Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки

• 56 016
  • 445
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета, нямаше ме няколко дни и сега влизам за да видя какво става с форума. Нека да сме конструктивни и да разберем повече неща преди да се подложим на процедурите. Защото целта на форума е точно тази относно новаците във форума. Аз лично си мисля че, тема като инвитро е достатъчно деликатна и мъчителна за всички който са принудени да се подложат на нея и най добрия вариянт е да споделят мнения колкото си може по инкогнито. Така че разбирам, защо са новаци във форума. Нека този форум е от помощ за всички търсещи надежда превръщаща се в реалност.

# 61
Аз харесах тази тема и се включих тук ,именно заради позитивния тон. Виждала съм теми, в които се пишат такива хули и клевети за доктори...Кому е нужно това?! Или някой подстрекава подобни писания в нечий интерес...знам ли. Всичко е възможно. Тук целта е не да критикуваме клиники и доктори, а да споделим и научим за полезен опит, по-конкретно в клиника "Афродита". Няма нужда да се изсипват негативни постинги, целящи друго. Нека не даваме на такива вмешатели да ни развалят комуникацията, от която се нуждаем.

# 62
uote author=Tanita_77 link=topic=793182.msg28802586#msg28802586 date=1407828762]
Аз харесах тази тема и се включих тук ,именно заради позитивния тон. Виждала съм теми, в които се пишат такива хули и клевети за доктори...Кому е нужно това?! Или някой подстрекава подобни писания в нечий интерес...знам ли. Всичко е възможно. Тук целта е не да критикуваме клиники и доктори, а да споделим и научим за полезен опит, по-конкретно в клиника "Афродита". Няма нужда да се изсипват негативни постинги, целящи друго. Нека не даваме на такива вмешатели да ни развалят комуникацията, от която се нуждаем.
[/quote]

Tnita_77, за какъв добър тон говориш?
Ти правила ли си инвитро , имаш ли деца?
Това да не е махленската седянка?
Пиша защото тук има доста неетични хора и правят реклама. Мисля, че в един момент всичко което се прави с цел манипулация на хората ще се върне върху вас.
Хората влизат тук и споделят мнение и търсят мнение и ако един от вас не е етичен и реши да напише нещо което не е така, много хора ще се подведат. Аз самата имах покана да напиша мнение ,че съм много доволна от тази клиника, а аз самата никога не съм ходила там и никога не съм виждала този доктор Баев. Отказах естествено, сега приятелката ми се сърди и вече не иска да си говори с мен, но смятам, че не е етично да се лъже и подвеждат хората, особено когато става въпрос за здравето на хората, още повече как се събират пари за инвитро.
 Всеки поема отговорност за действията си, не мога да  съдя,  длъжна съм да Ви предупредя, че тук има хора които правят реклама на клиника Афродита и доктор Баев, след смъртния случай за който даваха по телевизията. Вие си правете изводите, дали да се доверявате на мнения в интернет.

# 63
Колкото и позитиви да се сипят от фейк профили ситуацията е ясна. Положението на д-р Баев и сие е станало супер отчайващо щом се пънат тук като магарета на лед. Не е етично, да, бих казала, че е жестоко и супер неморално всичко което се разиграва в няколкото теми за така наречената клиника. Разчитам на това, че хората няма да се оставят да ги подведат и могат да отсеят истината от манипулациите.  Tired

# 64
Публикувана от: jam
Вмъкни Цитат
добре е всеки, който наистина се интересува от реални мнения, да проверява и профила на потребителите, които ги пишат тия мнения - кога са регистрирани, имат ли и други мнения, имат ли правдоподобна история и т.н

Като лично засегната от горенаписаното, ще си позволя да ти отправя една оферта, която абсолютно съм сигурна, че няма да откажеш. Но първо да те уверя, че съм абсолютно реална личност като теб, надявам се /не съм измислена и не съм извънземна и все още живея, както и ти в настоящото измерение/ и историята ми е съвсем реална, както и историята на всяко момиче пишещо тук! Предлагам ти да се срещнеш лично с всички "доволни майки" , както и с бъдещите такива, като започнеш с мен. Ако ти е по-удобно можеш да организираш едновременно всички. Ние ще ти донесем доказателствата-нашите ДЕЦА, родени благодарение на клиниката и д-р Баев и всички документи, свързани с това. Имам и клипче от ФМ.  След което ще се извиниш на всички и самата ще потвърдиш на останалите момичета във форума, че сме реални и с реални истории. И знаеш ли какво ще се случи? Все ще се намери някой, който ще те обвини, че като ни 'адвокатстваш' всъщност правиш реклама. Да видя как ще се почувстваш тогава. Пътя до София /за тези, които не са от тук/ и кафето са за твоя сметка. Мисля, че така пресяти през теб ще се 'реабилитираме' и спокойно ще изказваме мнения, без да сме обвинявани в измама и подвеждане на други момичета търсещи щастието да станат майки!
В другарския съд може да се включат и други невярващи, но агресивно настроени момичета да не ги изброявам сега.
По подобен начин и аз мога да ви обвиня в какво ли не, но няма да го направя, защото е глупаво и неконструктивно, а и отрицателните мисли не водят до нищо добро.

# 65
Публикувана от: Dea Sunshine
Вмъкни Цитат
Колкото и позитиви да се сипят от фейк профили ситуацията е ясна. Положението на д-р Баев и сие е станало супер отчайващо щом се пънат тук като магарета на лед. Не е етично, да, бих казала, че е жестоко и супер неморално всичко което се разиграва в няколкото теми за така наречената клиника. Разчитам на това, че хората няма да се оставят да ги подведат и могат да отсеят истината от манипулациите. 

Ти не мисли за пациентите на клиниката, за всеки влак си има пътници. Сериозно ли вярваш, че клиниката /както и всяка друга клиника/ си набавя пациенти от форумите? Знаеш ли как става рекламата, за която толкова натякваш в мненията си? От препоръка на преживял или както се казва по народно му от уста на уста. Клиниката се посещава и от много чуждестранни пациенти, както и от българи живеещи в чужбина. Всеки сам избира коя клиника да посети и на кой лекар да се довери. А конкретната клиника си има достатъчно пациенти, не се притеснявай за това.
Не рекламирам и не подвеждам никой с мненията си, просто отговарям /без някой да ме праща, препраща, суфлира и ..... думички, които мога да ти изредя, пази Боже/ на твоето изказване.

# 66
  • София
Ти не мисли за пациентите на клиниката, за всеки влак си има пътници. Сериозно ли вярваш, че клиниката /както и всяка друга клиника/ си набавя пациенти от форумите? Знаеш ли как става рекламата, за която толкова натякваш в мненията си? От препоръка на преживял или както се казва по народно му от уста на уста. Клиниката се посещава и от много чуждестранни пациенти, както и от българи живеещи в чужбина. Всеки сам избира коя клиника да посети и на кой лекар да се довери. 

В България все още хората трудно се отпускат да говорят открито на тема репродуктивни проблеми и ин витро. Дори и да ти е препоръчана дадена клиника от "уста на уста", винаги ще провериш какви са мненията за дадената клиника в интернет, особено пък от чуждестранните бъдещи пациенти.

Най-вероятно клиниката си има своите доволни пациенти, но цялата рекламна офанзива, която се проведе след смъртния случай в клиниката, за мен е грозна. Никой до ден днешен не ми отговори на въпросите - защо аджеба се появихте всички доволни пациенти и започнахте да пишете по форумите колко сте доволни от доктора и клиниката, едва след като умря жена по време на пункция? Нима нямаше доволни пациенти преди това?

# 67
  • Най-сетне у дома
толкова нагла и неетична рекламна кампания на инвитро клиника досега не съм виждала за 10 години четене из форумите.

добре е всеки, който наистина се интересува от реални мнения, да проверява и профила на потребителите, които ги пишат тия мнения - кога са регистрирани, имат ли и други мнения, имат ли правдоподобна история и т.н.

На косъм съм да информирам модератор за този нагъл абсурд. Изведнъж десет новорогестрирани потребители се оказаха доволни и обнадеждени пациенти на клиника, в която съвсем наскоро е имало смъртен случай.

Откажете се, бе, хора. НЕ ядем доматите с колците. Постигате обратен ефект.

# 68

Най-вероятно клиниката си има своите доволни пациенти, но цялата рекламна офанзива, която се проведе след смъртния случай в клиниката, за мен е грозна. Никой до ден днешен не ми отговори на въпросите - защо аджеба се появихте всички доволни пациенти и започнахте да пишете по форумите колко сте доволни от доктора и клиниката, едва след като умря жена по време на пункция? Нима нямаше доволни пациенти преди това?

Отговорът на твоите въпроси го знаем всички, и тези, които сме разочаровани от въпросната "клиника", и тези, които пишат тук дитирамби за д-р Баев и сие. От клиниката звънят на забременели момичета ( никой не се съмнява, че има такива, друг е въпросът колко са ) с молба да понапишат малко положителни отзиви. И изобщо не се притеснявам да го кажа, защото  го чух с ушите си.

PrijankaM, няма нужда от грубости, чак пък пациенти от чужбина... Аз за 8-9 месеца, през които ходех там не видях такива. Но не това е важното, да не разводняваме. Както писах и в другата тема, по-голяма услуга щяха да си направят от "клиниката" ако просто бяха замълчали и изчакали. И всичко това щеше да им бъде спестено. Всъщност трябва ли да се спестява истината?

# 69
   Здравейте и от мен! Аз не съм ентусиаст и какво от това. Това, че не съм активна във форума не означава, че не следя темите. Регистрирах се понеже не мога да отмина факта, че благодарение на д-р Баев имам син на 9месеца.
Повече от 2 години се борихме за детенце. Преди да отида при д-р Баев имам една миомектомия в следствие на която имах много сраствания за които не знаех, и без тяхното отстраняване нямаше как да забременея.
   Д-р Баев установи, че имам проблем със щитовидната жлеза- Хашимото, поликистозни яйчници и разбира се проблем с овулацията, и за капак пак бяха тръгнали миомни възли.
След правилното лечение и последваща лапароскопия успях да забременея естествено. Д-р Баев проследяваше цялата ми бременност  и раждане. Възхитена съм от отношението и професионализма. Познавам и други жени,
които са благодарни  една от които го наричаше Бог.
Ако се реша за второ пак бих отишла принего
P. S. Готова съм и аз да застана открито пред тези, които не вярват. Но в крайна сметка това си е за тях

# 70
Здравейте на всички СТАРИ и отлежали в форума бг мама , аз отново изпадам в потрес от коментарите , които правите !!!!!!!  Лично да споделя моето занимание не е да вися в форума от години . дни , седмици , месеци , а имам работа и семейство които изпълват живота ми . Затова съм регистрирана от 2009 г. ,но не коментирам по форуми , защото е празно занимани. Вече съм убедена че вие ПРИШЪЛЦИ  нямата друга работа/ дано да е платена /  , освен да се занимавате с клиника Афродита . Тъй като аз съм доволна от клиника Афродита , ще отделя от ценното си време , да се занимавам с не градивната Ви критика. Успех!

# 71
  • Най-сетне у дома
Здравейте на всички СТАРИ и отлежали в форума бг мама , аз отново изпадам в потрес от коментарите , които правите !!!!!!!  Лично да споделя моето занимание не е да вися в форума от години . дни , седмици , месеци , а имам работа и семейство които изпълват живота ми . Затова съм регистрирана от 2009 г. ,но не коментирам по форуми , защото е празно занимани. Вече съм убедена че вие ПРИШЪЛЦИ  нямата друга работа/ дано да е платена /  , освен да се занимавате с клиника Афродита . Тъй като аз съм доволна от клиника Афродита , ще отделя от ценното си време , да се занимавам с не градивната Ви критика. Успех!

Очевидно хората, които са те убедили да правиш реклама на клиника в криза след смъртен случай, не смятат, че форумите са празна работа. Иначе тази тема нямаше да я има, а и ти нямаше да отделяш от ценното си време  Wink за да излъскваш имиджа й във форум с над 200 000 потребители.

Аз разбирам, че в медицината се случва какво ли не и клиниките трябва да някак да продължават дейността си след големи фалове. Но това, което се случва в момента, е антирелклама. Честният начин е да се излезе с публична информация за причините за смъртта на пациентката. Всичко друго е грозно и отблъсква още повече. Ето ти един безплатен ПР-съвет за клиниката.

# 72
Както се вижда, хейтърите са се активирали и тук. Не измествайте целта на форума като пишете само глупости и клевети. Хората влизат, за да споделят опит, не да четат хейтърските ви, предполагам платени от конкуренти ,постове. Щом не споделяте нищо конкретно, ясно е защо влизате. Оставете тези, които имат нужда от полезна информация да си говорят.
Да, никой лекар не е застрахован от нещастен случай в практиката си. Чест прави на д-р Баев и клиника Афродита, че не се скриха като това им се случи, а веднага излязоха с позиция и обясниха ситуацията. Доколкото имам информация, подобен трагичен случай по същото време е имало и в  друга видна клиника, която не пести средства за реклама, включително и тук, но е потулен. Само че който има познати лекари в Пирогов, може да попита за случая. Кое от двете като поведение е по- правилното? Отговорът е повече от ясен. Така че хейтъри, прикрити зад женски профили, замълчете и отидете на друго място да изпълнявате поръчките. Тук хората искат помощ и подкрепа, нямат нужда от вашите негативни думи. Злобата е национална черта, но не е нужно да я допускаме и да я приемаме. Направо съм изумена как може от една такава позитивна и нужна тема да правите толкова злобна кампания. Като сте против екипа на Афродита, просто не влизайте тук. Много е просто и лесно.

# 73
  • София
сладуранка  Laughing

# 74
Нека са ви живи и здрави бебчета на всички мами, забременели в клиниката. Вярвам, че ви и има и че сте доволни.
Не се усещате обаче, че с това си внезапно регистриране и с тези наскорошни "спонтанни" хвалебствия на клиниката и доктора, и тук и в Зачатие, вместо целта си (му) постигате точно обратното! Къде бяхте през цялото останало време?

Общи условия

Активация на акаунт