Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 40 ~

• 39 829
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Уау, излезе още една нова невероятна снимка на Берк от Мардин! Не мога да му се нагледам - толкова е готин, сладък и чаровен. Има изумителна усмивка. Обожавам го ...  newsm44 Two Hearts Two Hearts  love001  Kissing Heart newsm76 txtloves

# 151
  • ... да усещаш мириса на море ...
Роси, благодаря ти за изчерпателния отговор.  Hug За мен беше любопитно, дали Гюлджан в момента е има връзка ...

# 152
Роси, благодаря ти за изчерпателния отговор.  Hug За мен беше любопитно, дали Гюлджан в момента е има връзка ...

Няма за какво! До колкото знам в момента Гюлджан няма връзка или поне ние не знаем - ако има ще да е тайна ... Mr. Green

# 153
Гюлджан пусна нова невероятна снимка. Тук е със своя приятелка - страхотна е ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 154
Ето и една нова прекрасна снимка на Йозгюр в гримьорната - оправят му косата. Супер е ...  smile3525 newsm76 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart

# 155
Излезе нова промо снимка на Кан Нергис, Мюге Боз и Берил Каяр от 9-ти сезон на Опасни улици! Според мен мъжа се вписва най-добре, за жените още съм скептична. Особено за едната, но като започне сезона ще видим. При всички положения за мен няма да е същото ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 156
Хайде сега ново 20! Според някаква новина в сезон 9 на Опасни улици ще има още един нов актьор - това е: Onur Alp Sancaktar. Незнам каква роля ще играе и дали това, което пише е вярно, но предстои да разберем ... newsm12

Oyuncularimizdan Onur Alp Sancaktar Arka Sokaklar dizisinin yeni bolumlerinde yerini aldi kendisine basarilar dileriz. Arka Sokaklarin yeni oyuncusu arkadaslar nasil?

# 157
Уау, току-що излезе първото промо на най-новият сериал, който Берк снима в момента: Aşktan Kaçılmaz / "Любовта не може да избяга". Очертава се да бъде много интересен. Берк е уникален сладур. Очаквам сериала с нетърпение ...  newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

http://www.startv.com.tr/dizi/asktan-kacilmaz/fragmanlar/sayfa/1 … az-eylulde-starda

# 158
Излезе нова промо снимка на Кан Нергис, Мюге Боз и Берил Каяр от 9-ти сезон на Опасни улици! Според мен мъжа се вписва най-добре, за жените още съм скептична. Особено за едната, но като започне сезона ще видим. При всички положения за мен няма да е същото ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

На мен са ми симпатични, визията им ми хареса, въпреки че Берил на ми хареса от начало на снимките, като двойка е ясно, че ще са Мюге и Кан и двамата са симпатяги ще видим в 9-ти сезон.  Heart Eyes

# 159
Излезе нова промо снимка на Кан Нергис, Мюге Боз и Берил Каяр от 9-ти сезон на Опасни улици! Според мен мъжа се вписва най-добре, за жените още съм скептична. Особено за едната, но като започне сезона ще видим. При всички положения за мен няма да е същото ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

Визията им ми хареса, въпреки че Берил не ми хареса от начало на снимките, като двойка е ясно, че ще са Мюге и Кан и двамата са симпатяги ще видим в 9-ти сезон. Нека да им дадем шанс, все пак.   Kissing Heart

# 160
Здравейте и от мен! Two Hearts
През тази една седмица нямах никаква възможност да пиша в темата поради лични причини , за което се извинявам много! Уж беше за 3-4 дни , а то какво стана ..  ooooh! ooooh! ooooh!

Благодаря ви от сърце за всички снимки и информация , които сте пуснали! lovekiss

Значи снимките на сезон 9-ти са започнали .. Много съм щастлива!
Не искам да избързвам с мнение за новите , твърде рано е. В началото пък аз бях скептично настроена спрямо мъжа , но сега сякаш би му ходила ролята на полицай/комисар. Момичетата също не са зле , но със сигурност няма да са като Зейнеп , Гамзе , Чаала , Гюлджан , Гизем , та дори и Бусе и Йозлем.  Naughty Naughty
Ще видим как ще се справят и тримата , тогава ще говоря повече - както казах не искам да избързвам.  Kissing Heart

# 161
Eто и една нова снимка на Ипек

# 162

Ипек е толкова красива! Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря за снимката! Hug

# 163
Здравейте и от мен! Two Hearts
През тази една седмица нямах никаква възможност да пиша в темата поради лични причини , за което се извинявам много! Уж беше за 3-4 дни , а то какво стана ..  ooooh! ooooh! ooooh!

Благодаря ви от сърце за всички снимки и информация , които сте пуснали! lovekiss

Значи снимките на сезон 9-ти са започнали .. Много съм щастлива!
Не искам да избързвам с мнение за новите , твърде рано е. В началото пък аз бях скептично настроена спрямо мъжа , но сега сякаш би му ходила ролята на полицай/комисар. Момичетата също не са зле , но със сигурност няма да са като Зейнеп , Гамзе , Чаала , Гюлджан , Гизем , та дори и Бусе и Йозлем.  Naughty Naughty
Ще видим как ще се справят и тримата , тогава ще говоря повече - както казах не искам да избързвам.  Kissing Heart

Добре дошла Габи!  Hug Hug Hug

Изобщо не се притеснявай - няма за какво да се извиняваш. Всеки пише, когато може. Надявам се при теб вече всичко да е наред ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

По отношение на новите - благодаря ти за снимките. Тук двете жени не ми харесват особено, но на снимките за новия сезон изглеждат по-добре. Права си, че сега е трудно да се прецени - най-хубаво да ги видим и тогава. На мен ми харесва мъжа, русата също е хубава. Най-скептична съм спрямо Берил Каяр, но да видим как ще е ...
newsm10

# 164

Тази снимка на Ипек е невероятна - тя е толкова красива. До колкото разбрах рекламира ново колие ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Общи условия

Активация на акаунт