Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки

• 56 016
  • 445
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Feride, и аз все това питам ( и в двете теми) и досега отговор не получих. Затова пък всички, които задаваме неудобни въпроси, бяхме обвинени в заговор срещу екипа на клиниката, и наречени платени злобари, замаскирани зад  женски образи  Laughing Laughing Laughing

Жалко, че не разбрахте съвета на Saule.

# 76
  • Най-сетне у дома
Feride, и аз все това питам ( и в двете теми) и досега отговор не получих. Затова пък всички, които задаваме неудобни въпроси, бяхме обвинени в заговор срещу екипа на клиниката, и наречени платени злобари, замаскирани зад  женски образи  Laughing Laughing Laughing

Жалко, че не разбрахте съвета на Saule.

Мецани, по-крив кризисен ПР не съм виждала. Убедена съм, че хората от клиниката четат тук, убедена съм, че имат за два лева акъл в главата и ще укротят орките. Аз съм последният човек, който не разбира, че в асистираната репродукция нещата се объркват (в някои клиники много повече, отколкото в други). Но като се случи, този тип мистификации и напъни вредят повече. Излезте, направете пресконференция, изложете фактите от аутопсията, покажете трогателни снимки на дечица, заченати в клиниката. Толкоз. Аз съм в този форум с името си и личната си информация. Нека някой, след като провери коя съм, дойде и докаже, че някой ми плаща  Laughing

Иначе това, че конкурентни клиники плащат на хора да оплюват страшната сила в българската асистирана репродукция ?Афродита" е несериозно. Големите клиники се пукат по шевовете. Не се радвам, че е така, но е факт.

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 23:12 от Saule

# 77
Здравейте момичета  мина доста време преди отново да  пиша ,но ми е простено излязоха ни първите две зъбчета.Струва ми се, че темата леко е изместена не е хубаво да натоварваме жените който чакат с нетърпение да започнат процедури в клиниката.Живота е хубав времето е хубаво защо да не се усмихнем и да вземем това което можем а? Simple Smile

# 78
Наистина трябва да се сигнализира модератора, много агресивна реклама.
Тези доволни майки които пишат тук са приятелки на родата от клиника Афродита. 
Явно са получили нареждане какво да пишат, аз също получих нареждане да публикувам текст в който беше написано, че от 5 години се боря за наследник и в клиника Афродита съм намерила това което търся.  Като го прочетох направо се втрещих и не можех да повярвам, че може да се правят такива неща. За това и следя темата от време на време и ще сигнализирам, не съм съгласна да се манипулират хората, аз самата търся мнение в интернет, но след тези лъжи тук, вече не бих се доверила.

# 79
  • Най-сетне у дома
Новата кампания, в която подаряват процедура, започна уж добре и после и там се напълни с "новорегистрирани потребители". Което не разбрах защо се налага, при положение, че се бяха разписали и стари, съвсем истински потребители.

# 80
Аа ето ги пак платените кибици Мецани и Джем във форума. Дано ви плащат другите клиники добре за помията, дето я изливате. Но.. То всичко се връща... Нито М. , нито Дж. Отговориха на въпроса дали са правили инвитро през живота си и дали имат деца. На Жанет мога да кажа следното-деца се правят с любов и позитивни чувства. Деца не се правят с негативност. Забрави, продължи напред и си гледай целта. Какво е ставало в миналото, си е останало там. Казвам го от опит, довел до успех.

# 81
Новата кампания, в която подаряват процедура, започна уж добре и после и там се напълни с "новорегистрирани потребители". Което не разбрах защо се налага, при положение, че се бяха разписали и стари, съвсем истински потребители.
Защо си мислиш, че като съм нов потребител не съм истински. Записах се във форума и отговорих на въпроса на кампанията на клиника Афродита за да имам по-голям шанс да ме изберат. Само старите потребители ли трябва да имат тази възможност?

# 82
Аа ето ги пак платените кибици Мецани и Джем във форума. Дано ви плащат другите клиники добре за помията, дето я изливате. Но.. То всичко се връща... Нито М. , нито Дж. Отговориха на въпроса дали са правили инвитро през живота си и дали имат деца. На Жанет мога да кажа следното-деца се правят с любов и позитивни чувства. Деца не се правят с негативност. Забрави, продължи напред и си гледай целта. Какво е ставало в миналото, си е останало там. Казвам го от опит, довел до успех.
Точно пък Мецани и Джам не можеш да наречеш платени кибици. И да, те имат деца. Но цялата грозна реклама дето Вили Пеева я прави е смешна. Аз бях пациент на клиниката и освен на д-р Баев любезността друго не ме впечатли. Но много неприятно ме изненада, че на гърба на изследвания на други пациентки, доктора ми пишеше разни указания за вкъщи. И стига едни и същи хвалебствени постове. То в клиниката нямаше толкова пациенти дето да ги напишат. Тези неща ги казвам, ако случайно наистина има някой нов потребител, дето се интересува.

# 83
Всеки има право да избере, която  клиника иска . Аз съм се насочила към тази  защото наши приятели там успяха. Още не съм била на преглед при д-р Баев, но това, че пишел на гърба на изследванията на други пациентки ми звучи малко преувеличено. Просто си мисля, че никой лекар не би си го позволил. Като чета коментарите малко ме хвана срам, приличаме на лелки, които се карат на пазара. Не трябва да забравяме, че коментираме най - святото и невинно нещо - създаването на дете. Пожелавам успех и стискам палци на всички! Simple Smile 

# 84
Ти може и да мислиш, но аз съм го видяла с очите си и то неведнъж  Naughty
Пожелавам ти успех и дано скоро сбъднеш мечтата си!

# 85
Здравейте, попълних декларацията за кандидатсване, но някой знае ли освен нея дали трябва да изпратя и  изследване на FSH.

# 86
Точно пък Мецани и Джам не можеш да наречеш платени кибици. И да, те имат деца. Но цялата грозна реклама дето Вили Пеева я прави е смешна. Аз бях пациент на клиниката и освен на д-р Баев любезността друго не ме впечатли. Но много неприятно ме изненада, че на гърба на изследвания на други пациентки, доктора ми пишеше разни указания за вкъщи. И стига едни и същи хвалебствени постове. То в клиниката нямаше толкова пациенти дето да ги напишат. Тези неща ги казвам, ако случайно наистина има някой нов потребител, дето се интересува.

Нямаше да отговарям на Джесика 11, нито да благодаря за "съвета", но ме провокира горе-написаното. Да, вярно е, на мен също д-р Баев ми пишеше указания, план за стимулация и т.н. на гърба на чужди изследвания. И на мен това ми беше неприятно, а и не го смятам за редно. Казвала съм и тук, а и в клиниката, че аз държа на конфиденциалността. И всеки пациент е в правото си да изисква това. По същата логика може да са използвани мои резултати, а и най-вероятно са. Така че, това, което пише КатКат е съвсем точно.
Джесика 11, само за протокола, отдавна съм загърбила "Афродита", и ако си прочела всичко, ще видиш, че само разказвам. Смятам, че всяка от нас има глава на раменете си и може да преценява какво, къде, дали и как. Но пък да се пишат само хвалби за д-р Баев... И той, и Афродита имат още доста дълъг път да извървят. Дано им се получат нещата. А дано, ама надали...  На всички, които все пак се доверят на "екипа" на центъра  пожелавам от цялото ми сърце да успеят.

# 87
Здравейте, попълних декларацията за кандидатсване, но някой знае ли освен нея дали трябва да изпратя и  изследване на FSH.
Здравей, liliberta, и аз имах същият въпрос  и ми казаха, че изследването на FSH мога да го представя при посещение в клиниката , не е нужно да го изпращам. Давността му може да бъде 6 месеца.
Желая ти успех. Трябва да се подкрепяме. Simple Smile

# 88
Здравейте, от пет месеца съм пациент на д-р Баев в клиника Афродита и вярвам, че ще бъда доволна бъдеща майка. За преглед не съм чакала повече от десет минути, не ми е писал нищо на гърба на чужди изследвания и винаги се е отнасял професионално и с необходимата дискретност. Обяснява ми подробно всичко и водещото във взимането на  решенията е преди всичко моето здраве. Държа да отбележа, че той не е първият специалист при когото правим опити за собствено дете, но е първият, който ми постави  правилна диагноза. Много болка виждам в изказванията на някои момичета и мога да ги разбера, когато не се получи имаме нужда да обвиним някого, минала съм през това, но благодарение на подкрепата и любовта на човека до мен го преодолях. Мили момичета стискам ни палци всички да успеем.

# 89
  • Най-сетне у дома
Никаква болка не виждай, Mucuni, хората, чиито критични коментари имаш предвид, до една имат деца. Някои от нас имат деца изобщо без асистирана репродукция, какъвто е моят случай - стерилитетът в двойката ни е вторичен. Естествено, че често хората имат нужда да потърсят виновник при неуспех, за да разтоварят тежестта, но не виждам това какво общо има със случая. Касае се за грозна кампания след смърт на пациент, за която никой още не е чул никакви реални обяснения, но пък изведнъж рязко се изпонарегистрираха нови потребители, които пеят дитирамби за клиника, в която очевидно се случват нередни неща.

Така, че по-лекичко с покровителствения тон в стил "разбирам ви, имате нужда от отдушник за мъката". Нямаме. Хората, които повдигаме въпросите, сме по един или друг начин ангажирани с каузата на добрите практики в асистираната репродукция у нас,това е всичко. Тук сме си с имената, знаят ни кои сме. А ти си новорегистриран потребител. Още един.

Общи условия

Активация на акаунт