Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки

• 56 016
  • 445
  •   1
Отговори
# 120
Здравей, mamaivana! Да ти е жив и здрав Георги и много любов и радост да внесе във вашият дом!
Благодаря ти за хубавите думи, от твоите уста в божите уши! Всеки има своята лична драма, но като разбера, че някой е успял да я превъзмогне ми става по - лесно да се справя с моите проблеми! Стискайте палци, другата седмица съм на трансфер!
Хубава ден от мен!

# 121
Привет и от мен с една хубава новина! Мъжът ми се прибира в неделя и още утре ще звъня в клиниката да ни запишат час! Дано д-р Баев има възможност да ни приеме другата седмица, че това чакане е много изнервящо!
mamaivana да е живо и здраво детето ти! Надявам се и нашите истории да имат щастлив край!  Simple Smile
mucuni, радвам се за вас, всичко ще бъде наред, ти само бъди спокойна!  newsm10

# 122
Здравейте, момичета, вижте какво видях и бързам да го споделя!
http://invitrobg.com/health-news/1557-meditzinski-tzentar-afrodi … business-assembly
Критериите по които е избрана клиниката за престижната награда ме убеждават, че сме направили правилния избор!

# 123
Здравейте, момичета, вижте какво видях и бързам да го споделя!
http://invitrobg.com/health-news/1557-meditzinski-tzentar-afrodi … business-assembly
Критериите по които е избрана клиниката за престижната награда ме убеждават, че сме направили правилния избор!

Ама това е много престижна награда! За пореден път  признанието идва отвън за да можем тук в България да оценим какво имаме! Честито на клиника Афродита и още много хора да ощастливите!

# 124
Днес съм на консултация и лично ще му честитя на д-р Баев!
mamaivana много да те радва твоето съкровище  и благодаря за позитивните и хубави думи.
kotashki много се радвам, че няма да чакаш повече, успя ли да си запишеш час?
mucuni убедена съм, че всичко ще мине леко ще подскачаме после!
Хубава събота и неделя! Simple Smile

# 125
Здравейте момичета, не съм писала тези дни, но с мъжът ми имахме много работа! Утре сме на преглед при д-р Баев и Дойчев!Притеснено ми е защото изследванията са ни малко стари и сигурно ще насрочат нови, а мъжът ми пак ще заминава.
petalek, при вас как мина?
mucuni стиснати палци и от мен!
Хубава седмица ви желая! Simple Smile

# 126
Здравейте, при мен всичко е наред, стимулацията  ми понася добре този път!
Ще видим колко здрави  яйцеклетки ще извадят!
kotashki хубаво е да си направите нови, защото нещата постоянно се променят!
mucuni стискам ти палци, обадиха ли ти се за трансфера! Simple Smile

# 127
Здравейте,

а някой знае ли, как ще  почиват през декември, защото чух че някои клиники ще работят до 20.12 ?

# 128
Здравейте момичета, не съм писала, но да чукам на дърво всичко е наред. Трансфера мина успешно, сега чакаме двете седмици за резултат и естествено да видим после какво ще се случи! Че с моите два спонтанни аборта нищо не се знае!
V_smile  не съм се сетила да питам за работното време, но с д-р Баев имаме уговорката ако има проблем веднага да му звъня!

# 129
mucuni много се радвам за теб! Стискам палци всичко да е наред! Само положителни емоции!  Peace Peace Peace
V_smile за тези които са на стимулация като нас ще работят до приключване на процедурата, тоест и по коледа и нова година, а за другите както са обявените работни дни.

# 130
Благодаря, момичета !

И аз се надявам да започна стимулация декември, затова се чудех дали няма да се наложи да отложим за януари. На 05.12 ми е прегледа и нямам търпение да видя какво ще каже доктора.

# 131
Благодаря, момичета !

И аз се надявам да започна стимулация декември, затова се чудех дали няма да се наложи да отложим за януари. На 05.12 ми е прегледа и нямам търпение да видя какво ще каже доктора.

Стискам палци всичко да е наред! Успех ти желая!

# 132
Привет и от мен момичета, виждам все хубави новини!
Mucuni разбирам те и стискам палци. Не си мисли за лоши неща и те няма да се случат!  Hug
Petalek i liliberta, радвам се и за вас, че всичко ви понася нормално! Simple Smile
V_smile честито за класирането, видях, че минавате през фонда! Успех!
Мъжът ми реши да почнем другата година, искал да си изкара празниците без да се притеснява!
Мъжка му работа, но така сме се разбрали!

# 133
Здравейте момичета, радостна съм да ви кажа, че прегледа мина много добре,  д-р Баев и Дойчев са страхотен екип. За сега искат нова спермограма и нива на  FSH, че  изследванията са от пет месеца.
Ще направим изследванията и после мъжът ми пак заминава! Ще трябва сама да се справям!
Mucuni само добрини и хубави новини те чакат, ще видиш!  Peace
Liliberta и Petalek и на вас стискам палци всичко да бъде наред!
Vespova с теб сигурно ще се засечем, другата година!
V-smile честито и от мен и успех ти желая!  newsm10

# 134
Здравейте момичета, не съм писала, но да чукам на дърво всичко е наред. Трансфера мина успешно, сега чакаме двете седмици за резултат и естествено да видим после какво ще се случи! Че с моите два спонтанни аборта нищо не се знае!
V_smile  не съм се сетила да питам за работното време, но с д-р Баев имаме уговорката ако има проблем веднага да му звъня!

Много се радвам за теб mucuni, всичко ще е наред и ще имаш най - хубавия подарък за Коледа!  Hug

Vespova пожелавам ти Нова година Нов късмет! Може би е прав човека, че не иска да се натоварва преди празниците! Simple Smile

V_smile успех и от мен! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт