Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки

• 56 016
  • 445
  •   1
Отговори
# 150
Аз не можах да гледам тегленето при Гала, но не са ни избрали, любобитно ми е кой и как е избирал имената. Ще бъде интересно след време и да се оповести колко са успешните опита.

# 151
Здравейте, не съм писала до сега във вашата тема, но от дълго време правя проучване към коя клиника да се насоча. Прочетох всички форуми  на тази тема и се спрях на Афродита. Естествено голямо значение оказа и препоръката на личният ми гинеколог за д-р Баев защото аз имам дете заченато и родено по естествен път, но след изкарани здравословни проблеми за второ ще трябва да се борим чрез ин витро процедура.
Аз също гледах предаването на Гала и за съжаление не ни изтеглиха, но пожелавам успех на всички!
Ще следя с интерес всичко, което споделите.

Добре дошла в групата Бебеланче.  Не разбрах била ли си на преглед при д-р Баев или ти престои. 

# 152
Муцуни, и от мен едно тихичко честито! Аз също съм с два спонтанни аборта преди успешната ми бременност. Много добре разбирам твоите притеснения относно износването след предишните два аборта, но искам да те помоля да не правиш тази грешка като мен - не се вкопчвай във всяко неразположение. Мисли само хубави неща, срещай се с добронамерени хора, гледай забавни предавания, наслади се и се радвай на бременността. Аз пропуснах всичко това улисана във всяко едно неразположение до параноя и сега горчиво съжалявам за това. Този път финала ще е успешен, защото си в най-добрите и загрижени ръце-тези на д-р Баев!

# 153
Девика благодаря за подкрепата. Опитвам се да не обръщам внимание и както казваш да се насладя на бременността. За мое щастие хората около мен са позитивни и не ме натоварват. Мъжът ми е страхотен човек и гледа всячески да ми угоди. За сега съм спокойна,  не сме оставили нищо на случайността, прегледите са ми редовни и се доверявам на професионализма на д-р Баев.
Бебеланче приветствия и от мен. Винаги съм се възхищавала на майки като теб защото се иска много сила за да се подложиш на това изпитание при положение, че вече имаш едно дете.

# 154
Здравейте, при мен е все същото. Стимулацията продължава и през празниците, така че сме си в София.
Бебеланче дошла, въпреки че колкото по-малко имат такива проблеми, толкова по-добре.
Нещо Petalek си мълчи.

# 155
Момичета, пожелавам на всички положителни резултати, безпроблемна бременност и прекрасни здрави бебета! Благодарна съм, че съдбата ме отведе при Д-р Баев! Почти се бях отказала след разочарования и болка. След две успешни операции направени от Д-р Баев и ин витро процедура съм в очакване на своето бебче Simple Smile Понякога много се страхувам, но сигурно всеки минава през такива моменти....нямам търпение да  гушна малкото човече Simple Smile

Дано Коледното чудо и Новата година донесат нови надежди и сбъднати мечти на всички!

# 156
  • София
Извинявам се, че се вмъквам тук, но установих, че темата за безплатната процедурата в клиника Афродита е заключена. Някой знае ли какво стана с жребия!? newsm78

# 157
Здравейте и Честита Нова Година!
Желая да сме здрави и силни за да може да понесем радостите и неволите през следващата година.
Дано всички пожелания на didito_mam да се сбъднат.
Аз съм добре и чакам с нетърпение да видим  малката шушулка как се развива.

didito_mam в кой месец си и кога предстои щастливото събитие?

Earth няма защо да се извиняваш, видях че има изтеглен победител за безплатната процедура, обявен е на последната страница на темата.

# 158
За много години и от мен! Пожелавам на всички през тази година да са здрави и тя да ни дари с още рожби. Дано да споделяме само хубави и положителни емоции.

# 159
За много години! Желая на всички бебета, за нас няма по-голямо щастие от това.
didito_mam и mucuni на вас лека бременност и хубави и здрави бебета.
Хубава седмица.

# 160
Да ни е честита и на късмет Новата Година!
Лилиберта много ми хареса  пожеланието ти, от твоите уста в божиите уши.
дидито добре дошла и ще се радвам да споделиш опит.

# 161
Честита Нова Година! Желая на всички положителен резултат и здрави бебета.
Нищо друго не може да ни направи истински щастливи.
didito_mam и Mucuni радвайте се на бременността си, ние мечтаем за това.

# 162
За много години! Празниците и почивката свършиха, мъжът ми вече няма извинение и започваме. Предстои ни преглед и консултация при Баев и Дойчев, ще видим какви изследвания ще назначат и ще разказвам.
didito_mam честито, желая ти хубаво и здраво бебоче Simple Smile
Дано тази година да донесе късмет на всички!

# 163
Здравейте, не съм писала до сега във вашата тема, но от дълго време правя проучване към коя клиника да се насоча. Прочетох всички форуми  на тази тема и се спрях на Афродита. Естествено голямо значение оказа и препоръката на личният ми гинеколог за д-р Баев защото аз имам дете заченато и родено по естествен път, но след изкарани здравословни проблеми за второ ще трябва да се борим чрез ин витро процедура.
Аз също гледах предаването на Гала и за съжаление не ни изтеглиха, но пожелавам успех на всички!
Ще следя с интерес всичко, което споделите.

Добре дошла в групата Бебеланче.  Не разбрах била ли си на преглед при д-р Баев или ти престои. 

Не съм била на преглед, живот и здраве другата седмица имаме час при д-р Баев.

# 164
За много години мили момичета! Желая на всички тази година да донесе само положителни резултати и да сбъднете мечтата си. Знам през какво преминавате, но накрая всичко се забравя и остава само безграничната лябов и благодарност.

Общи условия

Активация на акаунт