Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки

• 56 017
  • 445
  •   1
Отговори
# 180
Започнах стимулацията с гонал ф 300 сутрин и вечер. Изобщо не обичам инжекции, но какво да се прави.
Муцуни, радвам се че си добре. Пази се.

# 181
Здравейте, мили дами!
Посъветвана от две мои близки познати, в четвъртък ми предстои първа консултация при д-р Баев, тъй като от една година с мъжа ми правим опити, но до момента без резултат. На нормални прегледи уж всичко е наред. Единствено възрастта може би е малко проблемна - на 39 съм. Старая се да мисля положително обаче.
Много хубави неща ми наговориха за тази клиника и д-р Баев и без много да му мисля записах час. Сега като наближава деня и малко почва да ме тресат нервите и шубето.
Може ли някой да ми даде насока какво представлява първата консултация, какви изследвания се правят?
Благодаря предварително!   bouquet

# 182
Здравей, Петрова, първата консултация рутинна, така че не се притеснявай. Д-р Баев е професионалист, изключително внимателен и търпелив, умее да предразполага пациентите, винаги обяснява какво трябва да се направи и защо. Ще ви назначи изследвания, ако нямате такива.
Желая ти успех.

# 183
Здравейте, мили дами!
Посъветвана от две мои близки познати, в четвъртък ми предстои първа консултация при д-р Баев, тъй като от една година с мъжа ми правим опити, но до момента без резултат. На нормални прегледи уж всичко е наред. Единствено възрастта може би е малко проблемна - на 39 съм. Старая се да мисля положително обаче.
Много хубави неща ми наговориха за тази клиника и д-р Баев и без много да му мисля записах час. Сега като наближава деня и малко почва да ме тресат нервите и шубето.
Може ли някой да ми даде насока какво представлява първата консултация, какви изследвания се правят?
Благодаря предварително!   bouquet

Здравей, за първи път бях на консултация преди две седмици. И аз като теб се бях притеснила, но след разговора с д-р Баев се успокоих. Ивана го е казала точно,  предразположи ме  и най важното за мен е, че обяснява всичко докато не го разбера. Назначи ни изследвания, спермограма, яйчников резерв, хормони. Като излязат изследванията тогава ще се разбере как ще процедираме. Това е в общи линии.
Желая ти успех.

# 184
Много благодаря за окуражаващите думи!
Денят приближава и малко сме се стегнали и двамата. Ще пиша как е минало.

Благодаря още веднъж.
Хубав ден!

# 185
Здравейте, момичета. Добре дошла на Петрова. Не се притеснявай, даже е забавно на преглед.
Веспова раззбирам те, но се свикнва, сама си ги бия.
Мицуни, радвам се, че  са се оправили нещата. Шушулката кога ще почне да рита. 

# 186
Много благодаря за окуражаващите думи!
Денят приближава и малко сме се стегнали и двамата. Ще пиша как е минало.

Благодаря още веднъж.
Хубав ден!

Здравей Петрова, нормално е да си притеснена разбирам те. Най страшно е докато се разбере какъв е проблема. После знаеш срещу какво си изправен и можеш да се бориш. В това отношение бъди спокойна, д-р Баев и Дойчев са професионалисти и не се отказват до решаването на проблема.
Желая ти успех.

# 187
Привет момичета, в събота съм на пункция. Стискайте палци.
Петрова добре дошла, но се надявам да нямате сериозни проблеми.
Муцуни браво, че се е разминало, почивай си и остави грижите на другите. 

# 188
Здравейте момичета, минавам да видя как сте. Виждам, че за съжаление има ново момиче.
Казвам за съжаление защото пътят е труден и за някои много дълъг.
Петрова пожелавам ти да си от късметлийките и да успееш от първи път. Избрала си добър лекар и екип, които освен, че са професионалисти, проявяват и човещина, което в нашия случай е много важно. Успех и стиснати палци от мен.

# 189
Здравейте, излезе спермограмата на мъжът ми и е много добра, микробиологията ни е чиста. Един дерт по-малко, поне с него няма проблеми. Продължаваме с моите изследвания. Всичко се развива по план и  съм по-спокойна.

# 190
Здравейте!
Благодаря отново за подкрепата!

Вчера мина първата консултация. Ще пускаме пълен пакет изследвания тепърва. Трябва да проверим проходимостта на тръбите след като излязат резултатите от спермограмата. Не беше толкова страшно. Наистина, д-р Баев е много внимателен, изчерпателно обяснява и те кара да се чувстваш една идея по-спокоен.
Почваме с изследванията и чакаме да видим какво ще излезе. Ще давам отчет какво се случва. Определено ще имам нужда от опора от хора, наясно с тези проблеми.
Пожелавам ви хубав уикенд! Ще стискам палци на petalek и честито за добрите резултати на Бебеланче. Дано и аз се включа скоро с добри новини!

# 191
Здравейте, всичко мина. Извадиха само пет яйцеклетки, от които три са годни. Сега съм на повикване, успокояваме това, че Дойчев си знае работата.
Бебеланче, радвам се за теб, само така да ти върви.
Добра седмица, момичета.

# 192
При мен проблемите не свършват. Нови  възли, пак нередовен цикъл...
Петалек не са малко три хубави, имаш шансове.
Бебеланче дано да нямаш други освен очакваните проблеми.

# 193
Здравейте, всичко мина. Извадиха само пет яйцеклетки, от които три са годни. Сега съм на повикване, успокояваме това, че Дойчев си знае работата.
Бебеланче, радвам се за теб, само така да ти върви.
Добра седмица, момичета.

И при мен така, 5 яйцеклетки Simple Smile Имах два хубави ембриона, единият вече си расте в мен Simple Smile Стискаме ти палци!

# 194
Здравейте и от мен!
Бях в командировка и преди час се връщам. Ще помоля за положителни мисли утре  Praynig
Отиваме на спермограма, микробиология, хормонални, вирусология и антимюлеров. Ще пиша утре или другиден, а вие стиснете по едно палче   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт