1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 237

• 35 426
  • 745
  •   1
Отговори
# 315

Леле, горкият Халитко.

Цитат
Горкият?!

Срамота, джанъм  Joy Joy Joy Joy Joy

Султанът обърна целия харем... Не година, не две, не три.... hahaha hahaha

Ама този сезон ще стои на сухо и ще преглъща пред телевизора.  rotfImbo

И аз си мисля, че няма да има горещи сцени. Ще си останем само със спомените от 1 и 2 сезон! Може би?! newsm78

# 316
Ааа, не се знай. Като получи предложение за филм  и гледай ти...
Тъкмо ще излезе от образ. rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Не знам, нищо не се е чуло. Сега му се е паднало да си прекарва колкото си иска време с Али.

Но някои сериали започват януари или март, така че не се знае.

# 317

Вижте защо са избрали Ирем Дериджи за годишнината си...

Те не са били на концерта в деня на годишнината си. Даже като проверих , излезе, че е пяла в това заведение на 2 август.

# 318

И аз си мисля, че няма да има горещи сцени. Ще си останем само със спомените от 1 и 2 сезон! Може би?! newsm78

Така си мислите, защото разсъждавате логично. То ако се следваше логиката на това, което натвориха двечките накрая, Фериде и Махир трябва да се разделят, просто нямат никакво бъдеще заедно. Но логиката не им е най-силната страна. Те обичат да се харесват на феновете, а много добре знаят, че никой няма да им гледа мафиотските истории. Не и само тях. Само заради това още вярвам, че финалът ще е щастлив, не че е логично да е така. Все ще го извъртят някак.

# 319

Така си мислите, защото разсъждавате логично. То ако се следваше логиката на това, което натвориха двечките накрая, Фериде и Махир трябва да се разделят, просто нямат никакво бъдеще заедно. Но логиката не им е най-силната страна. Те обичат да се харесват на феновете, а много добре знаят, че никой няма да им гледа мафиотските истории. Не и само тях. Само заради това още вярвам, че финалът ще е щастлив, не че е логично да е така. Все ще го извъртят някак.

Че логиката куца на двете каки знаем добре! Wink Но все си мисля, че ще спретнат един трагично-драматичен край. Защото иначе става съвсем нелогично и неприемливо - мафиот със съдийка!!! Гооолям скандал за морала на турското общество!!! Още сега си представям какви заглавия ще спретнат по пресата. ooooh!

# 320
Според мен пак се повтарям - щом министърът сподели в последното си интервю,
 че ще има доста сцени в новия сезон - в следващите епизоди ще дават тези осем месеца.
Махир и Фериде няма да се отчуждят
веднага. Но Махир ще стигне до мисълта, че това е бащата на Фериде в някакъв
момент и ще си тръгне от Фериде без да и каже. Защото няма как да е при нея
знаейки, че нейният баща е в дъното на цялата трагедия. Заради себе си и заради нея.
Естествено тук ще има пръст и Орхан. И става още по-невъзможно.
Министърът ще го убият
към края на сезона.
Ако министърът вече е умрял и така започва трети сезон, според фрагмана то защо ще казва, че няма изгледи да орежат сцените с него.

Само един вариант има - Орхан да е убиецът на министъра, но Махир да поеме неговата вина,
защото има лична причина за отмъщението. Фериде да не вярва във версията - Махир - убиец на баща и, независимо от мотивите. Да разчопли случая и да докаже. Тогава реално, няма съд за Махир, бащата и и Орхан замесени, а Махир и Фериде - жертви на цялата работа. Но как ще забравят всичко и каква любов след всички жертви?!

# 321

Joy Joy Joy

# 322

Ако сериалът върви толкова успешно, колкото до този момент, дали няма да се полакомят и за четвърти сезон? newsm78 ooooh! ooooh!

# 323

Ако сериалът върви толкова успешно, колкото до този момент, дали няма да се полакомят и за четвърти сезон? newsm78 ooooh! ooooh!

А, не вярвам. Освен това договорът на сценаристките с Ай Япъм изтича в края на новия сезон.

# 324

А, не вярвам. Освен това договорът на сценаристките с Ай Япъм изтича в края на новия сезон.

Дано. Вече започвам да се оглеждам за следващият партньор на Берг. Нали знаете - трябва да мине кастинг при нас и тогава продуцентите може да му предлагат! Joy Joy Joy

# 325
Кенан беше ли минал?

# 326

Мина, разбира се! Нали отдавна писахме, че той е подходящ по-ръст за Берг и след една година стана неин партньор! Wink Laughing Laughing

Сега като гледам по ръст, само Къванч може да е достоен.  Wink Мурат Й. ми харесва, но май е доста по-нисък.

# 327
Трябва да е чувствен  Joy Joy Joy Joy Не само висок!

# 328

Тази снимка ме подсеща за "Първичен инстинкт", " Девет седмици и половина". Убедена съм, че Берг ще се справи блестящо, ако има шанс да изиграе роля  на "фаталната жена", може би в чужда продукция.

Леле, горкият Халитко. Стигат му две години горещите сцени в КД.  Joy Че и трета се задава.

Освен ако той не е главният герой в продукцията, за която говориш.  Laughing
rotfImbo rotfImbo rotfImbo Продукцията ми, продукцията ни ... Отдавна не съм гледала пожар, по - младите не стават. Антонио Бандерас ми беше в челната класация за Берг, но доста застаря. И се връщам на Халит -  огромно любопитство ме гризе ....
Скрит текст:
това прекалено ли е http://vbox7.com/play:99343eee но пък това е класика https://www.youtube.com/watch?v=TEW7HmxUsaA#t=12  Сетих се за един филм, който може би сте гледали - "Тетрадката" Simple Smile За тези, които не са, ето го http://vbox7.com/collection:1682975

# 329
Ама то това http://vbox7.com/play:99343eee
 на порции в трите кекса с Махир вече го гледахме - и пръстите, и страстните целувки в антрето на Костас, и другото от 34 еп. и  спомените на Фериде  в колата...
само един жест са пропуснали сценаристките, но наистина щеше да стане  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт