На море в Гърция 2014 - IX

• 56 415
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив

Дано и на нас ни хареса като на теб  Hug Живот и здраве след 20-ина дни

Приятно изкарване  Hug, къде избрахте да нощувате?

В един от големите хотели сме, които не са на почит тук  Embarassed За мое оправдание ще кажа, че след като резервирах почнах да чета темата... За догодина вече ще знам къде Blush
А на връщане ще разделим пътя и ще спим в Ставрос в малко хотелче - хем да разгледаме района и да опитаме за млко поне и другия тип почивка   bouquet

# 181
Туцка, аз пък без да съм посещавала Корфу, мечтая за него от много време и все ми се разминава. Сега последната ми хрумка е ако сме в района на Парга, да оставя малката с баща й и за един ден с голямото дете, да се разходим до Корфу. ММ още не знае какво мисля, де  Mr. Green Като разбере може и да ми мине котка път  Simple Smile Както вече съм ви се оплаквала, не смея да кача малкото дете на ферибот от страх, че ще й стане лошо от люшкането.
Веднага обаче идва проблема ще справя ли сама с шофирането до Игуменица и най-вече с паркирането. То е моя кошмар  Simple Smile

# 182
Ех, момичета ...Аз се бях сбогувала с морето за тази година, но другата седмица имам рожден ден и съпружието каза, че ще ме зарадва с избрана дестинация за 2 нощувки  Mr. Green  Ще сме с децата (на 3г и 3мес и 7 мес.)...Та си мисля за Кавала Blush Стискайте палци да намеря нещо, което да ни устройва като условия и цена Praynig

# 183
  • София
Туцка, аз пък без да съм посещавала Корфу, мечтая за него от много време и все ми се разминава. Сега последната ми хрумка е ако сме в района на Парга, да оставя малката с баща й и за един ден с голямото дете, да се разходим до Корфу. ММ още не знае какво мисля, де  Mr. Green Като разбере може и да ми мине котка път  Simple Smile Както вече съм ви се оплаквала, не смея да кача малкото дете на ферибот от страх, че ще й стане лошо от люшкането.
Веднага обаче идва проблема ще справя ли сама с шофирането до Игуменица и най-вече с паркирането. То е моя кошмар  Simple Smile

millenitta, аз мисля, че няма да имате проблеми с люшкане - те са доста големи, вътре се товарят автобуси и ТИР-ове, та са стабилни. Ще се справиш с паркирането, зад т.нар Нова крепост има почти винаги места и улицата е широка. Приятна почивка  Peace

# 184
Плажовете на юг от Комотини и Маронея ама хич не са лоши... Ако Маказа ви е удобна, не ви се ходи далече, но въпреки това ви се ходи на прекрасно море просто това е отговорът.

Ето един сайт за бг туриста: http://www.komotini.bg/

# 185
  • София
Хубав сайт, Жаве.

Да попитам и аз спеца по Корфу - Туцка, а мисля, че и Параход го бяха правили, ако отидем от Амудия до Корфу за 1 ден и оставим колата в Игуменица, пристанището на Керкира близо ли е до центъра, лесно ли е придвижването от ферибота до старата част на града? В Игуменица има ли къде да се остави кола за 1 ден?

# 186
Не, пристанището не е особено близо до центъра на Керкира.
Може да се ходи пеша, но предполагам, че ще отнеме поне 30-40 минути, в жегата едва ли е приятно. На отиване ползвахме градския транспорт (който обаче беше с тотално неясно разписание), на връщане такси.
В Игуменица едва ли ще имате проблеми с паркирането. Бяхме спрели точно до входа на пристанището.
Първите терминали до входа на града са международните (за Италия, те са едни огромни), като покарате още 1 км в посока центъра, са вътрешните.

# 187
  • София

В един от големите хотели сме, които не са на почит тук  Embarassed За мое оправдание ще кажа, че след като резервирах почнах да чета темата... За догодина вече ще знам къде Blush
А на връщане ще разделим пътя и ще спим в Ставрос в малко хотелче - хем да разгледаме района и да опитаме за млко поне и другия тип почивка   bouquet
може ли да кажеш кой,ако трябва на ЛС.

# 188
  • София
Благодаря, Параход!   bouquet

# 189
Благодаря, Параход!   bouquet

на 30,08  пътуваме за Врасна  ако има някой в тази посока може да пътуваме заедно

# 190
  • София
dechy, millenitta, една карта на Стария град на Корфу и пристанището - мисля, че ще се ориентирате добре  Hug.

http://in-corfu.com/oldtown/streets.html

# 191
  • България
 Здравейте, момичета!
Може ли две думи за Неа Рода? В момента се чудя между нея и о-в Амулиани. На острова  сме били и ми е ясен. Благодаря ви предварително.

# 192
  • София
Мерси, Туцка! Много полезно.  Hug

# 193
Здравейте, момичета!
Може ли две думи за Неа Рода? В момента се чудя между нея и о-в Амулиани. На острова  сме били и ми е ясен. Благодаря ви предварително.

Може ли да споделиш 2-3 изречения за остров Амулиани. Благодаря!

# 194
В понеделник бяхме за ден на Амулиани . Острова е чаровен , но не можахме да се насладим понеже беше супер пренаселен, според моите критерии Simple Smile До обяд бяхме на Алики ,следобяд ходихме и до плажа Мегали амос . Ферибот има на всеки 30 минути , 15 минути трае пътуването,  цената  -16 евро в посока , с колата . Иначе ми хареса много Wet Dreams https://www.flickr.com/photos/36674744@N02/14634547010/in/photostream/, плажа след Йерисос

Общи условия

Активация на акаунт