На море в Гърция 2014 - IX

• 56 408
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Ние и двамата сме луди авантюристи. Никой никого не е променял. Ако ви кажа какво ми беше сервирано днес!!!!  Дето щяхме да ходим да лежим и четем в края на август.

Grinning Казвай бързо какво е имало на "таблата" !

Коментирания по-назад Скирос го мечтая доста отдавна . Като се върнахме май месец от Корфу, започвайки да мислим за морето това беше едно от първите предложени от мен неща, нещо обаче зодията близнаци ме резна ! Тези дни показах пътеписа и снимките на Pontes  Heart Eyes от там и познайте, вече искаме да ходим там и е набелязана цел, даже ме попитаха "От Лимнос няма ли ферибот до Скирос"  ooooh! . Догодина ще да е, за есенна почивка незнам дали ще мога да мечтая.

# 286
Новият клип на Индила бил сниман в Гърция Simple Smile
Знаете ли кой е този плаж, където се събират от две страни вълни, като триъгълник?

Прилича много на моста на моста на Халкида. Нали там се сменя течението.

Редактирам се, даже е той http://www.greeknewsagenda.gr/2014/07/film-your-video-clip-in-greece.html
Докато постна линка ти го намери и се редактира Simple Smile

# 287
  • София
Тайс, много увлекателен пътепис и прекрасни снимки! Благодаря, че ги сподели!  bouquet

# 288
  • София
Благодаря ви, момичета  Hug

Нас току-що ни отвя страхотна буря на Евия, едвам се прибрахме до студиото. Дъждът вече понамаля, но одеве си беше страшничко.

Ще гледам днес-утре да кача снимки на наксоските плажове, че те останаха малко встрани покрай селцата и другите красоти.

# 289
Здравейте!Извинявам се,че нахлувам така в темата,но утре заминаваме от Бургас за с.Огняново/Благоевград/ и се зачудих за разходка до Гърция,но има ли шанс да ме пуснат само с актове за раждане на децата без червени паспорти?Благодаря предварително на отзовалите се Simple Smile

# 290
Здравейте, бихте ли ми казали за новите магистрални такси, по-конкретно до Паралия Катерини, колко ще ни струва, колко пункта са? Четох, че са били общо 3,40 евро в посока, но сега вдигнати ли са и с колко?

# 291
chipi_f, никакъв шанс!

# 292

Никакъв, и аз така се пазарих един път и граничният контрол ми се изсмя в лицето, каза, аз те пускам, но гъркът там ще те отпрати бързо назад.
Ама chipi_f, ти замисляш ли се /това и за мен се отнася де, защото и аз се пробвах/ какви ужасяващи  последствия може да има една такава постъпка.

# 293
Таис, докато беше на острова написа, че "Наксос е поезия"... Четейки те се убеждавам, че е така! Напълни ми душата и с думи, и с образи, и с чувства! Благодаря ти!   bouquet Hug

ivelina666, около 9 Е в едната посока (груба сметка, не ми се търсят листчетата от диодията сега, сори за което  Embarassed) - мисля, че бяха 3 или 4 пункта.

# 294
Виж тук за тол таксите, за да е точно:http://www.theaa.com/allaboutcars/overseas/european_tolls_results.jsp?country=Greece

# 295
В този сайт пише Солун-Катерини 2.80 евро.
А в сайта на първа страница от тази тема дават 1.20+2.20 евро.

# 296
  • Варна
До Катерини има 2 пункта за тол такси , но често единия(1,2) е отворен и не събират такса.

# 297
До Катерини има 2 пункта за тол такси , но често единия(1,2) е отворен и не събират такса.
...и ние като минавахме единия път беше с вдигнати бариери  newsm78

# 298
  • зад парка
По повод за мъжете да питам аз  Simple Smile
Дресирали сте ги с много ходене в Гърция, или такива си ги избирахте?
Щото моя ако го поведа по разни сокаци да разглеждам и снимам по жегите...  Laughing

Ние и двамата сме луди авантюристи. Никой никого не е променял. Ако ви кажа какво ми беше сервирано днес!!!!  Дето щяхме да ходим да лежим и четем в края на август.

Блазе ти! И моят е от ходещите, но до време в един момент просто ме отрязва. Например в Париж, когато имаше още час и половина до залеза и аз му казах, че ще седим на моста пред Консиержи да чакаме подходящата светлина по залез за "перфектната снимка", на него му дойде в повечко и ми каза да тръгвам, ако не - той тръгва сам!

# 299
  • зад парка
Здравейте и от мен! И аз съм от тези, влюбените в Гърция. Ходила съм на доста местенца и няма място в което д ане съм влюбена. Четох доста неща, но не можах да изчета всички теми Simple Smile Разбираемо. Искам да ви питам , някой почивал ли е на Сивири, Касандра, Халкидики? Каке плажа там? Водата? И дори ако някой може да ми препоръча семейно хотелче за настаняване.

Благодаря ви предварително!

Да, преди 20 дни.
Плажът в Сивири е хубав - организиран, има и без чадъри. Хотелът, в който отседнахме е Siviris. Дават го 2 звезди, но аз бих го оценила на 4. Предполагам заради данъците не искат повече *. Ресторантът на хотела беше с много добра кухня - непрекъснато се хранехме там. Толкова е спокойно, че през нощта спяхме на отворен прозорец, а по принцип спя доста леко.
Любимите ми плажове на Касандра са Гларокавос, на източния бряг. Също ми харесват плажовете в Посиди и Елани.
Други интересни места за мене са Палиури, Афитос и на канала на Нея Потидеа.

Ако те интересува нещо конкретно, моля.

Общи условия

Активация на акаунт