Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки

• 56 016
  • 445
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, попълних декларацията за кандидатстване, но някой знае ли освен нея дали трябва да изпратя и  изследване на FSH.
Здравей, Liliberta, и аз имах същият въпрос и ми казаха, че само декларацията е достатъчна, когато я попълним гарантираме, че отговаряме на условията на клиника Афродита.
Хубав ден и успех.

# 91
Здравейте, попълних декларацията за кандидатсване, но някой знае ли освен нея дали трябва да изпратя и  изследване на FSH.
Здравей, liliberta, и аз имах същият въпрос  и ми казаха, че изследването на FSH мога да го представя при посещение в клиниката , не е нужно да го изпращам. Давността му може да бъде 6 месеца.
Желая ти успех. Трябва да се подкрепяме. Simple Smile

Благодаря за инфото kotashki, много си мила, но ние с мъжа ми решихме да не чакаме края на кампанията и съм на преглед другата седмица при д-р Баев. Имаме всички изследвания и решихме да не губим време, че за мен  всеки месец е от значение. Желая и на теб успех. Хубав ден Simple Smile

# 92
Много се радвам за вас liliberta! Simple Smile И ние имахме насрочен преглед при д-р Баев, но мъжът ми замина за два  месеца и за съжаление трябва да изчакаме.   Стискам палци и ви желая  успех! Simple Smile

# 93
Здравейте,  ние също бяхме на консултация при д-р Баев. Обясни ни всичко как протича стъпка по стъпка.  Отговори на всички  въпроси и не ни спести нищо. Имах резерви, но съм очарована  от отношението му. Отдавна не съм се доверявала така на лекар, защото много сме изпатили. Дано и за вас да има добри новини! Simple Smile

# 94
Бях на преглед при д-р Баев и останах приятно изненадана. Другите лекари при които сме ходили, не ни даваха възможност да си зададем въпросите, все те говорят и накрая се усмихват и казват, че всичко ще е наред. Започваме със стимулацията. Дано този път да ми понесе по-леко!

# 95
Аа ето ги пак платените кибици Мецани и Джем във форума. Дано ви плащат другите клиники добре за помията, дето я изливате. Но.. То всичко се връща... Нито М. , нито Дж. Отговориха на въпроса дали са правили инвитро през живота си и дали имат деца. На Жанет мога да кажа следното-деца се правят с любов и позитивни чувства. Деца не се правят с негативност. Забрави, продължи напред и си гледай целта. Какво е ставало в миналото, си е останало там. Казвам го от опит, довел до успех.
Точно пък Мецани и Джам не можеш да наречеш платени кибици. И да, те имат деца. Но цялата грозна реклама дето Вили Пеева я прави е смешна. Аз бях пациент на клиниката и освен на д-р Баев любезността друго не ме впечатли. Но много неприятно ме изненада, че на гърба на изследвания на други пациентки, доктора ми пишеше разни указания за вкъщи. И стига едни и същи хвалебствени постове. То в клиниката нямаше толкова пациенти дето да ги напишат. Тези неща ги казвам, ако случайно наистина има някой нов потребител, дето се интересува.

Като прочета такива изказвания, започвам да се чудя, аз ли не разбирам или ти Catcat не си честна. Ще те цитирам за да разберат какво имам предвид.

60    Бременност и раждане / Искам бебе / Re: Вярвам в чудеса и скоро ще се сбъдне нашата мечта! - Тема 56   : пн, 10 фев 2014, 16:48
Здравейте на всички! Извинете ме не съм прочела предишните страници, но влизам от телефона! Днес беше моя кръвен тест, който показа 89.01 miu:ml... Бременна съм! Кафявото течение спря вчера, а днес като видях резултата направо полудях!
Много Ви благодаря за подкрепата, беше много важна за мен! Сега се надявам всичко да е наред с бебчо!

55    Бременност и раждане / Искам бебе / Re: Слънцето започва да изгрява, сбъднати мечти ни подарява! - Тема 57   : пт, 14 фев 2014, 18:42
Благодаря за подкрепата, момичета! Току що ми излезе резултата и ЧХГ ми е 692.2 mU  applauseuu Така се радвам, че въпреки течението бебчо е добре. Според калкулатора се удвоява на всеки 31.2 часа

51    Бременност и раждане / С термин януари / Re: ЯНУАРЧЕТА 2015, Добре дошли   : сб, 31 май 2014, 12:13
Здравейте бъдещи мами  Smile Присъединявам се към вас, тъй като преди няколко дни видях положителния тест  EFP Според моя календар термина ми е на 26.01.2015 г. Ходих на един преглед и видяхме точица, другата седмица предстои да видим и сърчице. Исках да ви попитам за една особеност на бременността - газовете. Вчера имах неблагоразумието да изям една салата и да изпия чаша прясно мляко и цяла нощ умрях от страх въпреки, че усещах,че не са контракции. Имам един спонтанен зад гърба си и още не мога да се отпусна, страхувам се. Ще се радвам да си общуваме тук защото иначе ще полудея от страхове!

# 96
Здравейте момичета, предстои ми преглед при д-р Баев. Като наближава датата и започвам да се притеснявам. Голяма паника съм, някой може ли да ми каже какво да очаквам?

# 97
Аа ето ги пак платените кибици Мецани и Джем във форума. Дано ви плащат другите клиники добре за помията, дето я изливате. Но.. То всичко се връща... Нито М. , нито Дж. Отговориха на въпроса дали са правили инвитро през живота си и дали имат деца. На Жанет мога да кажа следното-деца се правят с любов и позитивни чувства. Деца не се правят с негативност. Забрави, продължи напред и си гледай целта. Какво е ставало в миналото, си е останало там. Казвам го от опит, довел до успех.
Точно пък Мецани и Джам не можеш да наречеш платени кибици. И да, те имат деца. Но цялата грозна реклама дето Вили Пеева я прави е смешна. Аз бях пациент на клиниката и освен на д-р Баев любезността друго не ме впечатли. Но много неприятно ме изненада, че на гърба на изследвания на други пациентки, доктора ми пишеше разни указания за вкъщи. И стига едни и същи хвалебствени постове. То в клиниката нямаше толкова пациенти дето да ги напишат. Тези неща ги казвам, ако случайно наистина има някой нов потребител, дето се интересува.

Като прочета такива изказвания, започвам да се чудя, аз ли не разбирам или ти Catcat не си честна. Ще те цитирам за да разберат какво имам предвид.

60    Бременност и раждане / Искам бебе / Re: Вярвам в чудеса и скоро ще се сбъдне нашата мечта! - Тема 56   : пн, 10 фев 2014, 16:48
Здравейте на всички! Извинете ме не съм прочела предишните страници, но влизам от телефона! Днес беше моя кръвен тест, който показа 89.01 miu:ml... Бременна съм! Кафявото течение спря вчера, а днес като видях резултата направо полудях!
Много Ви благодаря за подкрепата, беше много важна за мен! Сега се надявам всичко да е наред с бебчо!

55    Бременност и раждане / Искам бебе / Re: Слънцето започва да изгрява, сбъднати мечти ни подарява! - Тема 57   : пт, 14 фев 2014, 18:42
Благодаря за подкрепата, момичета! Току що ми излезе резултата и ЧХГ ми е 692.2 mU  applauseuu Така се радвам, че въпреки течението бебчо е добре. Според калкулатора се удвоява на всеки 31.2 часа

51    Бременност и раждане / С термин януари / Re: ЯНУАРЧЕТА 2015, Добре дошли   : сб, 31 май 2014, 12:13
Здравейте бъдещи мами  Smile Присъединявам се към вас, тъй като преди няколко дни видях положителния тест  EFP Според моя календар термина ми е на 26.01.2015 г. Ходих на един преглед и видяхме точица, другата седмица предстои да видим и сърчице. Исках да ви попитам за една особеност на бременността - газовете. Вчера имах неблагоразумието да изям една салата и да изпия чаша прясно мляко и цяла нощ умрях от страх въпреки, че усещах,че не са контракции. Имам един спонтанен зад гърба си и още не мога да се отпусна, страхувам се. Ще се радвам да си общуваме тук защото иначе ще полудея от страхове!

Аз не разбрах какво искаш да кажеш с тези цитати на Каткат?

# 98
И аз не разбрах!
Момичето е бременно и само може да й честитим   bouquet
Доколкото знам има постигната бременност и ранен аборт в клиника Афродита, след което сменя клиниката и в момента е бременна от опит в друга клиника.
Но нека тя да си разкаже, ако прецени.

# 99
И аз не разбрах!
Момичето е бременно и само може да й честитим   bouquet
Доколкото знам има постигната бременност и ранен аборт в клиника Афродита, след което сменя клиниката и в момента е бременна от опит в друга клиника.
Но нека тя да си разкаже, ако прецени.
Имам два спонтанни аборта в ранен стадий и този проблем ми е до болка познат. По предписание на лекарите трябваше задължително да се пазя поне 4 месеца . Чудя се коя клиника би направила ин витро месец и половина след спонтанен аборт!?

# 100
Здравейте, момичета,   започнахме стимулацията. На Мерионал и Цетротайд съм. За сега всичко ми понася учудващо добре, не усещам странични ефекти. При вас как е?

# 101
Здравейте,

аз също съм пациент в клиниката. Като цяло съм доста доволна от отношението на д-р Баев, доста добре обяснява, винаги отговаря на телефона си и работи с двамата партньори. Това за писането върху стари изследвания е вярно Simple Smile, но това за мен не е такъв проблем. През януари се надявам и аз да започна процедура, така че всякаква информация ще ми е полезна. Не че не съм разпитала д-р и сестрите от до, но друго са си впечатленията на пациентите.

Успех на всички ни ! 

# 102
Здравейте ,
бях на преглед, мина идеално, д-р Баев се оказа много симпатичен, излишно се притеснявах. Сега чакаме  да излязат  изследванията. Стискайте палци! Simple Smile

# 103
  • София
Това за писането върху стари изследвания е вярно Simple Smile, но това за мен не е такъв проблем.

предлагам да пуснем нова тема за събиране на помощи за закупуване на хартия за клиниката.

с един куршум - два заека.

хем ще има повече външни линкове към името на клиниката и лекаря (привет на пиара!), хем ще спомогнем за опазване на пациентската конфиденциалност, както законът го изисква...

Joy

# 104
  • Най-сетне у дома
Администрацията на форума да въведе такса един лев за всички новорегистрирани потребители, прописали в бг-мама специално заради тази тема  Wink и после да дари събраните пари на клиниката - за хартия. Макар, че то ще си е вътрешено движение на капитали - от клиниката ще излязат и пак там ще влязат  Wink

Общи условия

Активация на акаунт