Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки

• 56 017
  • 445
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, всичко мина. Извадиха само пет яйцеклетки, от които три са годни. Сега съм на повикване, успокояваме това, че Дойчев си знае работата.
Бебеланче, радвам се за теб, само така да ти върви.
Добра седмица, момичета.

Стискам палци петалек да станат хубави ембриони. Това са добри новини. Аз също съм добре.
Не съм имала кървене след последния път, но и съм ограничила движението, само до д-р Баев и обратно вкъщи. Пазя се и от вируси, че в момента било страшно.

# 196
Здравейте и от мен!
Бях в командировка и преди час се връщам. Ще помоля за положителни мисли утре  Praynig
Отиваме на спермограма, микробиология, хормонални, вирусология и антимюлеров. Ще пиша утре или другиден, а вие стиснете по едно палче   bouquet

Здравей Петрова, стискам палци и за теб. Очаквам да разкажеш как е минало.
Дано нямате големи проблеми.

# 197
Здравейте, всичко мина. Извадиха само пет яйцеклетки, от които три са годни. Сега съм на повикване, успокояваме това, че Дойчев си знае работата.
Бебеланче, радвам се за теб, само така да ти върви.
Добра седмица, момичета.

Петалек стискам палци и трите да се развият. Моя позната успя  с една, трансфер на пети ден, миналата седмица влезе в девети и чака бебчето, момче е и ще го кръстят Антон на д-р Баев.
Мила Ивана и при мен имаше подобни проблеми, не се отчайвай, нещата ще се оправят, трябва да вярваме, такава ни е съдбата.

# 198
Не съм се отчаяла просто много ми се насъбра, татко не е добре, сега и това... То май от стрес се получава всичко. Иначе имам пълно доверие на д-р Баев и знам че ще направи всичко по силите си за да имам дете. Напоследък се интересувам от допълнителни методи за стимулиране, някой да е пробвал и да има информация.

# 199
Здравейте! Много набързо минавам, когато имам повече време и си подредя мислите, ще пиша пак.
Така минахме първите изследвания. С две думи, микробиологията е чиста, хормоналните са ок (това го предполагах, защото пусках скоро), вирусологията също. Антимюлеровия го чакаме. И така. Спермограмата не е ок, подвижността не е много добра.

Това е засега от мен. Ще пиша скоро пак. Около мен всичко е лудница просто.

# 200
Здравейте! Много набързо минавам, когато имам повече време и си подредя мислите, ще пиша пак.
Така минахме първите изследвания. С две думи, микробиологията е чиста, хормоналните са ок (това го предполагах, защото пусках скоро), вирусологията също. Антимюлеровия го чакаме. И така. Спермограмата не е ок, подвижността не е много добра.

Дано да нямате други проблеми, и ние бяхме с мъжки фактор. Внимавай с мъжа си, че се сриват психически, трудно го преодоляват. Ако  само подвижността е проблема не е толкова страшно.

# 201

Неприятно е, дано при теб  няма проблеми. Ние сме обратното, мъжът ми е екстра, но аз съм без тръби и при всички положения ще трябва ин витро процедура.

# 202
Привет от мен момичета. Радостна съм да ви кажа, че и трите се развиха, трансфера мина,  сега паля свещички и се моля. Как ще издържа две седмици до кръвния тест не знам.
Петрова  не се стряскай толкова рано. Много са факторите, които оказват влияние при мъжете.  Стрес, начин на живот, предишни заболявания. Съсредоточи се върху положителните резултати, помага.
Ивана съжалявам мила, знаеш че ядовете влияят на цикъла, но какво да се прави покрай хормоните ставаме и по чувствителни. Пази се.

# 203
Привет и от мен момичета.  Не съм много по писането и отдавна не съм влизала тук. Отново съм в стимулация утре ми е пункцията. Надявам се този път да стигна докрай. Отдавна съм пациентка на д-р Баев и мога  да кажа на всички които са избрали него, че са в най-добрите ръце. Успех от мен и много стиснати палци. Heart Eyes

# 204
Здравейте, момичета. Вчера беше прошка, празник, който много харесвам. Желая всички да сме простили и да сме простени.
Петалек, стискам палци и на краката, този път да се е получило. Представи си чудото, което се случва в теб и ще издържиш.
Фолиевата и на теб стиснати палци, пиши как е минало.
Петрова, спокойно, тепърва ти предстоят изследвания и трябва да си готова психически, че шансовете са 50/50, аз винаги залагам на добрите резултати.
Мила Ивана нещата ще се наредат, идва най - светлият празник и трябва да вярваме. 

# 205
Привет момичета. Продължавам стимулацията, ту смях, ту сълзи, не мога да се позная, при вас така ли е?
Петалек, мисли само положителни неща, бях чела, че в този период е хубаво визуално да си представяме какво се случва.
Ивана какво имаш предвид под допълнителни методи за стимулиране.

# 206
Здравейте, на заговезни малко се успокоих, много хубав празник, зареден с положителна емоция. Коташки добре го е казала, прощавам и на всички да ни е простено.
Петалек, прегръдки и молитви от мен чудото да се случи.
Веспова, четох по други теми за разни бъркочи съчетани с упражнения, но и на мен не ми е много ясно.

# 207
Момичета, привет в този топъл ден. Вижда се края на зимата и съм изпълнена с положителни емоции.
Ивана, посъветвай се с д-р Баев, той най - добре знае от какво имаш нужда, не се тъпчи със съмнителни неща, от които няма резултати.
Веспова, това са хормоните, при всеки е индивидуално.
Фолиевата, успех и от мен.

# 208
Привет от мен момичета. Радостна съм да ви кажа, че и трите се развиха, трансфера мина,  сега паля свещички и се моля. Как ще издържа две седмици до кръвния тест не знам.
Петрова  не се стряскай толкова рано. Много са факторите, които оказват влияние при мъжете.  Стрес, начин на живот, предишни заболявания. Съсредоточи се върху положителните резултати, помага.
Ивана съжалявам мила, знаеш че ядовете влияят на цикъла, но какво да се прави покрай хормоните ставаме и по чувствителни. Пази се.

Стискам ти палци, аз също едва изчаках до кръвния. Никакъв стрес и здрава храна, това е рецептата.
Чакам да мине третият месец и малко да отдъхна, иначе такъв апетит ми се отвори, че закусвам по два пъти. Да чукам на дърво не ми се гади и не съм повръщала. Не знам как ще  е другите месеци, но за сега не се оплаквам.

# 209
Здравейте на всички!
Нещата при нас добиха някаква яснота. Както изглежда при мен всичко е наред - яйчниковият резерв е ок. При половинката обаче нещата не стоят така. Подвижността не е ок, както писах, морфологията - също...
Бая изчетах и бая обсъждах, и изводът, който си правя за мен, е че е било късмет да се спра на тази клиника, имайки предвид проблемите ни. Сондажът ми показва, че Дойчев е един от най-добрите ембриолози тук.
Мъжът ми, обаче, не го приема леко. Много ми е притеснено, направо ходя на пръси от няколко дена. Пуши като комин, а трябва да ги спре. И мен ми се допушва от нерви вече. Отворена съм към съвети как е най-добре да се подходи в емоционален план.
Тепърва ще обсъждаме какви добавки, какви лекарства и т.н. ще приема.
Поздрави от мен!

Общи условия

Активация на акаунт