Хотелите във Велинград - 6

• 79 076
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Да се запиша и аз. Хвърлила съм око на Роял спа за септември, но видях че са вдигнали цените на ваучерите. Ще ни излезе с по 30 лева на ден повече, отколкото е било през юли. Ще следя отзивите за там, за да преценя дали си заслужава да ги дадем тези 150-200 лева отгоре.

# 16
  • София
Момичета, а някой да каже нещо за спа услугите в Роял спа? Аз съм много доволна от Акватоник в това отношение, тъй като нас това основно ни интересува.

# 17
  • Пазарджик
И аз се присъединявам към положителните отзиви за Роял спа. Вчера се върнахме и сме много доволни. А най- доволни бяха децата, които не излизаха от басейните. Е, винаги може и още по-добре, но като съотношение цена- качество е най-доброто, което сме получавали във Велинград.  Със сигурност ще повторим. Приятна почивка на всички, които са се запътили натам.  Grinning

# 18
Здравейте,
моля за помощ1
Планираме един уикенд във Велинград.
Моля да ми препоръчате хотел. Да не е от големите комплекси, да има топъл басейн и да е подходящ за деца....
Ще съм благодарна на всички отзовали се...

# 19
  • София
Хах, гледам че масово се купуват ваучери за Роял спа. Аз като търсих ваучери видях, че за Гранда и Макси няма ваучери /или аз не ги открих/, за Двореца също няма. Дъщеря ми ходи с приятелки в Роял спа веднага след като го откриха и бяха очаровани.

Пожелавам на всички приятна почивка във Велинград!

Nikitali, по колко лв са ваучерите за септември, може ли линк към сайта за групово пазаруване?

# 20
  • Китна Тракия
привет, миналата седмица бяхме в Градна (с ваучери) и останахме доволни. Чистота и обслужване на ниво, басейните също, СПА-то си е ОК, макар мен да не ме впечатли (вероятно имах много големи очаквания Simple Smile), храната (бяхме с обяд и вечеря) също много добре.
Не бях ходила от дете във Велинград и не мога да направя сравнение с другите хотели в града. Самия град ми се видя ... леко заспал..  :lol. Не че нещо лошо - предпочитам спокойствието, а не лудницата, но направо не можах да повярвам, че в курортен град магазините в центъра отварят след 10 ч. и затварят рано рано  Laughing Клептуза ... доста занемарена за жалост, а е прекресно място... Абе има по какво да работи местната администрация откъм инфраструктура Simple Smile

# 21
Момичета, някой посещавал ли е скоро хотел Холидей? Намерих отзиви в нета, но са доста старички?  newsm78

# 22
Аз искам да попитам за обществените басейни в града - някой посещавал ли ги е, какви са цените и най-вече чисто ли е? Под чисто разбирам напълно прозрачна вода.  Simple Smile

# 23
Няма как при 500 човека вътре , че и повече да са чисти, водата се сменя веднъж в седмицата и всички, които са на квартири без басейни са там и всички местни и от околията също. направи си изводите сама, преди имаше трева наоколо и всички ходят боси и с тревата скачат в басейна  Peace. Аз не бих разчитала на тези басейни, ако искаш прозрачна вода де, иначе няма проблем Wink

# 24
Така си и мислех, благодаря!

# 25
Не е точно това , че обществените басейни -плажа не се чисти.
Поне преди 2 години бях 15 дни там в Рим хотела. Стаята ми имаше изглед към градския плаж.
Всяка вечер го източваха и сутрин го пълнеха рано към 7 ч. Местните дори бяха там не знам как влизаха , но ..... щото от 8ч май отваряше. Но...само големия минерален басейн източваха и отново пълнеха. Големия плувния не беше така. Не забелязах него да чистят. Иначе бързо се замърсяваше по причина , че там има нещо като тревиста зона дето хората си плажуват. Не си миеха краката преди да влезнат а има достатъчно душове при това с минерална вода. Не е лошо. Минералния е голям и достъпен на стълбички и много приятен иначе. Има и мъничък за бебенца отделно. Големия плувния е дълбок и голям също. Много рано ходеха местни деца на тренировки там. Имаше 2 барчета с кебапчета, картофки бирички и др. До входа това беше и с масички и цените не бяха високи. Хубаво правеха особено сандвичите. Входа за плажа там беше 3 лв помня и отделно ако искаш чадър и шезлонг. Ако си за повече дни може и карта да си вземеш и ти излиза по-евтино. Аз като си закупех обаче се дублираха местата , после пък ми се настаняваха хора на мястото като се върна да почина и пак отида без билети. Пускаха свои хора там. Това ме дразнеше и отидох на един друг по-нагоре с рейса в Лъджане ама...не му знам името сега(( Много ми хареса там. По-скъпо малко входа беше ама... големия басейн за плуване беше по-топъл малко и много чист и приятен. По-свободно и спокойно беше.  На градския не ми хареса също , че влизаха тумби с цигани и влизаха бе... изкарах 2 дни и се пренасочих- Но...чистеха всяка сутрин големия минерален басей-гаранция .

# 26
  • София
Давам пресни отзиви от миналата седмица за Хотел ОЛИМП:

Настаняването е от 14,00ч. но ние отидохме в 12,15ч. и ни настаниха веднага.Персонала през цялото време беше много любезен и няколко пъти ми казаха,че ако има нещо веднага да са обадя.
Всички стаи са с тераси с маса и столчета.Ние бяхме в студио-доста просторно с разтегателен диван и маса.Тоалетка с LCD телевизор и ел.кана.
В банята-сешоар,телефон,душ кабина.
Всеки ден почистваха стайте и сменяха кърпите,вкл. и халатите.Детски халати обаче няма.Чехли също.
Ресторанта е приличен има и механа.Ние само веднъж вечеряхме вътре,заради лошото време иначе има тераса,на която сервираха вечерята.
Закуската е на блок маса-няма да останете гладни,има от всичко.Кафето и соковете от машини.
Имахме вкл.вечеря,за която никъде не пишеше че не е на блок маса.Беше по меню-определено.Нямаше избор,което ме изненада,например има хора които не ядът свинско.Количеството е достатъчно,като се има впредвид че за деца до 6 г. е безплатно но също никъде не е опоменато че е е без вкл. вечеря.Както и да е,за мен не беше проблем.
В СПА-то ползвах само парната баня.За сауната трябва да се заяви 1 час по-рано за да я включат.Фитнеса също ползвахме.
За басейните  нямам думи-едва ли има хотел с по-топли басейни.През цялото време и вътрешния и външните басейни бяха с темп.32-33 градуса.Навън и сняг да вали,пак може да си стоиш в басейна.Вътрешния е доста голям,външния не чак толкова-към него има и детски 60см.
Местоположението на хотела не е удобно за хора с малки деца и без автомобил.Баира е голям и след това като тръгнеш към центъра или Клептуза и...Ние бяхме с кола,така че и от това не мога да се оплача лично.

Като цяло съм много доволна и определено бих повторила пак.
Относно заведенията обядвахме при Киселия-там и преди съм ходила,не е лошо и не е скъпо.Повече обаче ми хареса на бул.Съединение също-срещу Родопско село и Хотел Том и Нези има едно заведение,но така и не запомних как се казва-беше много вкусно,много бързо сервираха и също беше на нормални цени.

Друго не се сещам-посетихме Клептуза.Водно колело за 30 мин. - 10лв.
От лявата страна има още едно малко езеро,където за децата има акумулаторни надуваеми животни-костенурка и лебед- за 20мин. 5 лв. и си се возят в езерото  Grinning

# 27
Повече обаче ми хареса на бул.Съединение също-срещу Родопско село и Хотел Том и Нези има едно заведение,но така и не запомних как се казва-беше много вкусно,много бързо сервираха и също беше на нормални цени.
Може би е ресторант "Парадайс"!? Ние също сме с много приятни впечатления! Дори ни донесоха и одеяла, защото видяха, че се оплаквам от хладната вечер! А на детето детско одеяло- после едвам успях да го върна!

# 28
  • тук...при моите момчета
Здравейте!Вдругиден заминаваме за кратка почивка във Велинград.Притеснява ме прогнозата за обилни валежи.Има ли опасни реки наблизо,как е времето по принцип/предполагам е по-хладно/?Вие какви места посетихте за разходки?

# 29
  • София
Повече обаче ми хареса на бул.Съединение също-срещу Родопско село и Хотел Том и Нези има едно заведение,но така и не запомних как се казва-беше много вкусно,много бързо сервираха и също беше на нормални цени.
Може би е ресторант "Парадайс"!? Ние също сме с много приятни впечатления! Дори ни донесоха и одеяла, защото видяха, че се оплаквам от хладната вечер! А на детето детско одеяло- после едвам успях да го върна!
Точно този е.Сега като аписа името и се сетих Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт