На море в Гърция 2014 - IX

• 56 392
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
  • София
А да ви се оплача. Имам резервация в Паралия Катерини за първата седмица на септември и сега гледам прогнозата тук http://www.accuweather.com/bg/gr/paralia/185857/september-weathe … 57?monyr=9/1/2014 и се очертава да е дъждовно. Сега се чудя дали да не анулирам, понеже до понеделник мога да анулирам безплатно. И като наближи датата ако е хубаво времето да тръгнем и на място или в Паралия или на Касандра /понеже не сме ходили и на двете места/ да си търсим нещо. Защото съм била в дъжд няколко дни подред на Ситония през септември и беше ужасно.
И аз се стреснах от прогнозата на accuweather, въпреки че ние ще бъдем на друго място в Гърция, но затова пък ето тази е хубава http://www.gismeteo.ru/month/3621/
Има доста време до началото на септември, за да е вярна дългосрочната прогноза.

# 616
  • Пловдив
Здравейте!
Не можахме да си намерим нищо подходящо за септември в Керамоти.
Днес резервирахме една къщичка с много хубаво дворче в Миродато Бийч. Ще се радвам, ако някой е ходил там да драсне някой ред за градчето (или селото, не знам и аз какво е Simple Smile ) и плажа.
Това ще ни е първо ходене в Гърция. Дано всичко е ОК.

# 617
На Миродато гледах скоро снимки, наши приятели бяха ходили и плажът изглежда добре- пясъчен, плитък, с прозрачна вода, има чадъри и шезлонги. Дано останете доволни.

# 618
Здравейте!
Днес резервирахме една къщичка с много хубаво дворче в Миродато Бийч. Ще се радвам, ако някой е ходил там да драсне някой ред за градчето (или селото, не знам и аз какво е Simple Smile ) и плажа.
Ето нещо от миналото лято  Wink Мнение 489
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=731952.msg25894246#msg25894246

# 619
  • Пловдив
Здравейте!

В youtube има прилични клипове на плажа .

# 620
  • гр.София
Да попитам и аз Simple Smile .Резервирахме си стая в хотел Nefeli на Кавала.Дали сбъркахме или всичко там ще си е ок?Ще съм благодарна, ако някой е бил там и ни даде отговор.

# 621
  • София
Здравейте!
Moже ли линк за къщичката в Миродато, моля?

# 622
  • Пловдив
Ето тук ще бъдем:
https://www.facebook.com/pages/%D0%92%D0%B8%D0%BB%D0%B0-%D0%9B%D … ref=page_internal

Те са 2 къщи. Едната е с 3 спални - 150 лв, другата с 2 - 100 лв.
Хубаво е, че във всяка стая освен спалнята има и допълнително легло, за деца.

Обаждахме се и тук, но цените им са по високи. http://vili-argonafti.hit.bg/ZANAS.htm

Може би трябваше да уточня, че къщата е за няколко смемейства. Ние сме компания с деца и много ни хареса, че хем има ние къде да седнем и да хапваме и пийваме, хем децата къде да шуреят. Simple Smile
На снимките не се вижда, но жената каза, че в голямата къща (където ще сме ние), отзад имало и друга кухня където си имало котлони, микровълнова, кафе машина, посуда и т.н.

# 623
  • София
Привет, момичета!
Решили сме да ходим на море в Гърция, но за поредна година не планирахме навреме и в крайна сметка утре тръгваме рано и ще търсим нещо на място. От вашия опит, къде мислите, че е по-подходящо така да се търси на място - Ситония (и кои населени места) или около Кавала? Две семейства сме с бебета, едното много малко, та ще трябва сравнително бързо да намерим нещо, по интернет все попадам на напълно заети хотели/вили. Предни години сме ходили на Тасос и в Олимпиада, имахме сравнителен късмет с настаняването, но сега ни се иска да отидем на друго място. Бихме отишли и в Тасос пак, но ако е с препоръка, там не ми се обикаля на място, че си мисля, че ще отнеме повече време да се обикаля около острова. Ще са ми полезни съветите ви, благодаря!

# 624
pampinela добре сте решили за Ставрос с малките деца - в края на селото посока Олимпиада, след заведение Melody има пясъчен плаж, който е плитък и е подходящ за деца. Ние ходим там, но сме настанени в Врасна Бийч. Паралия Врасна е много каменист и дълбок още в началото и на нас не ни хареса, на Олимпиада плажа е малък пясъчен на сушата, в водата пак са камъни -  видяхме и морски таралежи там. Тези двата не стават без аква обувки и не са за малки деца.
Иначе всичко друго като почнем от обслужаването, храната и стигнем до крайбрежните алеи е много хубаво и сме доволни, че тази година избрахме Гърция за море.

# 625
  • Пловдив
Момичета,а дали нач. на октомври е все още подходящо за плаж?Някой да е почивал в късното лято?

# 626
В Северна Гърция не.
На най-южните острови, ако не са паднали още дъждовете, става.

# 627
Здравейте! Много харесахме тази ОФЕРТА за х-л Alexander the great 4* на Ксандра за след 15 септ. Но има свободни места чак за след 20-ти. Някой ходил ли е по това време в района? Да разчитам ли на лято или тогава както и в Бг си започва есента?

# 628
pampinela, и аз смятам, че за вашия период съвсем спокойно можете да отидете без резервация и на място да си харесате.

Благодаря на всички за бързите отговори.   bouquet Но тъй като се събират 3 почивни дни се опасявах, че много хора ще тръгнат за южната ни съседка.

провери дали нямаха някакъв национален празник по това време  нещо като ОХИ  се казваше
че съм ходил и нищо не работеше

# 629
Охи е на 28 октомври, те са за септември.

Общи условия

Активация на акаунт