Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки

• 56 016
  • 445
  •   1
Отговори
# 210
Шока при мъжете е голям, пада им самочувствието, стават като малки деца. Съвета ми е любов, търпение и разбиране. Трябва му време да го асимилира. Да отказва цигарите, трябва да си непреклонна.
Сондажът ти е верен, Дойчев е страхотен професионалист.

# 211
Здравейте на всички!
Нещата при нас добиха някаква яснота. Както изглежда при мен всичко е наред - яйчниковият резерв е ок. При половинката обаче нещата не стоят така. Подвижността не е ок, както писах, морфологията - също...
Бая изчетах и бая обсъждах, и изводът, който си правя за мен, е че е било късмет да се спра на тази клиника, имайки предвид проблемите ни. Сондажът ми показва, че Дойчев е един от най-добрите ембриолози тук.
Мъжът ми, обаче, не го приема леко. Много ми е притеснено, направо ходя на пръси от няколко дена. Пуши като комин, а трябва да ги спре. И мен ми се допушва от нерви вече. Отворена съм към съвети как е най-добре да се подходи в емоционален план.
Тепърва ще обсъждаме какви добавки, какви лекарства и т.н. ще приема.
Поздрави от мен!

Това, че при теб няма проблеми е страхотно! Ние също сме с мъжки фактор,  диагнозата на мъжът ми беше обструктивна азооспермия, но успяхме именно заради професионалното отношение на д-р Баев и Дойчев. Тежко е като поставят диагноза мъжки фактор, разбирам те, че ходиш на пръсти и не смееш нищо да кажеш, но му дай някакво време да се съвземе и след това край на страданието, да се фокусира върху нещата, които ще решат проблема, това е целта.
Успех ти желая.

# 212
Тежко, тежко, колко да им е тежко. Давай бодро, по - хубаво ли щеше да е и ти да имаш проблеми.
Сега пък ще му трепериш. Не си дават сметка ние на какво се подлагаме. Да се взима в ръце и да спира цигарите.

# 213
Момичета, моля ви, проявете малко повече толерантност. Да не забравяме, че и ние минаваме през стряскащи фази в поведението и изискваме от нашите половинки разбиране.
Петрова, положително е, че при теб няма проблем, но не му го навирай в носа защото така още повече ще се подтисне. Човека в момента има нужда от пълната ти подкрепа, направи всичко възможно той да почувства , че му я даваш.

# 214
Благодаря ви от сърце! Не е лесно, да. Не мога да асимилирам още дали е положително това, че проблемът не е в мен. Продължава да е много напрегната обстановката, даже за малко да отменим резервацията за почивните дни. Много тежко го приема, опитвам се да подкрепям и да разведрявам обстановката, но мисля, че не се получава. Не говорим тези дни на темата. Ще се опитам да си прекараме добре и
ще пиша другата седмица.
Прекрасни почивни дни ви пожелавам и дано при следващото ми включване да мога да се похваля с малко по-стабилна и ведра половинка...  bouquet

# 215
Ведри празници и от мен момичета. Аз много уважавам 3ти март.
Ние сме си в София, за всички, които ще пътуват, приятно изкарване. Simple Smile

Петрова, положително е!

# 216
Привет и от мен. Вчера мина и моят трансфер, върнаха ми два ембриона. Сега започва великото чакане до теста.На всички в процедура успех  и стиснати палци от мен.

# 217
Здравейте, излезе кръвният и ЧХГ- 93. Положителен резултат за бременност, но сега съм притеснена, че е малко високо. Утре съм при д-р Баев, едвам издържам.
Фолиевата, стискам ти палци, за чакането нищо не помага, бях загубила концентрация, нищо не можех да свърша, само броях дните.
СПетрова, радвам се за теб, мъжкифактор е по-добрата диагноза при всички положения.
Застани твърдо против цигарите и не отстъпвай.
Успех!

# 218
Здравейте, излезе кръвният и ЧХГ- 93. Положителен резултат за бременност, но сега съм притеснена, че е малко високо. Утре съм при д-р Баев, едвам издържам.
Фолиевата, стискам ти палци, за чакането нищо не помага, бях загубила концентрация, нищо не можех да свърша, само броях дните.
СПетрова, радвам се за теб, мъжкифактор е по-добрата диагноза при всички положения.
Успех!

Петалек, добре дошла в клуба на бъдещите мами! ЧХГ е много добро, утре си направи нов тест и ще видиш колко се е увеличило. Д-р Баев сигурно е много щастлив, напоследък само положителни резултати.
Стиснати палци, Фолиевата да стане чудото!

# 219
Успех!

Супер, стискам ти палци всичко да е наред! Не притеснявай, че ти е високо Simple Smile Колкото по-високо толкова по-добре Simple Smile Успех!

# 220
Петалек Честито!Чудесна новина  в началото на най-женския месец. Дано повлечеш крак и да завалят много положителни тестове. А ЧХГ въобще не ти е голямо, много е добре даже.Д-р Баев ще е много щастлив, а и той го заслужава. а и ти newsm44  Стискам палци всичко да е наред !

# 221
Успех!

Честито мила! Великолепна новина, ЧХГ е страхотно, може пък да се окажат две Simple Smile, моето беше малко по-ниско.
Фолиевата стискам ти палци, чакането е ужасно, съвет не си прави предварително тестове, само ще се подтиснеш.

# 222
Успех!

Честито Петалек! Мечтая за такива новини, да видим другия месец  при мен какво ще се случи.
ЧХГ ти е много добро, както е казал мечо Пух " Kолкото повече, толкова повече".

# 223
Петалек, честито, молитвите ми са били чути и чудото е станало! Дано и при мен да стане!!!
Стискам ти палци всичко да е наред и да имаш прекрасна бременност!

# 224
Честито на момичетата, а на другите успех! Не губете вяра, че мечтите се сбъдват!

Общи условия

Активация на акаунт