Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки

• 56 016
  • 445
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, излезе кръвният и ЧХГ- 93. Положителен резултат за бременност, но сега съм притеснена, че е малко високо. Утре съм при д-р Баев, едвам издържам.
Фолиевата, стискам ти палци, за чакането нищо не помага, бях загубила концентрация, нищо не можех да свърша, само броях дните.
СПетрова, радвам се за теб, мъжкифактор е по-добрата диагноза при всички положения.
Застани твърдо против цигарите и не отстъпвай.
Успех!

С малко закъснение честито и от мен! Желая ти безпроблемна и лека бременност!

# 226
Благодаря на всички за хубавите пожелания. Май ще се окажат две, дано ги задържа до края.
Успех момичета, моля се по-скоро да видите двете черти и да изпитате това щастие.

# 227
Аз пак минавам много набързо, пак съм на черешата.
Не можах почти нищо да изчета назад, но поздравявам всички и стискам палци на всички   bouquet
Ние - почваме Кломифен цитрат за три месеца и паралелно ще се повтарят изследванията. Било уж безвредно  newsm78 Малко странични ефекти имало, но един от възможните бил промени в настроението. Ей, това вече ще ме довърши!
ПС: Опитвам се да запазя чувството си за хумор. Да не ме помислите за безчувствена к....

Надявам се скоро да мога да ви изчета и да попиша малко по-подробно.
Хубава вечер от мен   bouquet

# 228
Благодаря на всички за хубавите пожелания. Май ще се окажат две, дано ги задържа до края.
Успех момичета, моля се по-скоро да видите двете черти и да изпитате това щастие.

Честито и от мен! Желая ти лека и безпроблемна бременност.
С един куршум два заека, дай боже всеки му!

# 229
Здравейте, момичета, чувствам се учудващо добре, не ми се гади, нито ми се вие свят, само ми се доспива по-рано, цял филм не мога да изгледам.
СПетрова успех с лечението, струва ми се малко силно за начало, но лекарите знаят най - добре.
Пробвайте и с билки като женшен, астрагалус, ленено семе и др.

# 230
Здравейте, радвам се да видя, че всички сте в добро състояние на духа. Аз си дебелея и вече се оглеждам за нови дрехи.  Д-р Баев е доволен от развитието на плода. Вече ще ходим веднъж месечно на консултация, ако няма проблеми.
Лилиберта чудесно е, че не ти става лошо, при предишната ми кратка бременност ужасно повръщах.
СПетрова стискам палци настроенията да са приемливо променливи.

# 231
Минавам да проверя как сте. При мен се редуват добри и лоши дни, днес май е от добрите, хормоните ми идват в повече, може и да съм се депресирала...
СПетрова, ако и на мъжът ти така му влияе се запаси с огромно търпение, положението понякога е страшно, моят на какво го подлагам...
Лилиберта и Муцуни радвам се за вас,  дебелейте си с удоволствие Simple Smile

# 232
Момичета  да се похваля и аз, вчера бях на преглед и възлите ги няма! Продължаваме със стимулацията и другия месец, може и да стане чудото.
Браво на Муцуни и Лилиберта, важното е, че се чувствате добре.
Веспова, какво става, не ти е за първи път, от времето ще да е, пролетта нещо се бави.
СПетрова и аз мисля, че ако не друго, билките няма да навредят.

# 233
Здравейте!

Да, и аз разбрах, че е силно за начало. Не знам, може би за по-сигурно. Може ли да ми обясните за билките, нищо не са ми казали. Половинката ходи сам на прегледа и както споменах, отношенията не са ни най-светущите в момента, но ако беше споменал за билки, щях да запомня...

# 234
Здравейте, момичета, попаднах на тази статия и бързам да я споделя, специално за Муцуни, а и за всички бъдещи мами е полезна:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4638179
СПетрова, ето един линк и за теб от бг-мама, има всякаква информация по проблема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=808851.225;topicrefid=20

# 235
Привет, момичета, днес бях на преглед и утре ми предстои пункция. Стискайте палци да имам качествени яйцеклетки.
Ивана и аз си мисля, че е от времето, на хормоните не им обръщам внимание... Simple Smile

# 236
Здравейте момичета много съм щастлива да ви споделя че чхг -269 от вчера.Надявам се всичко да е наред този път. Нямам търпение за първият си преглед.

# 237
Здравейте момичета много съм щастлива да ви споделя че чхг -269 от вчера.Надявам се всичко да е наред този път. Нямам търпение за първият си преглед.

Честито,  стискам палци всичко да е наред. Да не са две и при теб?

# 238

Честито мила, страхотно ти е ЧХГ. Желая ти лека и успешна бременност. И теб ли д-р Баев ще те следи?

Иса благодаря за предложението, ние вече сме подписали договор с Future Health, МЦ Афродита е техен представител, направиха ни страхотна отстъпка, защото при нас нищо не е сигурно до самото раждане.

# 239

Честито, стискам палци да нямаш проблеми!
 Дано и при нас скоро да има положителни резултати!

Общи условия

Активация на акаунт