На море в Гърция 2014 - IX

• 56 409
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
Капитан Корели в моменга по кино нова.

Последна редакция: сб, 02 авг 2014, 21:16 от parcalesa

# 166
Разтроението на личността няма да го коментирам. Има си модератори за тази цел.
Но..... И аз да кажа... С топ не можете да ме мръднете от тази тема, колкото и нови акаунта почитателката на Словения да регистрира. И ще продължавам да съм непримирима към опитите за изпростяване и елементаризиране на темата и превръщането и в безплатен сайт на туристическата агенция на същата тази персона. Казах!!!!!

Чудя се защо clio1978 още не се е появила? Mr. Green

Последна редакция: нд, 03 авг 2014, 00:32 от Анонимен

# 167
По повод на започналите отново полемики, в които обикновено не се намесвам......

И аз избягвам да се намесвам в тези полемики, за да не се товари излишно хубавата тема ....но наистина ми е странно защо някои хора очакват да намерят тук някой който да им "сдъвче и изплюе" всичко наготово, изземвайки функциите на един добър турагент  newsm78
За толкова време не съм забелязала някой да е оставен без да му се отговори или да се даде по-малко или повече инфо.....ако е имало такива случаи, то е просто защото никой не е бил във възможност да  го насочи, все пак нормално е за някои места и неща да има по-малко информация и ходили момичета....
Аз също съм питала какви ли не глупости във времето, но винаги след като съм си направила преди това труда поне да попрочета и прегледам картата, за да съм леко наясно със себе си  Rolling Eyes
Никой не бива да очаква в една тема, която е за споделяне, да му "сглобят" почивката като в туристическа агенция  #Crazy
То и затова такива потребители остават обикновено сърдити и неразбрани  Sick
Не мисля, че трябва да променяме тази тема, а ако някой търси друг вид "услуга" ....трябва да я търси другаде  newsm78

и за да не е спам .......След Капитан Корели ми се доходи още повече  на Кефалония .....

# 168
https://www.youtube.com/watch?v=kTasD73WSBU
Един поздрав момичета и  успокойте топката малко. Темите са прекрасни. Има за всеки по нещо, а на  който не му харесва да ходи другаде Simple Smile

# 169
# 170
И от мен   bouquet !

# 171
  • софия
Ана бел, прекрасни!

Върнахме се снощи. Имахме чудна почивка. Споделих времето си с приятни хора, минахме 2000 км., имахме лични приключения в минаването на офроуд маршрути, вкл. на връщане и вече мисля колко много време има до другата година. Не открихме нищо ново. Бяхме по утъпканите от вас места, но ако не бяхте толкова цветн описателни, нямаше изобщо да тръгнем. Евия е страхотен остров и ако животът не е толкова кратък, че да повтаряме място, бих отишла пак. Потвърждавам и вашите впечатления от Йоланда - много сърдечна и отзивчива и въпреки, че не сме общували много ни изпрати с пълна кошница плодове и бутилка домашни маслини в зехтин. Отделно препоръчвам зехтинът, който приготвя баща й. През седмицата ще сваля снимки и ще дам подробен отчет Grinning Сега отивам да се занимавам с "най-приятната" част на всяко пътуване - багажът.

Последна редакция: нд, 03 авг 2014, 09:02 от zvanche

# 172
Извинявам се, че така нахлувам в темата, но като чета БГ пресата  с объркващото инфо, бих искала да попитам кое от твърденията е вярно...гърците изискват ли голям талон последно или не?

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/06/11/2320687_vlastite_prepo … lemiiat_talon_na/

http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-sofiya/lekite-koli-samo-s-mal … talon-v-ga-rtsiya

А зелена карта необходима ли ?

Знам, че не са задължителни, но питам дали има някой глобен от наскоро пътувалите до Гърция

Последна редакция: нд, 03 авг 2014, 09:30 от Dream Team

# 173
  • софия
Отговорите са в първия пост.
Никой не се е оплакал да е бил глобен.

# 174
  • София
Извинявам се, че така нахлувам в темата, но като чета БГ пресата  с объркващото инфо, бих искала да попитам кое от твърденията е вярно...гърците изискват ли голям талон последно или не?

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/06/11/2320687_vlastite_prepo … lemiiat_talon_na/

http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-sofiya/lekite-koli-samo-s-mal … talon-v-ga-rtsiya

А зелена карта необходима ли ?

Знам, че не са задължителни, но питам дали има някой глобен от наскоро пътувалите до Гърция
Да, иска се. (Ако ви спрат и ви го поискат имат основание за глоба).Зелената карта е препоръчителна,особенно ако талона за застраховка ви е от старите .Трябва да ви се даде безплатно от застрахователя,няма право да ви иска нищо за нейното издаване

# 175
Благодаря  Hug

Тоест да си нося всичко, че да ми е мирна главата  Mr. Green

# 176
  • Пловдив
Не сте прави за Корфу, ама хич - приказен, зелен, цветен - превъзходни, самотни плажове достъпни само с лодка, както и първокласни, пясъчни, цивилизовани, с чудесни бийчбарове, ....

П.С. само се чудя - аз ли съм единственият фен в темата на това чудно място  Thinking

Дано и на нас ни хареса като на теб  Hug Живот и здраве след 20-ина дни

За пловдивска среща и аз само се ослушвам - само да кажете съм навита  bouquet

# 177
Благодаря  Hug

Тоест да си нося всичко, че да ми е мирна главата  Mr. Green

Ако имаш голям талон, носи.
Зелена карта не е необходима, както се написа на 100000 места, но ако вече имаш няма да ти натежи. Карате внимателно и без нарушения и никой няма да ви спре. И без запалени фарове!
Ние сме с лизингов автомобил и бяхме без талона. Внимавахме, за да не ни спрат.

# 178
  • София

Дано и на нас ни хареса като на теб  Hug Живот и здраве след 20-ина дни

Приятно изкарване  Hug, къде избрахте да нощувате?

# 179
  • софия
И без запалени фарове!

За това не успях да се разбера с мъжа. Показвах, казвах - той си кара със запалените фарове. Предполагам, че гръцките полицаи проявяват разбиране, знаейки че са задължителни тук.

Общи условия

Активация на акаунт