1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 237

• 35 438
  • 745
  •   1
Отговори
# 345

Има време за Берг. Сега да мине тая година. Може да се появи някоя нова звезда.

# 346
Сигурно и тя не си го представя.  Joy Joy Joy
В интерес на истината Ганчо си е добър  актьор, но или си го представям като мошеник, или в някаква комична роля.
Ама пък и влюбен си го изигра.
Няма да му дадат  главна роля в сериозен сериал,  поддържаща може.
Нали знаете.... фенската маса.
 Но нищо не се знае.

Ами то сериалът, в който играе и където получи награди е комедия. И аз в комедии си го представям.

# 347

Нищо не казвате за Еркан?

По-скоро трябва да търсим партньорка за Халит, че той е безработен! Joy

# 348

Нищо не казвате за Еркан?

По-скоро трябва да търсим партньорка за Халит, че той е безработен! Joy

Ами Еркан мисля, че доста се състари последните години. Може и заради игралния филм, в който това лято се снима така да са го направили. Ще видим как ще изглежда в сериала, който започва септември.

Но си мисля, че ще изглеждат като баща и дъщеря.

---------

Наистина Халит е на дневен ред. Аз си казах мнението.  Laughing А и като че ли сред жените има по-голям избор.

# 349
Момичета, съжалявам, но не познавам като вас турските актьори/актриси. Не гледам и КД. Време е Халит да участва в чужда продукция - Италия, Франция... за Холивуд май не е навит. Ония зад океана не знаят какво губят. Римейк биха могли да направят Wink
Скрит текст:

# 350
Ей, момичета wavey  Hug
Гледам, че обсъждате партньори на Берги.
Мислете ги в по дългосрочен план, тя нали
трябва и  preggo stork-girl  Joy
Дано дочакаме да гушнат и една малка принцеска.

# 351
Eркан много ми харесва в "Любов назаем".

Във "Времето лети" също игра страхотно.
Но Варна е права, че се състари много.
В "Дила ханъм" лично за мен, изгледах няколко епизода съвсем в началото,
ами нищо общо нямаше като визия с "Любов назаем". То няма и как да бъде същото,
но говоря за актьора, не за героя.

Харесвам го като актьор. Но Еркан започва сериал с Нургюл и се надявам
да направят два сезона. Ако е така, когато свърши КД, той все още няма да е свободен.

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 22:51 от Mydream

# 352

Момичета, съжалявам, но не познавам като вас турските актьори/актриси. Не гледам и КД. Време е Халит да участва в чужда продукция - Италия, Франция... за Холивуд май не е навит. Ония зад океана не знаят какво губят. Римейк биха могли да направят Wink
Скрит текст:

Много отдавна е време да играе в големи международни продукции, но там обикновено дават на актьорите от малките кинематографии второстепенни роли.Дори и да не са отрицателни (което е често срещано), то ролите са незначителни, незабележими. По-скоро ми се иска да участва в сериозен игрален филм.

Струва ми се, че Нургюл също е добър избор за Халит. Нищо, че е познато лице и май са играли заедно?

# 353

Нито един римейк досега не е имал успех сред турската публика. Те си искат своите неща.

В чуждите продукции, колкото и талантливи да са чуждестранните актьори, им дават някоя маргинална роля. Най-малкото заради езиковата бариера. А Халит с дублиран глас просто няма да е Халит.

# 354

Струва ми се, че Нургюл също е добър избор за Халит. Нищо, че е познато лице и май са играли заедно?

Не, не са играли. Но на нея и дават все едни провокативни роли.

Виж с нея можем да направим римейк на "Изневяра", откъс от който пусна Лучия.  rotfImbo

Ще бъдет мнооооого горещо.

# 355

Виж с нея можем да направим римейк на "Изневяра", откъс от който пусна Лучия.  rotfImbo

Ще бъдет мнооооого горещо.

Ами чудесно! Точно такава провокация му трябва на Халит след куп романтични и исторически роли.  А за горещото не се съмнявам! rotfImbo

# 356

Цитат

Ами чудесно! Точно такава провокация му трябва на Халит след куп романтични и исторически роли.

Няма лошо. Но тя сега ще играе в сериал.

Времето ще покаже. Но за Халит умирам от любопитство каква ще е следващата му роля.

# 357
Много ви се гледа Халит в горещи сцени.

http://www.canay.tv/tag/senay-gurler-frikik-ilk-ask/

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 23:15 от Mydream

# 358

Да не вземат да го вкарат вече в графата "прошарен баща на тийнейджъри", че може и по-големи.

Ще има да си мечтаем за горещи сцени.  Joy

Между другото на мен ми се гледат семейни отношения, драми, превратности, но в съвременно семейство. Говоря за сериал.

Иначе в игрален филм историята може да е и по-нестандартна.

# 359

Ами може си го човекът! Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт