1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 237

• 35 429
  • 745
  •   1
Отговори
# 60

В ИГ на Берг има една снимка и текст към нея за Елиф.
Това ли е жената, която направи онзи
чудесен подарък на Берг?

Цитат

Кой подарък?

Цитат

С трите томчета. Снимката в ИГ излезе точно в деня  преди да заминат за Фетхие.

Възможно е. Елиф е претърпяла тежка катастрофа вчера. Бори се за живота си, днес са я оперирали, но още не е дошла в съзнание. Тя явно е фенка на Берг, защото гледам, че днес и момичетата в турския форум са разтревожени. Тя пишеше във форума. Очевидно се е запознала с цялото семейство, защото днес и Зейнеб, и Хюля помолиха всички да отправят молитви за нейното здраве. Дано се възстанови.

# 61
Дано има късмет и молитвите за нея бъдат чути! Praynig

# 62

Подписът ти е прекрасен.

Joy

След шест години и аз се обзаведох. Просто много ми хареса тази снимка. Явно нея съм чакала.  Laughing

# 63
Снимката е невероятна. И символична. Излезе точно около речта на онзи умник.

# 64
Тук май е имало ашк. Grinning

# 65
  • В тъмната гора.

Подписът ти е прекрасен.

Joy

След шест години и аз се обзаведох. Просто много ми хареса тази снимка. Явно нея съм чакала.  Laughing

Под снимката имаше едно обяснениеееееее...олеле-малеле...

# 66
За почитателите на КД  Hug Heart Eyes

# 67
Най-после снимки на Халит - отдавна се бях затъжила за него.  Embarassed И новата, и стария колаж от "Зерда". В момента гледам Едже Услу в "Черна роза" - много добра актриса!    bouquet
Говореха, че по време на снимките на "Зерда" наистина е имало нещо между двамата, но после нещата са се разпаднали. Rolling Eyes
Сега за "Черна роза" се говори, че по време на снимките е имало нещо между нея и Явуз Гиньол, но са го опровергали. Rolling Eyes Rolling Eyes
Журналистите непрекъснато си измислят.  #Crazy Клюките им се оправдаха единствено за "1001 нощи". Joy Joy
Още малко Халит от "Зерда". Peace

# 68
Халит наистина е имал връзка с Едже. Не е само клюка. Излизали са и техни снимки, а и Халит е говорил за връзката им в интервюта.

Да внимават да не се засекат по плажовете, че в момента и Едже е в Чешме,  Joy

# 69
Халит наистина е имал връзка с Едже. Не е само клюка. Излизали са и техни снимки, а и Халит е говорил за връзката им в интервюта.

Така е. Ето тук има интервю с актрисата.

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=114377

И тук става вече интересно.  Joy Joy Joy

Yeni diziye yeni aşk
http://www.gazetesok.com/yazi/yeni-diziye-yeni-ask_4166

Последна редакция: сб, 02 авг 2014, 22:44 от Mydream

# 70
  • София

Последна редакция: сб, 02 авг 2014, 23:02 от krasminikif

# 71
Това е от Zerda също. Между другото, преди този сериал, Халит е играл заедно с Е.U. и с актрисата /Sanem Çelik/ от "Алие" в сериала "Kara melek". Годината е 1997.

Последна редакция: сб, 02 авг 2014, 23:22 от Mydream

# 72

Така е. Ето тук има интервю с актрисата.

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=114377

Майдрийм, откъде изрови това интервю. Много е интересно. Говори за връзката й с Халит.
Сега ще  почна да го превеждам. Който има търпение да чака, другите ще четат утре сутринта. Мен в тази жега, сън не ме лови.  Laughing

# 73
Интервюто с Едже Услу

Eдже Услу казва, че след месец, веднага след приключването на „Зерда“ ще замине за Америка. След края на  една внезапно приключила връзка намерението й е да работи, да търси и да се подготвя за живота.

В шоуто на Хюля Авшар излъгахте милиони зрители за връзката си с Халит, с когото делите главната роля в „Зерда“. Казахте „заедно сме, връзката ни върви добре“, а всъщност вече сте били разделени. Вие не сте Гюлбен Ерген, не сте и Хюля Авшар, не приличате на класическите турски звезди. От тях очакваме подобно нещо, но не и от Вас. Поне лъжи не очакваме от една уверена в себе си, модерна и независима жена като Вас.

Беше решено да не се говори, че сме скъсали, заради сериала. Остава един месец до приключването му и веднага след това аз планирам да замина за Ню Йорк, за курсове по актьорско майсторство и английски. Хюля ни покани първо заедно с Халит в шоуто, но се бяхме разделили вече и решихме да не ходим заедно, особено аз бях против. След това Хюля покани само мен. Когато Хюля ми зададе въпроса за връзката ни, отговорих така по молба на режисьора на „Зерда“. И двамата бяхме приели тази негова молба. Но на следващия ден Халит ми каза по телефона: „Аз не желая да крия повече това“. Отговорих му: „Халит, ако беше казал по-рано, щях да го съобщя. Сега ме поставяш в трудно положение.“  Докато бяхме заедно Халит никога не беше ми повишавал тон, сега за първи път ми се развика.

Има жени, които въпреки че връзката е приключила отдавна се, преструват, потъпкват достойнството си , правят се сякаш нищо не се е случило  и продължават. А на някои мъже им доставя удоволствие да демонстрират, че жената, която им е обърнала гръб, се е отнесла непочтено с тях. Господин Халит ми каза миналата седмица, че Вие се опитвате да се държите сякаш връзката ви продължава.

Знаете ли, ако днес не се сблъсквах с всички тези неща, щях да страдам, че с Халит сме се разделили. Но сега се чувствам само наранена, защото бях подведена от него. Аз съм чувствителен, емоционален, почтен, открит и много точен човек. Познавах и Халит като такъв човек. Моля Ви в това интервю да не споменаваме неговото име. Това е много важно за мен, защото искам да покажа уважение към него като към специален човек.

Как приключи връзката ви?

Изведнъж...

Как така изведнъж?

Когато започнахме връзката си, Халит ми каза, че иска да създаде семейство. Влезе в семейството ми, сред приятелите ми, в моя кръг. Четири месеца и половина нямахме никакъв проблем, беше много добър партньор. Само не пушеше и моето пушене го дразнеше. Съобразявах се, правих компромиси, никога не палех цигара до него. Вече не пушех в собствения си дом и приятелите ми, които идваха на гости също не го правеха. Защото той реагираше доста остро. Уважавах това. Повярвайте ми, извън това не сме имали никакви други проблеми и всички около нас знаеха колко добре се разбираме. Но изведнъж ми каза: „Не се чувствам добре, зле ми е в тази връзка“ и на следващия ден по средата на снимачната площадка ме напусна. Бях в шок естествено. Защото нямаше никакъв проблем. Когато разговаряхме с него в самото начало имаше някакви неща, но те не бяха ми се отразили по никакъв начин.

Четири месеца и половина сте проспали... случилото се отразили се на самочувствието Ви?

Не, въпреки че за първи път моя връзка приключва по такъв начин. Той сложи край, но според мен тя приключи, заради нещо, което нямаше нищо общо с връзката ни. Проблемът беше негов, проблем вътре в него. Аз смятам така. Обичах Халит не само като мой интимен приятел, но и като човек. Причината да се чувствам наранена е това, че ме подведе.

Не е бил открит с Вас

Иска сериозна връзка. Не иска тя да приключва. Казва, че желае да създаде семейство и изведнъж бум „ние всъщност сме много различни“. Успява с много думи да не каже нищо. Например обясни ми причината за раздялата ни по следния начин. И двамата имаме по една градина, и двете градини са прекрасни, потънали в зеленина, но плодовете, които растат при теб, не растат при мен и обратното. Та нима е необходимо  градините ни да дават едни и същи  плодове?

Вие сте доста силна, въпреки раздялата. На какво го отдавате?

Може би е резултат на всичко, което съм преживяла. Знам какво е да се чувстваш наранен. Аз съм дете на разведени родители и до 15, 16- годишна възраст със собствени усилия се опитвах да установя диалог с баща ми, опитвах се да разбера какъв е, как се чувства. Не можех да виждам братята и сестрите си. Но майка ми беше много специален и важен човек.

След края на „Зерда“ веднага ли заминавате за Америка?

Даже вече съм намерила школа. Цялото лято ще бъда в Ню Йорк. Ще посещавам Acting Work Shop, английският ми доста ръждяса, ще работя и върху него. Ще се занимавам с йога, медитация и спорт. Четох доста неща, свързани с мистиката на източния свят, но изобщо не съм се обръщала към тези практики. Сега за първи път ми се отдава възможност. Ще се върна готова за новия сезон.

Ще Ви бъде ли тежко да играете през оставащия един месец заедно с бившето си гадже?

Не. Ние сме професионалисти.

Край

Последна редакция: нд, 03 авг 2014, 01:02 от varna_2

# 74
Малко снимки от  "Kara melek" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт