Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки

• 56 016
  • 445
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря за хубавите думи мамаивана, дано тази година да е нашата.
Стискайте палци момичета, утре съм на пункция и се моля като размразат материала на мъжът ми да се окаже качествен. Звучи малко грубо, но това е истината.

# 166
Liliberta стискам палци в "материала" да има истински бойци. На нас д-р Велев ни даде добри шансове, но не се получи миналия път, така че не се отчайвай. Много са факторите, които влияят, но поне знам, че Баев и Дойчев правят всичко възможно и не се отказват.

# 167
 Mила liliberta, стискам палци, всичко ще бъде наред, ще видиш.
Бяхме на преглед и бебо се развива перфектно, щом д-р Баев се усмихва, няма проблеми. С мъжът ми взехме решение да е изненада пола, но аз му говоря в мъжки род.
Vespova успех и на теб тази година.
mamaivana половината път го изминах, остава другата половина.
Момичета да внимавате като излизате навън. Днес за малко да падна, изкарах си акъла. 

# 168
За много години момичета!   
На мъжът ми спермограмата излезе перфектна, но аз съм със занижен яйчников резерв. Решихме да пробваме на естествен цикъл , за да не натоварвам организма си.
Мила лилиберта стискам палци процедурата да е минала добре.  Hug
Муцуни ти да се пазиш, че човек каквото сам си направи...
Бебеланче, успех ти желая, много сили трябват  да се подложиш на това при положение, че имаш дете. Simple Smile

# 169
Здравейте, кошмарна неделя. В събота вечерта прокървих, приемане по спешност, преглед и изписване днес. Положението е стабилизирано, пазя леглото, но беше ужасно.

# 170
Привет момичета, искам да споделя благата вест, че най - накрая ще ставам мама!!!  Кръвния тест е положителен. Господ здраве да им дава на д-р Баев и Дойчев. Няма по-голяма радост от това.

# 171
Привет момичета, искам да споделя благата вест, че най - накрая ще ставам мама!!!  Кръвния тест е положителен. Господ здраве да им дава на д-р Баев и Дойчев. Няма по-голяма радост от това.

Супер, лека и успешна бременност до края!

# 172

Страхотно, честито лилиберта, лека бремнност и здраво бебче!  Hug
Муцуни как си? Надявам се, че всичко е наред.
Аз от другата седмица почвам стимулацията, нямам търпение.

# 173
Браво лилиберта! Лека и спокойна бременност. Както е тръгнало дано и ние скоро да се похвалим.
При нас малко се промениха нещата, решихме да събираме яйчица, че не се знае.
Муцуни радвам се, че всичко е минало добре, не се шашкай.

# 174
Ех че хубава новина! Лека бременност мила лилиберта, сбъдна ти се новогодишното пожелание Hug
Муцуни стискай краката и не се давай.
Аз продължавам, увеличихме дозите, замразяваме за черни дни Simple Smile и дано аз съм следващата с благата вест!

# 175
Лека бременност и прекрасно дете ти желая Лилиберта!   bouquet

# 176

Честито мила! Наслаждавай се на бременността и събирай сили, че после ще ти трябват. Simple Smile

# 177
Честито Лилиберта! Желая ти лека бременност и да гушнем нашите съкровища.
При мен положението е стабилизирано, нямам повече кървене, пазя леглото.

# 178
Благодаря ви за хубавите пожелания, стискам палци всички да видите двете черти!
Муцуни радвам се, че при теб са се оправили нещата. Като видях  много се уплаших и не посмях да ти напиша.

# 179

Браво liliberta! Лека бременност и силно и здраво бебче.
Толкова се радвам като видя такава новина. Пътя е труден, но всичко си заслужава за да гушнем малките си рожби.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт