Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки

• 56 016
  • 445
  •   1
Отговори
# 45
Записвам се, за да следя темата и отзивите. И ние сме пред избор. По-скоро аз. Насочени сме към клиника Афродита от моята гинеколожка. Препоръча ми я. Гледам най-различни статистики, виждам, че имат успеваемост, но все още не съм решила. Търся всичко за клиниката.

# 46
Записвам се, за да следя темата и отзивите. И ние сме пред избор. По-скоро аз. Насочени сме към клиника Афродита от моята гинеколожка. Препоръча ми я. Гледам най-различни статистики, виждам, че имат успеваемост, но все още не съм решила. Търся всичко за клиниката.

Здравей teriboT, радвам че се присъединяваш към групата. Според мене търси информация от лекари . Форумите са пълни с недоброжелатели. Ние които сме минали процедурата , ще те информираме. Пожелавам ти успех.

# 47
teriboT с удоволствие ще ти кажа всичко което съм разбрала аз до момента, пиша ти отново тъй като този избор е много, много важен и наистина е така. Аз съм както казах над 40 и имам и такива приятели съответно. Моя близка ходи точно 5 пъти, казвала съм и отиди веднъж пробвай при д-р Баев в МЦ "Афродина" но тя не отиде там. Ходи в други клиники не ми е удобно да споменавам имена изхарчи куп пари накрая НИЩО. И сега като пуснем "Сине, сине ти си ангел мой" очите им се навлажняват. Е това е една лична драма разбира се но те бяха толкова сигурни а не отидоха там където наистина се получава. Затова избора е важен питай което знам ще го кажа избора на правилния път е най трудното нещо. С каквото мога ще помогна.

# 48
Здравейте аз съм жена над 40г.  но все още имам надежда, ходих и на други места имаше предложения но само в МЦ "Афродита" ми дават шанс, това да е с МОЯ яйцеклетка. Така че, благодаря на всички в "Афродита" Започвам през септември ще ви държа в течение.

И ние решихме- ще се запишем за първа консултация в клиника "Афродита" през септември, след отпуските Simple Smile Вашите мнения, а и други, които изчетох, както и личните впечатления на моята позната, ни помагат много да се ориентираме Hug. Дай Боже да е на късмет!

# 49
  • Варна
Съвет към жените които нямат доказан проблем , да опитат три инсеминации , ако не се получи тогава ин витро. Д-р Баев разяснява процедурата , инсеминация е процедура без предварителна подготовка в деня в който д-ра види фоликули с необходимата големина прави трансфер на предварително обработена семенна течност на партньора. За него има лишения от секс, 5 дни да не пуши и пие . След един - два дни се прави ре инсеминация.

# 50
Здравейте! Радвам се, че има такава тема, в която ще може да споделяме как протича процедурата. Аз съм одобрена от фонда, но след ката се консултирах с Д-р Баев, решихме да започнем стимулация от септември. Ще ви държа в течение .

# 51
Здравейте момичета,  както ви казах направих снимка на мамограф. Другата седмица отивам при д-р Баев, ще трябва да чакам да ме вмъкнат между прегледите ,защото няма свободни часове.  Засега от М.Дом  казаха че всичка е ок. Dudy какво стана с твоите изследвания...?

# 52
  • София
Само на мен ли ми е странно, че в поредната нова тема за доволни пациенти на клиника Афродита, пишат само новорегистрирани потребители  newsm78

Интересно ми е защо преди смъртния случай в клиниката, активността в темите за Афродита беше почти нулева?

Грозно е, това което правите!

# 53
Публикувана от: stunyto
Вмъкни Цитат
Здравейте момичета,  както ви казах направих снимка на мамограф. Другата седмица отивам при д-р Баев, ще трябва да чакам да ме вмъкнат между прегледите ,защото няма свободни часове.  Засега от М.Дом  казаха че всичка е ок. Dudy какво стана с твоите изследвания...?

Stunyto, извинявай за въпроса, защо си ходила на мамограф? Това изследване задължително ли е?

# 54
Цитат на: seniorata2 в чт, 07 авг 2014, 14:59
Здравейте аз съм жена над 40г.  но все още имам надежда, ходих и на други места имаше предложения но само в МЦ "Афродита" ми дават шанс, това да е с МОЯ яйцеклетка. Така че, благодаря на всички в "Афродита" Започвам през септември ще ви държа в течение.

Попаднала си където трябва, мила, не се притеснявай. Много са жените с подобен проблем. Аз лично познавам десетина покрай обиколните турове по различни "клиники". За съжаление, практиката показва, че в по-големите клиники се прави повече бизнес, отколкото медицина и се гони успеха изразен в проценти. Човешкият фактор е просто една статистическа единица. Уж безнадеждните случаи деликатно се отстраняват и в крайна сметка се срещаме тук, където правят и невъзможното възможно. А всяка жена има право на щастие, независимо от нейните години. Нали затова съществуват тези клиники да помагат или май прекалявам с романтиката....
Стискам ти палци и ще се радвам да се засечем в клиниката.

# 55
Прекрасен избор на клиника и доктор.Благодарение на тях имаме дъщеря на година и половина още от първия опит.Сега ни предстои и втори,за който със сигурност ще се доверим отново на тях.

# 56
Публикувана от: stunyto
Вмъкни Цитат

Stunyto, извинявай за въпроса, защо си ходила на мамограф? Това изследване задължително ли е?

Здравей Девика, както споделих 2009 правих процедура в  Афродита и сега се радвам на вече голям мъж, но от тогава не съм правила задължителните профилактични прегледи един от които е мамография. По съвет на Д-р Баев отидох в М. Дом , просто профилактично. Моя съвет е да се направи подобен преглед за всеки случай. Ако имаш въпроси съм на разположение.

# 57
  • София
толкова нагла и неетична рекламна кампания на инвитро клиника досега не съм виждала за 10 години четене из форумите.

добре е всеки, който наистина се интересува от реални мнения, да проверява и профила на потребителите, които ги пишат тия мнения - кога са регистрирани, имат ли и други мнения, имат ли правдоподобна история и т.н.

# 58
толкова нагла и неетична рекламна кампания на инвитро клиника досега не съм виждала за 10 години четене из форумите.

добре е всеки, който наистина се интересува от реални мнения, да проверява и профила на потребителите, които ги пишат тия мнения - кога са регистрирани, имат ли и други мнения, имат ли правдоподобна история и т.н.

Ако желанието да получиш подробна информация за нещо важно, което ти предстои, е рекламна кампания....здраве му кажи. Нека така да е. Не е нужно тук да изливате негативизма си. Оставете ни да си споделяме. Ако не Ви интересува темата, просто не влизайте. Има хора, за които е жизнено важно да чуят друго мнение. Не съдете, без да имате достатъчно факти. Това, че някои пишем отскоро нищо не означава. За всяко нещо си има първи път. Зависи на кого кога му идва до главата даден проблем.Желая Ви успех, ако сте една от нас!

# 59
  • София
темата интересува всички, които реално са пациенти или се борят за защита на правата на пациентите.

ще я следим подробно, бъдете сигурна.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт