами, понякога това им се случва на капризните  Joy

ааааа, тоз капризен познат си намери свястно момиче накрая:)

# 160
  • София
Исках да получа отговор от по-зрели жени като вас,сигурен съм,че и сред вас има красиви и хубави жени.  love001Но това не се отнася само за мен,познавам доста красиви жени,с хубава работа,самостоятелни,но самотни,това не е критерии,че ако си готин мъж,ще си обвързан задължително,както писа една тук,Даже обратното,жените си хващат някой,който не блести с много акъл или чар,важно е да не са сами.Това не е любов,а интереси. MoneyПо улиците е пълно с хубави,красиви,поддържани жени,но с какви мъже ходят,се чудя какво им харесват,може би са умни и общителни.Та това е парадоксално,хубавите мъже са значително много по-малко от жените.Една позната ми е казвала,че в България красиви и готини жени с лопата да ги ринеш,а мъж не могла да си хареса по улицата,не я привличат българските мъже и се омъжи за чужденец.Та и красивите жени понякога са сами,защото не желаят да се задоволяват с непривлекателни мъже.Нали трябва да има привличане,пък за секс жените не подбират много,важно е да получат оргазъм,и да са доволни. Heart Eyes

донякъде ще се съглася с това- имам 2-3 познати, хубави, поддържани жени, с престижна професия, но все смотани има налитат...или обвързани- а те момичетата искат сериозен необвързан мъж...хубавите круши прасетата ги яли Rolling Eyes

# 161
Повярвай ми,където и да отида все някоя мадама ще ме загледа,но явно ги е страх може би,защото ако имаме връзка,може и да ги засенчвам някой жени,защото жените искат да изпъкват с красота и да блестят,може би затова си намират по-невзрачни мъже,за да не се губят в сянката им.Не знам какво да мисля,но така изглежда.Винаги жената трябва да е по-хубава от мъжа,но има и изключения. Simple Smile
Неграмотен мъж не може да е нито красив, нито умен, нито да става за каквото и да е. Разбирам да изпуснеш запетайка или да не членуваш правилно. Но да не знаеш разликата между някой (м.р., ед.ч.) и някои (мн.ч.), това е неграмотност.
Насочи се към кифлите. Грамотна, интелигентна и поддържана красавица няма да ти обърне внимание, повече от необходимото да те разкара.

# 162
Един ерген си направил списък с десетки  изисквания, на които трябва да отговаря бъдещата му половинка.
Заглавието било "Търся жена".
С времето започнал да задрасква някои от изискванията, и така задрасквал, задрасквал... докато станал на 60 години и един ден като си погледнал списъка видял, че останало  само "Търся жена".

Ами, понякога това им се случва на капризните  Joy

ааааа, тоз капризен познат си намери свястно момиче накрая:)
Усетил се е навреме, но не вярвам  да е бил с акъла на автора, щом се е събрал със свястно момиче.

# 163
Повярвай ми,където и да отида все някоя мадама ще ме загледа,но явно ги е страх може би,защото ако имаме връзка,може и да ги засенчвам някой жени,защото жените искат да изпъкват с красота и да блестят,може би затова си намират по-невзрачни мъже,за да не се губят в сянката им.Не знам какво да мисля,но така изглежда.Винаги жената трябва да е по-хубава от мъжа,но има и изключения. Simple Smile
Неграмотен мъж не може да е нито красив, нито умен, нито да става за каквото и да е. Разбирам да изпуснеш запетайка или да не членуваш правилно. Но да не знаеш разликата между някой (м.р., ед.ч.) и някои (мн.ч.), това е неграмотност.
Насочи се към кифлите. Грамотна, интелигентна и поддържана красавица няма да ти обърне внимание, повече от необходимото да те разкара.
ZinaSt , ама той не търси  грамотна и интелигентна, а само поддържана красавица, която да е готова на бърз оргазъм в междублоковото пространство. И това е съвсем възможно ако фамилията му е Божинов например...иначе шансовете са му нулеви на качествения ни  хубавец Sunglasses

# 164
По-скоро си го представих като Благо Джийзъса (заради мазния усет, който оставя всеки негов пост), но и Божинов е добър образ.

Само дето те и двамата имат пари. А наш'то дете явно няма. Е, няма как да стане. Те Николетите са си скъпо удоволствие. Може да се натискат в хангар, само ако е в хангара на частния самолет, който ще ги отведе на закуска в Рим. Или пък на строеж, но ако е строежа на собствения им палат.

Ама пък казва, че не иска кифли  newsm78 И хем е готин, хем е темерут и необщителен....Енигма. Как да не го загледаш на улицата? И то няколко пъти.

Последна редакция: сб, 02 авг 2014, 17:31 от ZinaSt

Общи условия

Активация на акаунт