БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 44 511
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
  • Мнения: 1 027
Благодаря много,Пеп-чо   bouquet  bouquet Ще видя за какво ще ми дойде музата,може и на скарата да го метна Wink

# 421
  • Мнения: 2 152
По-умно е,отколкото да го хабиш на пастет....

# 422
  • Мнения: 3 465
Може ли да споделите рецепта за сладкиш със сладко от боровинки   bouquet

# 423
  • Varna
  • Мнения: 356
Здравейте! Следя темата отскоро и ми е много интересна!
Може ли рецепта за кюфтета с бял сос, но кюфтетата да не са пържени? Благодаря предварително за отговорите!

# 424
# 425
  • Пловдив
  • Мнения: 1 027
Може ли да споделите рецепта за сладкиш със сладко от боровинки   bouquet

Аз правя чиизкейк без печене и отгоре го мажа със сладко от боровинки(или някакво друго)  Grinning

# 426
  • София
  • Мнения: 10 825
Имам едно съвсем прясно домашно пиленце. Иска ми се да го изпека с картофки, обаче съм чувала че домашните пилета се готвят доста по-дълго и са по-жилави от тези по магазините. Някакви съвети ще ми дадете ли за приготвянето му?

# 427
  • под тепетата
  • Мнения: 11 288
mimi, от брошурата на Кауфланд съм си харесала боровинкова крем пита - 28 страница. По състав на корите и крема прилича на добуш торта.
  http://www.kaufland.bg/webdatenupload/Pdf/BG/KW35_1200/blaetterkatalog/index.html

# 428
  • Мнения: 2 553
Имам едно съвсем прясно домашно пиленце. Иска ми се да го изпека с картофки, обаче съм чувала че домашните пилета се готвят доста по-дълго и са по-жилави от тези по магазините. Някакви съвети ще ми дадете ли за приготвянето му?

Може би предварително да го посвариш  Peace

# 429
  • София
  • Мнения: 10 825
Може би предварително да го посвариш  Peace
Благодаря ти.
А дали би се получило ако вместо да го варя го сложа в гювеч с капак и го оставя първо на ниска температура - примерно 100-120 градуса за 2 часа, а след това да го отхлупя и да добавя картофките и да увелича температурата за да се запече?

# 430
  • Мнения: 2 553
Може би предварително да го посвариш  Peace
Благодаря ти.
А дали би се получило ако вместо да го варя го сложа в гювеч с капак и го оставя първо на ниска температура - примерно 100-120 градуса за 2 часа, а след това да го отхлупя и да добавя картофките и да увелича температурата за да се запече?


Не знам, нямам голям опит с такива птици, но пеп-4о има - тя ще каже  Peace

# 431
  • под тепетата
  • Мнения: 11 288
Viola, тези питки ли търсиш ? рецепта 163
 http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.150.html

# 432
  • Мнения: 9 485
Може би предварително да го посвариш  Peace
Благодаря ти.
А дали би се получило ако вместо да го варя го сложа в гювеч с капак и го оставя първо на ниска температура - примерно 100-120 градуса за 2 часа, а след това да го отхлупя и да добавя картофките и да увелича температурата за да се запече?


Не знам, нямам голям опит с такива птици, но пеп-4о има - тя ще каже  Peace

ще  Laughing или дори с фолио да го завиеш само и печеш, да е плътно завито ще е по-добре.
Домашно пиле бройлер, или домашно пиле от местните породи, за яйца дето са? Какво е?

# 433
  • София
  • Мнения: 10 825

ще  Laughing или дори с фолио да го завиеш само и печеш, да е плътно завито ще е по-добре.
Домашно пиле бройлер, или домашно пиле от местните породи, за яйца дето са? Какво е?
Не знам, пеп-4о  Embarassed Има ли как да се познае по някакви външни белези?

# 434
  • Мнения: 9 485
принципно бройлерите са по-дебелки. С повече бяло месо и дебели бутчета. Не можеш ли да се обадиш на този, който ти го е пратил, да питаш какво е? Ако е бройлер, сеготви и пече по-бързо, няма да трябва отделно да слагаш.
Ако ли не - слагай отделно, като печеш час под фолио или в гювеча, добави картофите и пак завий плътно.

Общи условия

Активация на акаунт