Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки

• 56 016
  • 445
  •   1
Отговори
# 105
Като цяло съм доста доволна от отношението на д-р Баев, доста добре обяснява, винаги отговаря на телефона си и работи с двамата партньори.

Това естествено го пропускате. Сарказма и иронията са меко казано невъзпитани когато става въпрос за здравословен проблем.

Като гледам jam се е развихрила из форумите и пише против всички клиники освен една. Защо ли така?
За мен най-важно е доверието между лекар и пациент, в това отношение клиника Афродита и д-р Баев оправдават напълно очакванията ми.
milatomila, желая ти успех и всичко да мине леко! Simple Smile

# 106
Когато обслужват техните интереси няма значение дали са нови потребители.
Не мога да се оплача от професионализъм и добро отношение в клиника Афродита. Ембриолога им е на изключително ниво. Сигурно нямат сто процента успеваемост, но къде я има.
milatomila стискам палци! Simple Smile
rosnarosa радвам се за теб, вярвам че всичко ще бъде наред! Simple Smile

# 107
Здравейте и от мен! Мога да се похваля, че започнахме стимулацията, д-р Баев и ембриолога Дойчев са невероятен екип! За първи път мъжът ми е спокоен и вярва, че този път ще се получи, а това е много важно при неговата диагноза, че горкият страда достатъчно!
Момичета, игнорирането и безразличието е най - добрият начин да се справиш със злонамерени и мнителни хора! Както се казва на крива ракета и космоса и пречи! Simple Smile
milatomila и rosnarosa желая ви от сърце успех и само позитивни новини!
Хубава събота и неделя! Simple Smile

# 108
Момичета, игнорирането и безразличието е най - добрият начин да се справиш със злонамерени и мнителни хора! Както се казва на крива ракета и космоса и пречи! Simple Smile

Това много ми хареса и напълно подкрепям мнението на liliberta.

Аз отидох в МЦ Афродита именно, защото ми препоръчаха Георги Дойчев и наистина, до момента той оправдава очакванията ми. До сега имаме направена една инсеминация (неуспешна), при която той доста подробно ни обясни целия процес, също го  разпитах за ICSI, защото това ми предстои, и беше доста изчерпателен, дори ни даде телефона си ако ни възникнат още въпроси, да не се притесняваме да му звъним.

Хубав ден на всички !

# 109
Бяхме в клиниката 2 години, подведени от липсата на опашки от хора и много чакане. Оказа се че си има причина за тая липса на пациенти.

Любезни думи и обяснения са алабала, ако няма резултати. А там положителни резултати не постигнахме и не разбрахме какъв ни е проблема.

Сега сме в друга клиника и искам да ви кажа че доброто отношение, професионализма и подробното обясняване изобщо не са някакво чудо невиждано дето го има само в Афродита. Само че в другата клиника има и нещо повече от това. Но всеки си решава сам къде да ходи и колко да се самозалъгва.

# 110
Скъпа Polezhanov, която и клиника да си избереш ти желая успех и да открият проблема ви. Съжалявам, че не си успяла 2 години, но успеваемостта в клиниките варира около 40 процента. Няма ясен отговор, защо някои успяват примерно от първия път, а други чак от шести опит. За каква липса на пациенти може да се говори, като официалната статистика сочи, че в България за съжаление са  около 150 000  двойките с репродуктивни проблеми. По - добре да има повече специалисти и клиники, които да ни помагат, а не да губим ценно време в чакане.
Надявам се всички да гушнем собствените си рожби! Simple Smile

# 111
Скъпа Polezhanov, която и клиника да си избереш ти желая успех и да открият проблема ви. Съжалявам, че не си успяла 2 години, но успеваемостта в клиниките варира около 40 процента. Няма ясен отговор, защо някои успяват примерно от първия път, а други чак от шести опит. За каква липса на пациенти може да се говори, като официалната статистика сочи, че в България за съжаление са  около 150 000  двойките с репродуктивни проблеми. По - добре да има повече специалисти и клиники, които да ни помагат, а не да губим ценно време в чакане.
Надявам се всички да гушнем собствените си рожби! Simple Smile
Добре казано kotashki, само бих допълнила, че около 150 000 са диагностицираните, а колко още има не се знае. Аз също имам неуспешни опити, но не злословя по форумите за лекарите и клиниките, защото това вреди на нас самите. Когато се подлагам на тази процедура имам нужда от подкрепа и позитивизъм и мисля, че това е целта на споделянето във форумите. Чувството на вина, което се опитват да ми вменят за избора, който съм направила не ми харесва. Всеки има право на личен избор и правото да го отстоява!
Желая успех на всички и както казва kotashki да гушнем собствените си рожби! Simple Smile
Весел понеделник!

# 112
Момичета, игнорирането и безразличието е най - добрият начин да се справиш със злонамерени и мнителни хора! Както се казва на крива ракета и космоса и пречи! Smile

Браво liliberta! Кратко, точно и ясно. Желая ти успех! Simple Smile
След обстойно проучване се спряхме на клиника Афродита поради ред причини.
Имаме всичките изследвания и не възнамерявам да чакам една година само за консултация. Времето си лети и няма да станем по - здрави!
Един от най - добрите ембриолози е в тази клиника, а за нас това е от изключително значение! Професионалното, но и човешко отношение на д-р Баев!
И не на последно място, препоръката от наши приятели, които именно в клиника Афродита успяха!
Желая успех на всички мами във всички клиники! Simple Smile   

# 113
145 000! Не знаех, че толкова много са двойките, които се нуждаят от помощ при зачеване.
И само 5 процента от тях са потърсили специализирана помощ! Не чакайте, а веднага се обърнете към специалисти независимо в коя клиника! На фона на малка България това звучи зловещо! Ето линк към статията, която прочетох!
http://www.nostop.bg/news/details/6555/14/%D0%98%D0%BD-%D0%B2%D0 … %D0%BA%D0%B8.html

# 114
  • София
145 000! Не знаех, че толкова много са двойките, които се нуждаят от помощ при зачеване.

така е, за съжаление.

сдружение "Зачатие" и фондация "Искам бебе" проведоха преди 2 години специално социологическо проучване, което даде тези резултати.

тук можете да прочетете за това:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&view=ar … 79&Itemid=108

# 115
Здравейте, отдавна не съм писала, но хормоните си казват думата! Ту съм весела, ту кисела, добре че мъжът ми има чувство за хумор!
Petalek и jam, направо ме потресохте с тази информация, нямах представа, че са толкова много хората с репродуктивни проблеми! Според мен най - големият проблем е не информираността, невежеството и липсата на каквато и да е здравна култура! Какъв вид самолечение са предприели тези 30 000, или че проблема бил психологически, да има го и този фактор, но след определено време ако не се получава трябва да се замислиш, че само психиката не е виновна! Потърсете специализирана помощ докато не е станало късно!

# 116
И само 5 процента от тях са потърсили специализирана помощ! Не чакайте, а веднага се обърнете към специалисти независимо в коя клиника! На фона на малка България това звучи зловещо! Ето линк към статията, която прочетох!
http://www.nostop.bg/news/details/6555/14/%D0%98%D0%BD-%D0%B2%D0 … %D0%BA%D0%B8.html

Наистина е зловещо  petalek! Някой тук ми беше писал за добрите практики при репродуктивни проблеми! На фона на тази статистика са малко клиниките и специалистите, които имаме!

# 117
На фона на тази статистика трябва да се опростят и изискванията за кандидатстване към фонда! Защото предполагам, че много двойки освен липса на осведоменост имат и липса на финанси!

# 118
Да, за съжаление много лоша статистика, която засяга и моята възрастова граница, но аз не се отчайвам, защото винаги си казвам,  щом някои са успели на 47 то аз на 40 сто процента ще успея! Simple Smile
Имам на разположение съпруг и  екип от специалисти, които изцяло ме подкрепят!

# 119
 Здравейте мили момичета! Имах притеснения дали да се включа в темата, но надделя чувството ми за съпричастност! На 18 септември тази година след седем години ходене по мъките се сбъдна най - голямата ни мечта, на бял свят се появи нашето чудо Георги! Simple Smile Скъпи момичета, знам през какво преминавате, но всичко се забравя като гушнете рожбата си! Щом аз успях значи и вие ще успеете, защото в клиника Афродита ми показаха, че няма невъзможни неща!

Общи условия

Активация на акаунт