На море в Гърция 2014 - IX

• 56 401
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
Цитат
В коя част плажа е по- хубав и пясъчен към Апровалта или към Ставрос?

Само да добавя към  казаното , ако те интересува де - в Аспровалта и Врасна става доста бързо дълбоко, а в Ставрос вече Туцка те е упътила. Grinning

# 361
  • София
Теди, даде ни цена 35 евро, 8 нощувки. Идеално ни устройваше, защото за двете седмици на Наксос плюс пътя до там отидоха доста пари. Съответно за второто море търсех нещо по-скромно  Wink

# 362
  • софия
Аз се надявам септември и за 25-30 да намеря  на Кефалония  Whistling
Само дето тези във Фискардо и Агия Ефимия не го схващат това  Mr. Green поне по Букинга.
Двама сме.

# 363
  • София
Е, то е ясно за септември, твоите са нормални цени.

Все пак ние пристигнахме тук на 2-ри август, топ сезон отвсякъде. И 35 евро си е съвсем добре  Simple Smile
Като се сетя преди да дойдем какви цени разглеждах за Халкидики за нашия период, и лошо ми става. Тотално уливане  Shocked

# 364
Здравейте, момичета! Заминаваме за Паралия Врасна и т.к. досега не сме почивали в Гърция ще съм много благодарна да разкажете всичко, за което се сетите за курорта .......Благодаря! Hug

# 365
Да, аз исках да мръднем за 4-5 дни до Халкидики около 1 септември, но цените ме отказаха, ще слагам спестявания в касичката за другата година, примерно за Парга Wink

# 366
Аз се надявам септември и за 25-30 да намеря  на Кефалония  Whistling
Само дето тези във Фискардо и Агия Ефимия не го схващат това  Mr. Green поне по Букинга.
Двама сме.

Кои ти са точно датите? 25-30 септември? Каква цена те устройва?

# 367
Здравейте, момичета! Заминаваме за Паралия Врасна и т.к. досега не сме почивали в Гърция ще съм много благодарна да разкажете всичко, за което се сетите за курорта .......Благодаря! Hug
Vily, има тема за Врасна във форума, ако искаш поразцъкай малко там, има доста инфо   bouquet

# 368
Vily, има тема за Врасна във форума, ако искаш поразцъкай малко там, има доста инфо   bouquet
  bouquet

# 369
Привет,
някой дали е ходил на море в района на Александрополис?

# 370
  • София
lotus4e
Да, и не само аз, какво те интересува ?

# 371
Bled, интересува ме около Александрополис има ли хотели, които да са до плажа и да предлагат ол инклузив или поне закуска, обяд и вечеря? Аз нещо не мога да намеря, а там ми идва най-близо като дестинация от Свиленград и ми е най-важна храната може би, че имаме един 3 годишен каприз..

# 372
  • софия
Анабел, от 11-21 примерно, не са съвсем уточнени датите. Иначе цена 25 евро ми е перфектна  Simple Smile

# 373
  • София
lotus4e
Да, има,  или поне закуска и вечеря.
Ще ти кажа, ако е нужно, малко по-късно.......

# 374
Bled, ще съм ти ужасно благодарна! Зациклила съм от няколко дни - места в Бг няма, цените не мръднаха, а трябва да заминем другата седмица...нанякъде Simple Smile И сега се пренасочвам, но в този район не съм ходила на море и не се ориентирам.Опитах с търсачката, не успях, а нямам времето да изчета всички теми.

Общи условия

Активация на акаунт